BuzzerBeater Forums

Hellas - III.16 > Season 18

Season 18

Set priority
Show messages by
This Post:
00
200334.256 in reply to 200334.255
Date: 11/21/2011 6:14:07 AM
Overall Posts Rated:
186186
Κοιταξτε να δειτε ολο αυτο που συζηταμε τι σημαινει ????

οτι δεν υπαρχουν εμφανεις διαφορες στις ομαδες και ολες ειναι επικυνδινες και ολες ειναι ικανες για τα καλυτερα και τα χειροτερα το θεμα ειναι ποτε και αν η καθε ομαδα θα εχει περιοδο πτωσης ....

κατα τα αλλα πιστευω οτι το πρωταθλημα κρυβει πολλες εκπληξεις για το μελλον δε θα υπαρχουν εδρες και εντος παιχνιδια καβατζομενα

This Post:
00
200334.257 in reply to 200334.1
Date: 11/21/2011 8:59:06 AM
Overall Posts Rated:
186186
το πρε θα το αναλαβει κανενας???

This Post:
00
200334.258 in reply to 200334.257
Date: 11/21/2011 11:54:04 AM
BORBA B.C.
II.1
Overall Posts Rated:
347347
Δεν βλέπω καμιά απάντηση για το pre... δεν το αναλαμβάνεις εσύ... έτσι να ανάψουν λίγο τα αίματα... λέμε τώρα!

This Post:
00
200334.259 in reply to 200334.258
Date: 11/21/2011 1:05:29 PM
Overall Posts Rated:
186186
αργα το βραδυ αν δεν το κνει αλλος το κανω εγω

This Post:
22
200334.260 in reply to 200334.1
Date: 11/21/2011 3:44:41 PM
Overall Posts Rated:
186186
MILTIADES-OTINANE

Ο γηπεδουχος ακονιζει τα δοντακια του , (γιατι εχει να φαει καιρο κρεας)... 2 εκτος εδρας ηττες στη σειρα εχει να κερδισει απο το προηγουμενο εντος με τον Πανεγιαλειο οποτε ηρθε η στιγμη να κατεβει στο παρκε με ολες του τις δυναμεις για να κατακτησει το 3 ροζ φυλλο αγωνα πριν οι οπαδοι αρχισουν τις αντιδρασεις... Ο ετεροσ Θεσσαλονικιος και αυτος προερχεται απο ηττα αλλα εχει δειξει φετος οτι δεν θα αφησει παιχνιδι για παιχνιδι να παει χαμενο .Περσι ειχαμε 2 σπασιματα εδρας εκατερωθεν οποτε και φετος κανεις δεν μπορει να αποκλεισει την εκπληξη καλο ματς τοπικο ντερμπι!!!

Νaxos-F. Bulls

Tαυροι εν υαλοποιειο θα ειναι οι φαληριωτες αφου για 2 ποντους το Σββατο εχασν τη νικη απο τους συντοπιτες και μαζι εχασαν λιγο εδαφος απο την βαθμολογια ενω οι νησιωτες ταξιδευουν φετος καρφι για την πρωτη τριαδα του υποομιλου και πατωντας γερα στα ποδια τους πιστευουν οτι κανεις δεν θα τους σταθει εμποδιο, οποτε βλεπω να γινονται οι ταυρομαχοι οι οποιοι θα κραταν το κοκκινο πανι μεσα στην Αρενα.... Δινουμε προβαδισμα στην εδρα εξαιτιας της διψας που εχουν οι γηπεδουχοι για την αυριανη επικρατηση...

Dark Warriors-arisempire

Δυσκολη εξοδο εχει η ο ομαδα του Σον Κεμπ αφου ο αυτοκρατορας βρισκεται σε ψυχολογικη αναταση εξαιτιας της νικης στα τσιταχ , παρολα αυτα το παιχνιδι κρυβει παγιδες που αν παραβλεψουν εκατερωθεν οι μανατζερ θα περασουν δυσκολες στιγμες και κυριως αν ο γηπεδουχος χασει τοτε μπλεκει σε περιπετειες... Οι νεοφωτιστοι τα πανε παρα πολυ καλα το ροστερ τους ειναι πολυ ακριβο και κοιταν τον αντπαλο καταματα ο αυτοκρατορας ακομα γκρινιαζει με την φετινη του τυχη αλλα προσπαθει κανοντας λιτανειες στον Θεο του Ματσου Πιτσου να τις ξεπερασει!!!

P. Faliro-BORBA

Περασμενα μεγαλεια και διηγωντας τα να κλαις..... τραγουδανε οι παικτες των δυο ομαδων, που ποτε δεν φανταζονταν οτι θα ερχονταν αντιμετωποι καποια στιγμη και ο ενας απο τους δυο θα ειναι ουραγος στην βαθμολογια, και ποσο μαλλον οταν αυτος ειναι ο περσινος φιναλιστ ανοδου Νικος , ο οποιος τραβαει τα μαλια του και δεν εχει κατανοησει την κινηση του ΑΕΚ να ανεβασει την ομαδα στην ΙΙ και να την αφησει στο ελεος του Θεου... Προβαδισμα εχει ο φιλοξενουμενος αυριο γιατι ο ΒΟ εχει καποιες εληψεις τις οποιες αν δεν καλυψει ως αυριο θα ειναι κριμα γιατι ισως να μην μπορεσουμε να δουμε ματς ανταξιο του παρελθοντος και του ονοματος των 2 ομαδων!!

This Post:
22
200334.261 in reply to 200334.260
Date: 11/21/2011 4:07:05 PM
Overall Posts Rated:
186186
Skulltrailers-green xtc

Πιο εμπειρος μανατζερ ο φιλοξενουμενος και πιο παλια στην ΙΙΙ , πιο τρελαμενος ο γηπεδουχος Σταθης , ο οποιος οπως δηλωσε θελει καποιες προσθικες ακομα στο ροστερ το παιχνιδι θα ειναι χιτσκοκικο και το φιναλε ο σκηνοθετης δε το ξερει ακομα ... Παντως και οι δυο ομαδες δειχνουν οτι δεν φοβουνται και πολλα και σεβονται καθε αντιπαλο, το δυσκολο αυριο θα ειναι η επιλογη των συστηματων αφου υπαρχουν και στις 2 ομαδες τρυπες που πρεπει να ανακαλυψουν για να γινουν πιο απειλητικοι... Προβαδισμα ελαχιστο στον ασο!!!

Αg. Dimitrios-EGIO

Μια ολοκληρωμενη ομαδα κατεβαινει αυριο στο ΚΟΥΛΟΥΡΑ ΑΡΕΝΑ να αντιμετωπισει το νεοφερμενο Ταυρομαχο ο οποιος εδω αντιθετα με τους προηγουμενους ταυρους σηκωσε το κοκκινο πανι και ο Αγιος ειναι ετοιμος να το καρφωσει υστερα και απο τη μεγαλειωδη νικη που πετυχε επι του Κρητικου... Αν ο γηπεδουχος γρηγορα και με συντονισμενες ενεργειες δεν προβει στην ενισχυση της ομαδας στο μελλον θα αντιμετωπισει προβληματα που ισως των βαλουν σε μπελαδες ειναι καιρος ο προεδρος να ρηξει λεφτα!!! Το διπλο ειναι σχεδον σιγουρο....

PANAIGIALEIOS-Giouxtas

Aγνωριστος φετος ο Πανεγιαλειος δειχνει να μην προσπαθει , εχει μεινει με 3-4 παικτες οι οποιοι μπορουν να βοηθησουν και ηρθε η ωρα να κατεβει στην Κρητη ετσι οπως ειναι???? Ισως να το σκεφτει και να μην κατεβει αυριο με το αεροπλανο? τζαμπα τα εξοδα? Δυστυχως η ομαδα περσι εδειχνε πολυ καλο προσωπο τερματιζοντας 4η και αγωνιζομενη ανταγωνιστικα φετος δειχνει να μην εχει βρει τον προσανατολισμο της και ουτε αυριο θα το βρει αφου ο Νικος θελει να ξεχαρμανιασει και να δοσει χαρα στους Κρητικους . Ασσος δαγκωτος και η διαφορα 30!!!

Tsitax-Annihilators

Aλλα προβληματα και με αυτο το ροστερ παλιιιιι, ο Κωστας δεν λεει να συμπληρωσει το καρε του και να κοιταξει να παρει παιχνια... φαινεται να προσπαθει χωρις αποτελεσμα και μενοντας αυτη τη χρονικη στιγμη του πρωταθληματος με 5 παικτες ειναι δυσκολο να μπεις στην ψυχολογια του.Δεν μπορω ν καταλαβω γιατι ενω ειχε μια καλη αρχη με 2 νκες παλι ανακατεψε την τραπουλα... ο γηπεδουχος απο την αλλη μετρα 17 παικτες !!! ρεκορ στον ομιλο μας, πολλοι αλλα λιγοι επιπεδου ΙΙΙ κατηγοριας , αυριο μπορει να δειχνει ευκολη η επικρατηση αλλα αν δεν προσεξει κατι ,ισως του γυρισει μπουμεραγκ!

This Post:
00
200334.262 in reply to 200334.260
Date: 11/21/2011 7:08:02 PM
Overall Posts Rated:
2727
Οπως και πέρσι δίνετε προβάδισμα στους άλλους (έστω και λόγο έδρας)! για να δούμε..
αν και για το σημερινό αγώνα και εγώ κρατάω τις επιφυλάξεις μου..

This Post:
00
200334.263 in reply to 200334.262
Date: 11/22/2011 3:24:09 AM
Overall Posts Rated:
186186
Παραπονιαρα ασε την κλάψα , εμείς ας σε εχουμε αουτσάιντερ και εσύ να κερδιζεις

This Post:
00
200334.265 in reply to 200334.264
Date: 11/22/2011 1:34:12 PM
Overall Posts Rated:
186186
Kαλησπερα στα παιδια....

ευχαριστημενος για τη σημερινη νικη αλλα προβλιματισμενος με την αμυντικη λειτουργια της ομαδας μας που δεχτηκε τοσους ποντους, βεβαια ειναι η πρωτη φορα που ο αντιπαλος περιοριστικε στους 100 ποντους αφου διαθετει την καλυτερη επιθεση αναμεσα στις 16 ομαδες ...

Ο ΒΟ τελικ γονατισε στην παραταση δυστυχως...

Κριμα γιατι κατι μου λεει οτι θα χασουμε απο την παρεα μας τον Κωστη....

Και φυσικα τα συγχαρικια στην μαρια που χαιρομαστε να μας διαψευδει!!!

This Post:
00
200334.266 in reply to 200334.265
Date: 11/22/2011 2:13:17 PM
Overall Posts Rated:
2727
Ευχαριστώ ευχαριστώ!! Νίκο-Borba κρίμα για την ήττα... ήθελα να με δω για μια φορά στην πρώτη θέση. πωπω πολύ παρτάκιας είμαι.. :P
Δεν ξέρω αν είμαστε "εύκολος" όμιλος ή όχι..Αυτό που ξέρω είναι ότι σε αυτή τη φάση έχουμε αρκετά ισοδύναμες ομάδες και δεν μπορείς να βάλεις χαλαρά αφού δεν υπάρχει ούτε σίγουρη νίκη ούτε σίγουρη ήττα.
Ο κωστάκης μου στέρησε τη νίκη (στον πόντο) , μου χάλασε την έρευνα οπαδών, αφού είναι ο ανταγωνιστής μου και τώρα θα τα παρατήσει; αν είναι δυνατόν!!!!

Advertisement