BuzzerBeater Forums

BB Israel > NBA - זהירות ספוילר

NBA - זהירות ספוילר

Set priority
Show messages by
From: Arbelon

This Post:
00
184681.25 in reply to 184681.24
Date: 5/18/2011 8:17:48 PM
Ramat-Ilan Pilots
II.3
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
אני מסכים איתך מה לעשות, אבל אני עדיין חולה על לברון ג'יימס, למרות הכל, אני מת שהוא יהיה יותר כמו קובי ומייקל וישתפר עוד ועוד, כי אם זה יקרה הוא יכול להיות הכי טוב אי פעם, יש לו נתונים הרבה יותר טובים. ועם זאת, מגיע לנוביצקי אליפות, ללא ספק.

From: Arbelon

This Post:
00
184681.26 in reply to 184681.20
Date: 5/18/2011 10:32:13 PM
Ramat-Ilan Pilots
II.3
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
מישהו אמר יודוניס הזלם? בטח לא אני

חחח חבל שלא אמרתי באמת... לא יודע איך בדיוק, אבל הזלם משחק והרבה. קולע (כבר שני דאנקים במתפרצות) ולוקח ריבאונדים ועושה הגנה. הבחור שיחק רק 13 משחקים במהלך הליגה הסדירה! המאמן נתן לו צ'אנס והוא לקח אותו. בקצב הזה, אם הספסל ימשיך לתרום אז מיאמי שכרגע מובילה 6 בסוף הרבע השלישי עוד תנצח את המשחק השני בשיקגו.

This Post:
00
184681.27 in reply to 184681.26
Date: 5/19/2011 2:09:42 PM
Overall Posts Rated:
114114
סתם בשביל הדיוק, השיא הקודם מהעונשין במשחק פלייאוף היה אכן של פירס אבל 21/21 ולא 22. לגבי האסלם- זה לא מפתיע שהוא שיחק- את החזרה שלו הוא עשה כבר לפני שבוע וחצי מול בוסטון לכמה דקות והוא בכ"ז השחקן הטוב ביותר אחרי ווייד,בוש וג'יימס במיאמי.

לגבי ג'יימס אני לא מבין מה רוצים ממנו- (סתם כדי שלא תחשבו שוב שאני אחד הילדים שמתווכחים על מי יותר טוב לברון או קובי ושאני בוחר צדדים...אני אישית חושב שקובי שחקן מלוטש יותר וכשרוני יותר,) בניגוד לשמות שציינתם של ג'ורדן,קובי וגדולים אחרים שנשארו בקבוצה אחת כל הקריירה יש סיבה שהוא עבר ואני לא מבין את הטענות כלפי המעבר- הוא נמצא בקבוצה קטנה יחסית ומשוק קטן מבחינה כלכלית וג'ורדן וקובי היו בשיקגו ולוס אנג'לס-שניים מהשווקים הגדולים בארה"ב - לא היה להם מקום טוב יותר לעבור אליו. אני יכול אפילו להזכיר שקובי נבחר במקום ה13 בדראפט 96 ע"י שארלוט ולא היה מוכן לשחק שם בשום אופן ולכן בוצע הטרייד לקבוצה שהוא דרש-ל"א מייד לאחר הדראפט עבור ולאדה דיבאץ. גם גארנט ושאקיל עברו לשווקים יותר גדולים וזה היה מהלך הגיוני מבחינתם ואף אחד לא אמר כלום. לברון נתן את כולו שבע שנים לקבוצה שלו והחליט לעבור לקבוצה טובה יותר, עם הנהלה טובה יותר,שוק טוב יותר,מזג אוויר מצוין ואפשר להבין אותו. הדבר היחיד שהיה לא בסדר זה לא המעבר אלא הקשקוש התקשורתי שעשו ממנו ושהוא עשה בעצמו וזו בעיני ביקורת מוצדקת.

לגבי הסדרה- ראיתי את שני המשחקים ואני חושב שבעיקר בגלל השחקנים החכמים במיאמי לברון ווייד אנתוני בוש האסלם והיכולת שלהם לעשות התאמות וללמוד את היריבה טוב יותר מששיקגו עשתה ולדעתי גם תעשה, יהיה לשיקגו מאוד קשה להתמודד מול ההגנה של מיאמי וכבר היום זה היה כך ולכן התחזית שלי זה שמיאמי תיקח את זה בשישה משחקים. ראו היום כמה הם מוכנים לחדירות של רוז ולהתמקמות של דנג ובוזר ושיקגו נראתה מאוד שבלונית בהתקפה.התחושה שלי היא שאם הם לא יבואו עם ארסנל שלם של תרגילים ורעיונות התקפיים חדשים יהיה להם מאוד קשה לא לחטוף תבוסה בחוץ במשחק הבא במיאמי למרות שעד עכשיו זה היה נראה צמוד.

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
This Post:
00
184681.28 in reply to 184681.27
Date: 5/19/2011 2:22:12 PM
Overall Posts Rated:
343343
שאתה מגיע לקבוצה ואומר אני בא להביא אליפות לקליבלנד ובסוף עוזב לבית של וויד בלי להביא את האליפות הייתי יכול לקבל את זה אם היה עובר לשיקאגו לנסות להיכנס לנעליים של האליל שלו אפילו ניו יורק (שוק גדול) במטרה להחזיר עטרה ליושנה אבל להגיע למיאמי להגיע לבית של וויד זה מבחינתי להגיד אנילא מספיק טוב אין לי מה שצריך כדי לקחת אליפות ולא משנה איזה סגל בונים סביבי אני לא הכוכב הגדול של הקבוצה

והבעיה העיקרית שלי איתו ועליתי על זה אתמול שדיברתי עם ארבל חוץ מהחוסר רצון שלו להשקיע ולהשתפר

הוא מותג הוא לא שחקן כדורסל הרושם שיש לי ממנו זה שהוא חושב שהוא גדול יותר מהמשחק שהוא משחק ההרגשה שלי היא שהכדורסל זה רק כלי מבחינתו ושהוא לא באמת אוהב את המשחק הזה

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
From: ron1243

This Post:
00
184681.29 in reply to 184681.28
Date: 5/19/2011 2:33:46 PM
Overall Posts Rated:
100100
דבר ראשון, אני בטוח שלברון אוהב מאוד לשחק כדורסל. כי בלי תשוקה, רצון להשתפר, ואהבה למשחק- גם השחקן הכי כישרוני לא יכול להגיע לרמה של סופרסטאר באנ בי איי.
אבל, אתם שוכחים דבר אחד- כדורסל זה המקצוע שלו! בדיוק כמו שאדם יכול לפעמים לוותר על עבודה מסוימת, ולעבור לאחת אחרת מסיבות כלכליות, ככה גם לברון. ואל תגידו לי שהוא היה יכול לקבל את אותו סכום לפחות בעוד קבוצות, כי זה לא רק השכר שלו, אלא גם ההייפ שסביב מיאמי העונה שהכניס לו כל כך הרבה כסף.
וכן, לברון הוא מותג. אבל גם בראיינט וג'ורדן הם מותגים ואין על מה להתווכח כאן.
לבראייט וג'ורדן היו תנאים מצוינים להצליח בקבוצה הראשונה בה שיחקו באנ בי איי, אז הם לא עברו קבוצה. בנוסף, שיקגו של ג'ורדן נחשבה לקבוצה החמה בליגה, לכן לא הייתה לג'ורדן שום סיבה לעבור, וכנ"ל על רוב התקופה של בראיינט בלייקרס.

סך הכל, כל אחד מהסופרסטארים באנ בי איי קודם כל בא לעבודה, להרוויח כסף בשביל לחיות את החיים שלו כמה שיותר טוב. אחר כך הוא גם בא להנות, למרות שלדעתי זה משתלב- כי בלי ההנאה קשה מאוד לעסוק בעבודה, ובעיקר עבודה שכל הזמן בוחנים אותך ואתה כל הזמן יכול פתאום לעבור בטרייד, לקבל חוזה חדש- גבוה יותר או נמוך יותר וכו'.

ומבחינת כדורסל- לדעתי קשה מאוד להשוות בין שחקנים כמו ג'ורדן לבראיינט או לברון, קודם כל כי יש הבדלים בתקופות (לא גדולים, אבל הסופרטארים שהם שיחקו מולם שונים לחלוטין), אבל לפי דעתי, רמת ההבנה, האתלטיות, השליטה בכדור והשיפור המדהים מעונה לעונה של ג'ורדן עולה על קובי ולברון- יכול להיות שקובי בסוף יקח יותר אליפויות ממייקל, אבל זה לא הופך אותו לשחקן טוב יותר. זה הופך את הקבוצה שלו לקבוצה טובה יותר, לא מעבר- כי בשביל אליפות צריך קבוצה, לא שחקן!

This Post:
00
184681.30 in reply to 184681.29
Date: 5/19/2011 3:09:41 PM
Overall Posts Rated:
114114
זו השוואה מיותרת ולא ניתנת להכרעה, זה דבר סובייקטיבי. כל שחקן מביא משהו אחר לשולחן שבו הוא טוב יותר. ההבדלים בין התקופות הם לא גדולים- אלא עצומים- החוקים כ"כ השתנו שזה בכלל לא דומה מהרבה בחינות.לא רק שהקבוצות והשחקנים ששיחקו בכל תקופה הם שונים אלא שסגנונות המשחק והאופי שלו היום שונים באופן בולט.דוגמא לאחד מתוך הרבה מאוד חוקים שהשתנו- מותר לשמור איזורית כיום, מה שלא היה מותר לעשות בתקופת ג'ורדן ולפניו, זה משנה לחלוטין את כל תפיסת ההגנה וההתקפה כאחד.
דבר בולט נוסף הוא המעבר לקבוצות הרבה פחות קונבנציונליות- אין כמעט סנטרים טהורים, אין כמעט רכזים טהורים, רמת האתלטיות אבסורדית והכוכבים של כל עמדה כמעט בליגה הם שחקנים שאינם טיפוסיים לעמדה דווקא ויוצרים מיס מצ' כמו נוביצקי,דוראנט,לברון,ווייד, רוז וכו' וכל הדברים האלו משנים לחלוטין את סגנון המשחק של קבוצות בהתאם. זו ליגה אחרת שמבחינת רמת כשרון גולמי השתדרגה 5 דרגות ומצד שני מבחינת רמת האימון,הטקטיות,התרגילים,הקבוצתיות והמשחק החכם בנסיגה גדולה. אני לא בא להגיד מה עדיף אני רק מתאר ממש על קצה המזלג כמה מגמות בולטות שעברו מאז כדי שאולי זה יגרום לכמה אנשים להבין למה אי אפשר להשוות אחד לאחד בין שחקנים מתקופות שונות

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
This Post:
00
184681.31 in reply to 184681.30
Date: 5/19/2011 3:18:18 PM
Overall Posts Rated:
100100
אתה צודק שאלה תקופות שונות, אבל גם בתקופה שההגנה היא אישית- כשג'ורדן היה חודר היו באים אליו עוד 3 שחקנים לשמור.
וקשה מאוד להתעלם ממהלכים פשוט מדהימים שהוא עשה לשחקנים הגדולים ביותר- לפי דעתי, הוא השתמש באתלטיות שלו בצורה הכי נכונה שיכולה להיות- פחות לקח אותה לכיוון של דאנקים מדהימים של 360 ולדברים בסגנון, אלא בשביל ליצור לעצמו אופציה לברוח מחסימות, לסחוט עבירה ביחד עם הסל, או לייצר נקודות. ודווקא באספקט הזה מי שקצת (ממש קצת) מזכיר לי אותו זה דרק רוז עם הדאבל קלאץ שלו. רק היופי בג'ורדן זה שהוא גם עשה הרבה מעבר לזה.

This Post:
00
184681.32 in reply to 184681.31
Date: 5/19/2011 3:40:45 PM
Overall Posts Rated:
114114
היה פנומן אין ספק בזה...רק שבתור אחד שזכה לראות המון משחקים גם שלו גם של מג'יק,גם של קובי וגם של כל היתר משנות ה80 המאוחרות ועד היום אני לא חושב שהוא טוב יותר מהם אלא הם כולם ברמה הגבוהה ביותר אבל שחקנים שונים וקשה להגיד מי יותר טוב.תנסה להחליט מה יותר טוב -קוקילידה/מגנום- עניין של טעם...
נכון שהייתה לו שליטה באתלטיות "בודי קונטרול" נדירה ובאמת השתמש יפה באתלטיות שלו

This Post:
00
184681.33 in reply to 184681.32
Date: 5/19/2011 5:44:02 PM
Ramat-Ilan Pilots
II.3
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
כל הדיון הזה מיותר!! זה קוקילידה ללא ספק, אני לא יודע על מה אתה מדבר..

This Post:
00
184681.34 in reply to 184681.27
Date: 5/19/2011 6:03:28 PM
Ramat-Ilan Pilots
II.3
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
סתם בשביל הדיוק, השיא הקודם מהעונשין במשחק פלייאוף היה אכן של פירס אבל 21/21 ולא 22.

נכון טעות שלי, אבל השדר של סיכום המשחק באתר של האן.בי.איי אמר גם את השם גרג אנטוני כאילו הוא עשה 22-22. לא הצלחתי למצוא את זה. מה שכן מצאתי זה שדומיניק ווילקינס החזיק את השיא עם 23-23 מהעונשין במשחק אחד, אבל שיא עונה, לא שיא פלייאוף.

This Post:
22
184681.35 in reply to 184681.33
Date: 5/20/2011 3:03:33 AM
Overall Posts Rated:
114114
כל הדיון הזה מיותר!! זה קוקילידה ללא ספק, אני לא יודע על מה אתה מדבר..

! הגזמת אז "אני הולך.."
(דמיין שאנחנו בחוף הים ויש לי קופסת קלקר)