BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
206172.235 in reply to 206172.234
Date: 2/20/2012 1:14:08 PM
Overall Posts Rated:
11571157
Ξεκίνημα με το αριστερό σήμερα,....αλλά δεν πειράζει παιδιά το τουρνουά έχει ψωμί ακόμη!

Αυτές οι 0 ή 1 τακτικές το έχουν το ρίσκο τους σίγουρα.

Δεν είναι τυχαίο που τις λέμε flip

Ξέραμε κάτι για τον Τούρκο ψηλό πριν ;

Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές
This Post:
00
206172.237 in reply to 206172.236
Date: 2/20/2012 2:47:30 PM
Overall Posts Rated:
11571157
Με δεδομένη την τρύπα στο OD του αντίπαλου ψηλού το patient με flip είναι μια λογική επιλογή μην πω και επιβεβλημένη όταν μειονεκτούμε σημαντικά!

Αλλά η εφαρμογή στο συγκεκριμένο παινίδι δεν ήταν κατά την γνώμη μου καλή.

Θα προσπαθήσω να γράψω με απλό τρόπο τις βασικές μου σκέψεις.

Κάθε παίχτης έχει δύο επιλογές ή να σουτάρει ή να πασάρει. Στο patient συγκεκριμένα προσπαθούν να πασάρουν σε αυτόν που θεωρούν την πιο σημαντική εξωτερική απειλή.

Έτσι ο άσσος μας βρέθηκε να θέλει να πασάρει στο 2 και στο 4. Στο καθαρό 2άρι δηλαδή και στο flip μας.
Όμως η πάσα στο 2 είναι σαφώς πιο εύκολη και φυσιολογικά την προτίμησε σε μεγάλο ποσοστό. Το 2 τώρα έχει την επιλογή μόνο του 4. Όμως έχεις πει ότι είναι καθαρό SG άρα η πάσα του δεν είναι και στον θεό. Μάλλον έντονα πιεσμένος (φαντάζομαι OD αντιπάλου 19 ή 20) αδυνατεί να βρει την πάσα στο 4 και παίρνει τις προσπάθιες.

Παίζει σημαντικότατο ρόλο ότι δεν υπάρχει το ´σκαλοπάτι´ πάσας στη θέση 3 ώστε να κάνει την κυκλοφορία συνολικά πιο εύκολη.

Στην πραγματικότητα τα flip συνήθως βγαίνουν πιο εύκολα όταν στο 2 έχουμε καθαρό P.G (με κόστος στα ποσοστά) ή ακόμη καλύτερα με compo guard που είναι χειρότερος σκόρερ (όσο πιο πολύ γίνεται) από τον παίχτη του flip

Θέλει δηλαδή συνήθως μεγαλύτερη ´καθαρότητα´ στην απειλή και το βολικό σκαλοπατάκι στο 3

Να σημειωθεί ότι δεν έχω προλάβει να αναλύσω το παιχνίδι στο βαθμό που θα ήθελα οπότε η άποψη που μόλις έγραψα έχει απλά κάποιες πρώτες ιδέες.

υ.γ Δεν τρέχει τίποτα! Πάμε γερά κομάντα

This Post:
00
206172.238 in reply to 206172.237
Date: 2/20/2012 3:21:52 PM
Overall Posts Rated:
162162
Παίδες να ρωτήσω κάτι,

Πως έβλεπε η μηχανη ως δευτερη επιλογή το σούτινγκ γκάρντ
όταν αυτό έχει το χαμηλότερο πόντους ανα 100 σουτ απο όλη την πεντάδα ?

Πιστέυω δηλαδή οτι ο άσος δεν πήρε παρα πολλές προσπάθειες λόγω του οτι μάλλον έχει
καλύτερη πάσα απο σουτ και κοιτούσε να πασάρει
το 2 και να έδινε την πάσα στο 3 την έπαιρνε πάλι πίσω επείδη έλειπε το σκαλοπάτι όπως σωστα λέει ο Σαριθίν
και ο Πολυμέρης έχτιζε.....................

Μάλιστα ο Πόλυμερής είχε και 13 ελευθερα σουτ, μήπως δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση? :Ρ
Τι το πήρατε το Πάζινοκ μαζι σας τότε ?

Επίσης το 38% των σουτ έγινε στα τελευταία 5 δευτερόλεπτα εκ των οποίων μπήκαν 2 στα 30
μου φαίνεται μεγαλο το ποσοστότων σουτ που πάρθηκαν την τελευταια στιγμή και τραγικό το ποσοστό επιτυχίας φυσικά.
Αυτό είναι φυσιολογικό για υπομονετική ?
Πάντως η ροη μας δεν μου φαίνεται κακή.

Χάσαμε απο εναν ανώτερο αντίπαλο καλη επιτυχία στην συνέχεια!

This Post:
00
206172.239 in reply to 206172.238
Date: 2/20/2012 3:33:18 PM
Overall Posts Rated:
11571157
Πως έβλεπε η μηχανη ως δευτερη επιλογή το σούτινγκ γκάρντ
όταν αυτό έχει το χαμηλότερο πόντους ανα 100 σουτ απο όλη την πεντάδα ?

Έχει το χαμηλότερο p.p.100 στην ομάδα αλλά οι υπόλοιπες θέσεις πήραν λίγες προσπάθειες και δεν είναι αξιόπιστο το δείγμα (τυπικό χαρακτηριστικό του patient)

Παράδειγμα εάν στη θέση C πάρει ένας ψηλός μόνο τρία καρφώματα το p.p.100 θα τιλτάρει! Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η ομάδα του θα μπορούσε να του δώσει παραπάνω ´τέτοιες´ επιθέσεις.

Επίσης το 38% των σουτ έγινε στα τελευταία 5 δευτερόλεπτα εκ των οποίων μπήκαν 2 στα 30

Το πρόβλημα είναι ότι η κυκλοφορία ´ανακυκλώθηκε´ στο 2 σχεδόν αποκλειστικά.
Εάν είχαμε 30 επιθέσεις στα τελευταία 5 sec από την θέση 4 μάλλον θα κάναμε πάρτυ τώρα

μου φαίνεται μεγαλο το ποσοστότων σουτ που πάρθηκαν την τελευταια στιγμή και τραγικό το ποσοστό επιτυχίας φυσικά.
Αυτό είναι φυσιολογικό για υπομονετική ?

Ναι είναι αρκετά συχνό στα αργά συστήματα γενικά,....εξάλου αυτή είναι και η βασική τους αδυναμία.

Πάντως η ροη μας δεν μου φαίνεται κακή.

Σε ποσότητα σε σχέση με την εξωτερική άμυνα του αντιπάλου όχι δεν ήταν κακή αλλά ούτε και κάτι τρομερό.

Υπήρχε όμως θέμα στην ποιότητα της ροής κατά την γνώμη μου.

This Post:
00
206172.241 in reply to 206172.240
Date: 2/20/2012 4:22:32 PM
Overall Posts Rated:
11571157
μονο που θα βαζαμε τον κομπε στο 4 , και ας εχει χειροτερη πασα το 2αρι (ο κρανιδιωτης).

Λογικά όλοι θα διαβάζανε σαν ´καλή´ απειλή το 4 και θα ήμαστα κομπλέ (με κάποια βασική πάσα φυσικά)

This Post:
00
206172.242 in reply to 206172.207
Date: 2/20/2012 4:24:36 PM
Overall Posts Rated:
186186
τελεια η συνεντευξη με τον Ταραντακη ανοιξε νημα να κανεις τον δημοσιογραφο εκει θα ειναι πολυ ωραιο νημα οποιος θελει ας το κανει ...

παρε και μπαλιτσα

This Post:
11
206172.243 in reply to 206172.242
Date: 2/20/2012 5:07:56 PM
Overall Posts Rated:
335335
ηδη εχω κανει την αιτηση μου στο εθνικο τιμ..
ομως το μαιλ του ΜΑΜΟΥ ελεγε καθαρα
(για να κανεις το δικο σου νημα,με συνεντευξεις,αρθρα κλ
θα πρεπει να στειλεις την αιτηση σου στον νικλεον ο οποιος θα το συζητησει με θανο και 007 και θα αποφασησουν αν υπαρχει χωρος για ενα τετοιο νημα..αφου περασει απο την στρ.τραπεζι τους να περασει 2 θαλασσες και να φτασει στην Ν.Αφρικη οπου 2 νιγκα θα δωσουν το οκ χωρις να υπαρχει καποιος ιδιαιτερος λογος..αφου παρουμε το οκ..θα πρεπει να περασω 40 κυματα και να κανω καραβι το φεγγαρι..τοτε ο κατζα θα λαλησει 3 φορες..αφουου φινουν ολα αυτα με το αντιγραφο της αιτησης θα χτυπησω 5,5 φορες ρυθμικα την πορτα του λυγκα για να με ανοιξει και να του την παραδωσω./αυτος με την σειρα του θα εγκρινει αν το σμαμ θα ειναι μεγαλων ριχτερ και αν δεν θα ειναι καταστροφικο για την Ελλαδα,επισης θα αποφασησει πιο θα ειναι το θεμα του νηματος και αν το παραβιαζω ή το βιαζω θα με χτυπησει..μετα θα πρεπει να περασει απο τα χερια του ματσα ο οποιος θα πρεπει να υπογραψει οτι ποτε κανενας δεν θα αγνοησει εκεινο το νημα και ολη θα το διαβαζουν..αφου περασω και απο εκει..πρεπει να φιλησω το κ#λ% του Κουβαρακη και τελος να περασω μια νυχτα αγκαλια με τον ψαριθιν)

για να κερδισω χρονο ξεκινησα απο το τελευταιο..οταν κανω και τα υπολοιπα θα το καταλαβεις :P

This Post:
00
206172.245 in reply to 206172.243
Date: 2/21/2012 2:26:25 PM
Overall Posts Rated:
186186
ωχ ζαλιστικα

Advertisement