Здравейте,на прага сме на старта на европейските квалификации за сезон 21 в Бъзър бийтър. Изчаках максимално с извикването на играчите, за да се ориентирам горе долу какви играчи ще извика мениджърът на Белгия, но за да съм честен нямаше особено голям смисъл.
От извиканите от мен играчи предполагам личи какво ще играем, а може би не, затова ще поясня Бягай и стреляй. Реших да съм малко смел и пуснах и зона 3-2. Това мое решение е продиктувано от доста добрата форма на гардовете им. Ако белгийците не се бият сами, няма как да ги изиграем, за това се надявам се да се набият точно на зоната ни и това да ни даде шанс да направим нещо.
Както и преди информирах, Белгия не са никак слаби за товa рeших да нe им сe нaтягaмe и игрaeм пиk. Предвид тактиката която съм избрал съм извикал най-доброто с което разполагаме като гардове, но за съжаление не сме Испания
(20576): Байков,Йорнек и Акрабов. Да се надяваме, че стрелбището ще бъде отворено и за 2-та отбора, но ние с нашата зона ще успеем да победим. Факта, че това е първия ни мач реших да извикам само 12 играча. Останалите ще бъдат извикани по-късно при нужда, а и за да видя кой ще поддържа форма на играчите и кой не.
Марк Ламов не е в отбора заради скапаната форма в която се намира. Същата е причината и за липсата на Лефтеров. Втората причина поради която Лефтеров отсъства, е неговата издръжливост. Не може играч в националния отбор да е с ниска издръжливост.
Остава да изгледаме мача и да се надяваме да направим нещо и да изковем победата, подобно на приятелския мач срещу Унгария.
Last edited by Bianconero at 9/3/2012 2:06:33 PM