kazkokia nesamone, vienas sako kad jauna nerealus jaunimas, nesveiki zaidejai tiesiog ir netik ne vieno neliks dabartinio, bet net nera sansu patekt kitiems i ja. Tai kur ta motyvacija ? Mindzius tiesiai sviesiai pasake, kad ne vienas mano jaunis neturi jokiu sansu NT. Bet tai kai buvo 18-19 sake kad turejo...Tai nx apgaudynejat zmones ? visiems sakoma kad turi sansus, trenina tai ka liepia trenint o paskui iseina taip kad kai padaro toki kokio nori, pasako kad netinkamas, arba per prastas. PJV isaugintas pagal treneriu nurodymus, seporaiciai irgi. Dabar gal ir gera linkme einama, bet nematau prasmes kazkam atyveti ir stengtis, jei jau rinktine ateiciai numatyta 10 sezu i prieki ir ka betreninsi ar netreninsi nepakeisi. Is dalies sutinku, mindzius teisingai pasielge ir dziaugiuos kad pasake tiesa, kad nera sansu ir pan. Bet tai kokia prasme tada aktyvintis ir kazka daryti jei pareina ir taip lb hera karta, cia manau tik U21 treneriai turetu apie zaidejus sneketi, o Nt tik priziureti jau nebetoli Nt esancius, sake visiski multiskilai ziaurus uzauge yra...
Kodėl tu dabar nori iš manęs gaut atsakymus, dėl ko kiti treneriai, klydo ar kažko nepadarė? :) NT treneris turi prižiūrėti kandidatus i NT nuo pat jaunystės, nes jie yra NT kandidatai. Niekas jiems netrukdys žaisti U-21. Per sezoną tokių i U-21 patenka turbūt vos vienas, gal du.
Pats manau supranti, kad nevisada skilai žaidėjams kyla kaip norėtųsi, todėl vieną sezoną gali atrodyti, kad žaidėjui šansų dar yra kitą jau nebe. Jei matai, kad šansų yra, tai ką sakyti? Kad nėra ir įkalbinėt vistiek treniruot? :)
turi mano balsa. mano jauniai nori i rinktine :)
Jau keletą kartų forume ne vienas žmogus sakė, tas ir taisyklėse parašyta, vėliavėlė tau naudos neatneš jokios.