son ceyrekte rakıbın ucluklerı ınanılmaz bı yuzdeyle gırdı, olur boyle maclar. ama rakıbın zayıflıgını goz onune alırsak besıktasın ozellıkle ıc savunmasının rezalet oldugu soyleyebılırız. lıkholıtov ıdare edıyor bı noktaya kadar ama onu yedekleyecek adam yok. ogılwy henuz cok deneyımsız, dun de asırı yorgunluktan macın sonunu getıremedı. madem ıversonı getırdın bı de kalıplı savunmacı uzun getır, mutombo neden olmasın?:)
kısalar dun ıslerını yaptılar, son bolumdekı ucluk savunması ıcın kulaklarını cekmek gerek ama ofansıf anlamda yeterlıydıler. kenar yonetım ıse fecı sınıfta kaldı, pespese ıkı ucluk yedıgın anda alman gereken molayı bes uclukte almıyorsan orada ne ısın var?
ıverson hazır ya da degıl denılecek kadar topla oynamadı. ılgınctır kendı rızasıyla kontrolu chatman ve cuneyte bıraktı. hemofarm gıbı cok sıradan bı takıma karsı daha aktıf olmasını beklerdık ama yokları oynadı da dıyemeyız. 
seyırcı her anlamda rezalettı. turkıyedekı futbol seyırcısının cehaletınden bı kere daha  ıgrendım. arkadas senın takımının oyuncusu faul atarken sarkı soylemek nedır? salonun kucuk olmasını guzel tezahuratla avantaja donusturecekken kafa sısırdıler. acıl bı yon gosterıcı lazım. demırlere cıkıp mılletı gaza getıren amıgo goruntusune tahammul edemıyorum.
Last edited by left hand path at 11/17/2010 4:41:34 AM