Jedan kiks protiv Spanije koji nam je umanjio za potencijalno iznenadjenje protiv Portugala ili Srbije, uglvanom desilo se da je ostala defoltna postava, i odigran je normal na kraju... pored toga sto sam bio siguran da sam namjestio formaciju danas nisam provjeravao zbog obeveza na fakultetu, neki ispit ali nebitno to bitno je da sam zajebao tu, sad da se vratim na utakmicu.
Utakmica je bila cak i interesantna u prvom poluvremenu gdje nakon 2/4 Spanija je imala +2, u trecoj su nam presudili i otisli na +18 i u zadnje dvije minute sa ovih +18 digli na +27 i tako se zavrsila utakmica, u globalu moja greska nije puno utijecala na rezultat uz kvalitetniji sastav koji je mogao izaci i laganicu vjerovatno bi razlika bila ista a ovako slabiji sastav je nadomjesten normalom, na zalost veliki kiks koji nam je kao sto rekoh umanjio sanse za iznenadjenje protiv Portugala ili Srbije ali vidjet cemo sta nam iduca dva kola donose.
Statistiku sa meca mozete pogledati ovdje
(28307)Lijep pozdrav svim patriotama i ljudima bez rezervne domovine a ovaj put i njih bih da pozdravi da se ne bi ko nasao uvrijedjen eventualno jer je izostavljen u mom pozdravu