dobro jutro svima, vrijeme je za game report...
sinoć je mlada reprezentacija odigrala treću utakmicu utješnog turnira, i upisala treću pobjedu, +57 protiv Bahama:
Bahamas vs. Bosna i Hercegovina 60 - 117 (45167)isti trud, uz promašeni fokus od strane Bahama...
kao što sam i najavio, sve osim uvjerljive pobjede bi bio debakl...
mladi Zmajevi su krenuli jako od samog početka, +19 na kraju prve četvrtine, +28 na poluvremenu... do kraja treće razlika se penje na +37... u zadnjoj četvrtini rezerve dižu razliku na konačnih +57...
apsolutna dominacija u svakom segmentu igre...
najbolji u našim redovima je bio Dragutin Gracić sa double double učinkom, 17p i 13 skokova...
sa klupe najbolji je bio Adnan Mrkšić sa 17p i 6 asista...
dvocifreni su još bili Drakula sa 16p, Čobanović sa 14p 10 skokova, naš dragulj Đonlagić sa 12p te Bajatović sa 10p 12 skokova...
treba naglasit i da su 3 startera danas podbacili, Šofranac, Pavlić i Grčić,
sva trojica zajedno samo 21p, uz 10-30 realizaciju iz igre te samo 6 asista, nadam se da se čuvaju za ozbiljnije tekme...
zasad ide sve po planu, 3 utakmice, 3 pobjede, +144 koš razlika...
pravi ispit nas čeka sljedeći ponedjeljak, kad idemo u goste Grčkoj...
Grci nakon uvodne dvije pobjede su jučer doživjeli debakl na gostovanju u Rusiji... loš ent management je došao na naplatu,
Rusi su ih rastavili na proste faktore u svakom segmentu igre...
(45134)Rusi jesu imali prednost domaćeg terena, i nešto bolju formu, ali razlika u kvaliteti je puno manja od ovih konačnih 30 razlike...
od ostalih naših protivnika, ovo kolo bih izdvojio poraz HongKonga na svom terenu protiv Danske
(45144)kao što sam već pisao u analizi protivnika, HK je uvijek nepoznanica, strašno dobre igrače imaju koje ne prati rezultat uvijek...
toliko od mene za sada, detaljnija analiza i najava Grčke ide nakon treninga u petak, kad se bude vidjelo s čim raspolažu obje ekipe...