(16540962) απιστευτος ασσος για ολες τις κατηγοριες τις υψηλες πραγματικο διαμαντι και μανουλα στα εσωτερικα συστηματα απροσπελαστος στην αμυνα του απο οολους σχεδον τους παικτες που υπαρχουν 
(17542316) τρομερος παικτης απο τους αγαπημενους μου πολυθεσιτης και πραγματικος ραμπο στην αμυνα λιγη μπορουν να τα βγαλουν περα μαζι του 
Και τωρα θα ποσταρω και τις μεγαλες προσφορες οι οποιες ισχυουν μονο για αυτην την εβδομαδα τοσο χαμηλα 
(11028206) Ο αρχηγος  τα στατιστικα του μιλανε απο μονα τους απλα δεν σταματιεται κορυφαιος παικτης για ολες τις κατηγοριες 
(11773841) Το κτηνος απιστευτος παικτης τα στατιστικα του τα λενε ολα φοβερο ζευγαρι με τον αρχηγο που με οδηγησαν σε απιστετευτες νικες 
(12491073) Κταπληκτικος παικτης απιστευτη σχεση μισθου σκιλ ξεκουραζε τους βασικους οντας κτηνος και ο ιδιος δεν σταματιεται καταλληλος για ολες τις κατηγοριες σαν βασικος βεβαια ηταν δικη μου η υπερβολη να καθεται στον παγκο ενας τετοιος παικτης 
(9672233) Οτι και να πω ειναι λιγο  εχει αλλωστε περασει και στο πανθεον για την ομαδα μου στυλοβατης απιστευτος παικτης απιστευτη σχεση μισθου σκιλ ασταματητος φετος πραγματικη μαγεια παικτης για ολες τις κατηγοριες αλλωστε εχει αγωνιστει στο παρελθον στην Α1 εδω στην ελλαδα μοναδικο κομματι κυριολεκτικα