Hvala za čestitke.
V zadnjih dneh je bilo, kar nekaj prispevkov, ki so v prvi vrsti poživili forum. Nisem se želel priključiti debatam, ker je bilo pred nami še finale. Naj kar takoj povem, da moja ekipa ni nikakršen presežek, kar ste konec koncev lahko videli vsi, ko sem jo na začetku sezone prodajal (vse nosilce). V bistvu je to precej daleč od tistega, kar bi poskušal sestaviti, če bi mi uspelo pri tisti prodaji. Žal mi ni. Sensiman je lepo zadel bistvo... bil sem pač v pravem trenutku na pravem mestu, ali drugače povedano, imel sem ogromno sreče. Za razliko od njega, ki je zmagoval proti enakovrednim ali celo boljšim. Tako sem ga vsaj razumel. Jaz bom vseeno užival v teh naslovih, kakorkoli so že bili osvojeni.
Glede tekmecev v teh finalih, o Pigsih ne bom izgubljal besed, vemo, da gre za naj slo ekipo (v preteklosti sem serijsko izgubljal finala). Kar zadeva pa Celje, lahko mirno rečem, da gre za zelo dobro ekipo, ki bi mi lahko še kako zagrenila sezono. V pokalu je šlo skozi šivankino uho po podaljšku, finalne tekme pa sem srečno zadeval taktiko.
Aja, glede mednarodne scene pa smo še zelo zeleni in daleč od tistih boljših, najboljše pa Doc lahko samo od daleč občuduje.
Last edited by Docholidaj at 8/11/2019 2:16:14 PM