Ma ne možeš ti kad ima naših ovih specijalaca pa pumpaju cijenu... Lijepo kažem da bih uzeo Hasana a nađe se pametnjaković da bida i prati ... Tjeramo jedni druge da preplaćujemo naše igrače a ustvari možemo uzeti još po jednog trenirca i imati veću bazu treniraca, al' de ...
prva stvar, to što si odlučio trenirat naše igrače ti ne daje za pravo da vrijedjaš druge managere... tržište je slobodno, i uvijek se može naći netko tko je spreman platit više...
hrvatski hof od 18g je bidan od strane nekog poljaka na 6m, i kod takvih stvari se ništa ne može...
sad za Hasana dodje neki kinez i lupi bid 5m, ne možeš tu ništa napravit...
ono što ja mogu je pristojno i fino zamolit vlasnike koji ne prate ovu temu da ne bidaju za igrače čiji smo transfer dogovorili, ako žele trenirce neka mi se jave ili neka se jave ovdje na temi, ja sam uvijek spreman na dogovor...
ako netko ne želi suradjivati s nama, ja tu ništa ne mogu, na meni je da pitam i zamolim...
druga stvar, svima bi nam trebao biti isti cilj, dogovor i kompromis mora svakome biti na prvom mjestu...
nema potrebe za prozivanjem i stvaranjem zle krvi, jer ako se počnu tjerati inati, i počne mjerenje "čiji je veći", ode sve kvragu...