BuzzerBeater Forums

BB Israel > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: ron1243

This Post:
00
180785.26 in reply to 180785.25
Date: 4/22/2011 10:12:36 AM
Overall Posts Rated:
100100
לא ענית לי על השאלה.
השאלה הייתה למה לדעתך מאמן (לא משנה מי), צריך לתת אמון במאמן אלמוני כמוך?

This Post:
00
180785.27 in reply to 180785.24
Date: 4/22/2011 10:21:10 AM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
אוקיי...אז ככה.
בוא נתחיל מזה שמאמן לא צריך לתת דין וחשבון למה הוא רוצה להתמודד לנבחרת.
כל עוד הוא מעוניין ויש לו את הזמן זה מצוין.
דבר שני..דיברנו על 2 קדנציות ברצף.
אם אתה נכנס לפרטים אז לא אימנתי את הנבחרת הצעירה כבר 6 עונות ככה שזה דיי סותר את מה שאתה כותב.
מעבר לכך אני בדקתי במשך חודש ומעלה עם רוב המאמנים הפעילים מי מעוניין ומי רוצה להתמודד בנבחרת הצעירה.
מכולם קיבלתי תשובה שלילית של אני לא מעוניין.
ככה שאתה או אחר לא יכולים לשפוט אותי על ההחלטה של להתמודד בבחירות הללו.
אם היה מתמודד רציני לא הייתי מגיש מועמדות מן הסתם.

לסיום בוא נגיד שלך ולעוד מספר מאמנים יש בעיה עם זה שאני יאמן את הנבחרת ולא משנה לכם מי יאמן,פעיל לא פעיל,מוכר לא מוכר,תורם לא תורם. העיקר לא אני אז אני רק יכול לאחל לך בהצלחה במשימה.

שבת שלום

From: baruch2

This Post:
00
180785.28 in reply to 180785.26
Date: 4/22/2011 10:21:55 AM
neve hof b.c
III.9
Overall Posts Rated:
111111
שלום רון!
התשובה שנתתי קודם התייחסה לשאלה אחרת.
לגבי שאלתך, אמרתי שוב לא הייתי פעיל בפורומים מסיבות שזה לא המקום לפרטם.
כל מאמן שרואים אותו פעם ראשונה רץ למשרת מאמן נבחרת הוא אלמוני למעשה. כך גם אני
רק מאמן הפייתונס מוכר וידוע כאן במערכת הבחירות.
אם אתה רוצים דם חדש,כוחות חדשים ואמביציה שיש לי להביא את הנבחרת קדימה, אני מבקש שתיתנו בי אמון
תודה.

This Post:
00
180785.29 in reply to 180785.26
Date: 4/22/2011 10:27:48 AM
Overall Posts Rated:
11
This whole idea of experience is needed to be the coach of the NT is overrated. If you are a good coach at the league level then there is no reason to believe you can't be at the NT level. The most important things are to have the time to put in and to work with the other NT coach to make sure the right players are going to get training.

You got to know when to hold em, know when to fold em, Know when to walk away and know when to run. You never count your money when youre sittin at the table. Therell be time enough for countin when the dealins done.
This Post:
00
180785.30 in reply to 180785.29
Date: 4/22/2011 10:35:01 AM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
בסדר גמור.
אני מקבל את דעתך ומכבד כל החלטה שלך.
אנחנו חיים במקורטיה. כל אחד רשאי לקחת החלטה עצמאית משל עצמו.
מי שיראה לנכון יבחר בי ומי שלא יבחר במישהו אחר.

לגבי תמיכה ועזרה לפתח את השחקנים זה מה שאני ואתה עשינו בעונות שלנו.
עוד מאמנים עשו זאת והיו כאלה שלא.
זה כבר תלוי ברמת ההשקעה של כל בנאדם

This Post:
00
180785.31 in reply to 180785.27
Date: 4/22/2011 12:15:36 PM
Overall Posts Rated:
11
Everything in life can be changed based on how you look at it.

You say you have not coached the youth team in 6 years which is true. But you coached the NT team a season ago. As far as i'm concerned they are on the same level. The coach of the youth team needs to develop the player for the NT team. So as i see it you have only had a year hiatus.

As for not needing a reason to coach. On that i disagree. Your reasoning should be public of record so people can make there choice with all information. The whole debate started about giving new coaches a chance. So as you previously stated. lets get the facts straight.

You got to know when to hold em, know when to fold em, Know when to walk away and know when to run. You never count your money when youre sittin at the table. Therell be time enough for countin when the dealins done.
This Post:
00
180785.32 in reply to 180785.31
Date: 4/22/2011 1:00:11 PM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
אני מבין אותך אבל זה לא משנה את העובדה שאני מתמודד בבחירות האלה.
ז החלטה שלקחתי ואני שלם איתה לאחר שבדקתי עם מירב המאמנים על התוכניות שלהם.
אנחנו צריכים לאחל בהצלחה קודם כל לנבחרת ולא משנה מי שיבחר. המטרה של כולנו תהיה משותפת למען ההצלחה של הנבחרת.
הבנתי את הנקודה שלך ואני מכבד אותה ועדיין דעתי נשארת כמו שהיא לגבי זה שגם אם בעוד 16 עונות אני אתמודד עדיין אתה ועוד מספר אנשים לא תאהבו את זה.

שהטוב מבין כולם ינצח ונצעיד את הנבחרת להצלחות.

This Post:
00
180785.33 in reply to 180785.9
Date: 4/22/2011 3:33:57 PM
Overall Posts Rated:
114114
מניסיון של עונות קודמות,
אני מבקש להימנע מהכרזות לגבי כוונות הצבעה, זה לא סקר או מדגם, אלא דיון בחירות.
תשאלו שאלות, תקבלו תשובות, תעלו תהיות וכו', כל זה מקובל.
.

עידן אני מקבל את ההערה שלך אבל אם תשים לב -הבעתי בסה"כ דעה די לגיטימית- מי שלא מסביר את כוונותיו,על סמך מה בדיוק נצביע לו? והאם אפשר לצפות שמי שלא מתייחס לפני הבחירות כשהוא צריך את הקול שלך שיתייחס לשאלות שלך אח"כ כשכבר יהיה המאמן של הנבחרת? נבחרת היא של קהילה ולא קובצה פרטית וצריך רמה מסוימת של תקשורת כדי ,לעשות היטב את התפקיד בעיני.אגב, כנראה שההערה עשתה את שלה יותר מהצפוי אפילו אם אחרי 2 תגובות בשבוע קיבלנו 24 נוספות ב9 שעות שאחרי..
עדיין לצערי מבין המאמנים רק ברוך ויהודה הגיבו ורק ברוך באמת מגיב לכולם ככה שעדיין אין סיבה בעולם להצביע לשלושת המתמודדים האחרים

- לגבי התשובות שניתנו כאן
לברוך:
אמרת כאן שרק קני הציע עזרה . אז אני מציע עזרה לא רק לברוך אלא לכל אחד אחר שייבחר אשמח לתרום
ולעזור למי שירצה כמו שהצעתי בעבר זה עומד גם למאמן הבא.אני מאמין שיש עוד רבים שישמחו לעזור
מבחינת התשובה שלו לגבי סוג השחקנים שירצה- ניסיתי להבין מה חשוב שיהיה בשחקן לאיו דווקא מספרים ספציפים.רון צודק שאין כמעט רכזים עם 14 מסירה בגיל הזה וכו' אבל סה"כ מצא חן בעיני הכיוון הכללי בעמדות החוץ. מה שלא ברור הבנתי זה למה שמת פ"פ וסנטר יחד-האם אתה רואה את שתי העמדות האלו כדורשות שחקנים מאותו סוג?

ליהודה:
נושא הניסיון בנבחרות לא אישיו בעיני כי כל אחד צריך להתחיל איפשהו ולגבי תוכניות אימונים ורמת השחקנים- אני מאמין שעומר יעביר לבא אחריו את מה שיש לו למייל. כשעומר נכנס לנבחרת הוא היה מוכן עם קבצי אקסל שבניתי עם כל רשימות השחקנים והסקאוטינג,ועם תוכניות אימונים שכתבתי מוכנות באנגלית ובעברית לכל עמדה.אני מניח שהוא אפילו שיפר את זה בזמן שאימן את הנבחרת לעומר אכפת מהנבחרת והוא יעביר את הכל בדיוק כמו שהעברתי אליו למאמן שאחריו.
לחובתך אני יגיד שכשאני קיבלתי ממך את הנבחרת לא העברת אליי לא רשימות שחקנים וסקאוטינג , לא תוכניות אימונים ולא כלום. אני זוכר את הנסיבות ועדיין זה תמיד ייתפס לי כמשהו שמי שאכפת לו מהנבחרת היה צריך לעשות.

לזכותך- שני דברים אחד -שאין ספק שאתה הוכחת פעילות בפורומים בעברוהשני שלפחות הפעם אתה מדבר על מטרה- להעפיל לאליפות העולם,
אבל מצד שני מה פתאום אתה מכין מראש תירוץ של כושר למקרה שלא יילך לפני שהעונה התחילה ??!!
כושר הוא אחריות של המאמן-תקשורת טובה עם כל המאמנים של 30 השחקנים שבסגל ושקרובים לסגל שומרת את רובם בכושר ובמקרים הבעייתים פה ושם פותרים את זה באמצעות הרוטציה הרחבה של אנשים בסגל וכאלה שניתן לזמן.אם תסתכל אחורה לעונות שלי בנבחרת תראה שהיו בעונה כמות מאוד גדולה של שחקנים שזומנו בד"כ ומעבר לזה שינויים מאוד גדולים ממשחק למשחק בסגל ובחמישיות ועובדה שזה הביא תוצאות- אסור להגיע לתלות בשחקן שניים.
לגבי הטענה של קני שאימנת כבר 4-5 פעמים- זה לא חוכמה להתחמק ולהגיד שלא אימנת את הצעירה 6 עונות.אתה יודע טוב מאוד שהוא התכוון באופן כולל בנבחרות -גם בבוגרת. לגבי זה אני דווקא חושב שאין בעיה שתאמן שוב .כמו שאתה אומר -זה לא ברצף ואני מסכים איתך על זה.

מצד שני יש לי בעיה עם להצביע לך מכיוון אחר - בכל העונות שלך גם
בבוגרת וגם בצעירה לא ראיתי במרבית המקרים הישגים מרשימים במיוחד עם כל הכבוד.
תנסה לענות עם יד על הלב ובכנות,למה שלא ניתן למישהו עם גישה חדשה לבוא ולנסות לעשות משהו שונה ואולי להביא הישגים טובים יותר?

שבת שלום לכולם ובהצלחה לברוך ויהודה

Last edited by LA-dov bear at 4/22/2011 3:35:25 PM

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
This Post:
00
180785.34 in reply to 180785.33
Date: 4/22/2011 3:48:03 PM
Overall Posts Rated:
100100
קראתי את כל מה שכתבת, ופשוט לא יכלתי שלא להגיב על עניין הכושר שדיברת עליו- יכול להיות שבתקופה שאתה אימנת היו 30 שחקנים ברמה גבוהה שיכלו להיכנס לנבחת בלי שהיא תיחלש, אבל זה לא תמיד ככה ולפעמים יש דורות שיש 4-5 שחקנים שיותר טובים מהאחריםבהרבה, ואז מן הסתם אם המאמן של אחד מהם לא שומר על כושר אז רמת הנבחרת יורדת משמעותית... שלא לדבר על עונות שיש רק 2-3 שחקנים ברמה באמת גבוהה.
הרי בסך הכל מאמן הנבחרת לא מאמן את השחקנים ולא יכול לשלוט בכושר/באימונים שלהם ולפעמים לא כל כך שמים על מאמן נבחרת, גם אם מאמן הנבחרת הכי צודק בעולם.
אני מקווה שהבהרתי את עצמי מספיק טוב, ואני מקווה שבסוף האדם הנכון יותר לטובת הקהילה יבחר!

This Post:
00
180785.35 in reply to 180785.34
Date: 4/22/2011 3:54:36 PM
Overall Posts Rated:
3434
אני מסכים לגמרי עם רון, העונה שלנו יכולה להראות שונה מאוד אם עוז לוז לדוגמא או כל שחקן חמישיה אחר יהיה בכושר 9 או כושר 5.
זה לא שיש יותר מדי מבחר של שחקנים ברמה גבוהה מאוד.

This Post:
00
180785.36 in reply to 180785.33
Date: 4/22/2011 4:00:14 PM
Overall Posts Rated:
2828
ניסן אני בתור אחד שמכיר את הסגל יכול להגיד שיהיה בעיה עם הכושר לא משנה מי יאמן אותו..

אני יכול להגיד לך אפילו שמות אבל זה לא העניין, העניין הוא שהמאמן הנבחרת לא שולט בכושר אלה רק המאמן של אותו שחקן.
ונכון, מה לעשות, יש מאמנים בעיתיים מאוד כמו שאני התמודדתי איתם בעונה שעברה, דבר שנורא הרגיז אותי.

בנושא אחר, לגבי התוכניות האימונים, אכן זה נושא מאוד מצליח וחוסך הרבה שעות ועבודה.
הדרך של פשוט "קופי פסט" לאותו מאמן מתחיל שלא כל כך מבין במשחק ועוזר לו בקידום השחקן וגם שיפור קבוצתו האישית ואין לי ספק שאשלח את הקבצים למאמן הבא.

Advertisement