ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ INTERNET ΑΠΕΙΡΑ ΦΟΡΟΥΜΣ,ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΥΠΟΥ "ΘΗΡΑ 7 ΜΕ ΤΑΚΗ ΤΣΟΥΚΑΛΑ",ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΝΕΣΕ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΣΟΥ......
Padws den xerw gia to buzzer pou ektos apo to ifos grapsimatos (.....) den eisai kakos......sto na psixologeis ta atoma prepei na einai ena apo ta taleda sou ahhaha.....thira 7??? hahaha den borouses na peis kati pio petiximeno kai eidikotera me olo to adikeimeno pou den asxoloume.....
Min tsibas.....den xleuasa kanenan oute evgala ebatheia....sxoliasa auta pou egrapses.....opws tha ekana me ton opoiondipote pou tha egrafe ta idia....oute se eipa asxeto oute tipota paromoio.....allwste tha imoun asteios ean ekana kati tetoio genikos kai akoma idikotera se ena forum enos paixnidou......
O monos logos pou to ekana itan epeidi me ton tropo pou egrafes fainotan oti tha tsibiseis kai episis giati odws ta noumera edeixnan oti einai mia klasi anwteros o agor (pisteuw opoios einai adikeimenikos to vlepei - esi pws evlepes to 51-49 iper sou enas theos xerei!!! ) Oso gia to pws katevike o agor sto deutero paixnidi ...to ekane opws tha ekane o kathe ebeiros kai gnwstis tis omadas tou afou ixere oti tha kateveis xalara ...afou xwris enthousiasmo sto teleutaio den eixes elpida (egw pisteuw akoma kai me enthous. den eixes elpida alla telospadwn...)
Oso gia to forum ....otan vlepw oti oi gnwstes opws o alfea o martiou ktl den simetexoun kai kiriws to gegonos oti exw xenerwsei (fainete kai me to oti exw 90% tin idia omada arketes xronies twra .....) mazi me pollous allous (bilaris, sym....) den leei tipota kai oute mas pernei to dikaiwma na grafoume.....alliws as katsoune 5 atoma na allaxoun kai tilefwna kai na ta lene......