Draft 20 ετών, με Χ αριθμό skill και Ψ μισθό με Ζ προοπτική. Εγώ που είμαι U21 προπονητής πρέπει ή δεν πρέπει να ξέρω αν μένει ελεύθερος ή τον χάνουμε; Πες μου αν είναι λογική η απορία ή απλά είμαι μ@@@@@ς.]
Είσαι υπερβολικός, πάρα πολύ.
Πρώτον, γιατί δεν πρέπει να κάνεις κάτι που δεν θα έκανες και τώρα. Αν ο παίκτης είναι καλός και με προοπτική να βοηθήσει κάποια Εθνική τον "σώζεις" καλώντας τον, αν όχι τον αφήνεις, βγει δεν βγει στην λίστα.
Δεύτερον, γιατί παίζει η συγκεκριμένη αλλαγή να είναι η πιο μετρήσιμη(και σε αρκετά σύντομο διάστημα) από όλες που έχω διαβάσει τις 10 σεζόν που παίχω το παιχνίδι!
Eιδικά από τους U21 NTs.
Η απάντηση του Μαρίν είναι χαρακτηριστική:
First of all, we don't use salary as a FA parameter at all now, we replaced it with a total skill count. The limit for 18 yo players varies a bit based on player potential, where high potential lowers it (hall of famers and all-time greats needing the lowest skill count). I cannot/don't want to disclose the exact numbers, you'll have to figure that out yourselves. I know this doesn't help NT managers, but with some research and over time, you'll figure it out, I'm sure. Until then, you'll have to continue "saving" the important ones. Also, the fact that there's now even a possibility of having a nice 18yo FA is a big plus for all NTs.
Οπότε εσύ που τους έχεις όλους τους μικρούς στην λίστα, ούτως ή άλλως, θα μπορείς μετά από λίγο καιρό να
εξακριβώσεις(κυριολεκτικά), στην κάθε ηλικία και σε κάθε προοπτική, ποιο είναι το μίνιμουμ συνολικό σκίλσετ, όπου δε θα γίνονται FAs οι παίκτες.
@Μετεωρίτης,
συμφωνώ απόλυτα, όπως το θέτεις.
Να μην ακολουθούσες και την άστοχη φρασεολογία άλλων...
@Μanu,
μην τα ξαναλέμε, κακό σκυλί ψόφο δεν έχει
Last edited by maddoghellas at 5/14/2015 2:59:49 PM