Nije nikakav problem da ti objasnim, ja nisam nikog mislio da vrijedjam ili nesto slicno, ako se neki pale na jednu takvu glupost onda je problem u njima a ne u meni jer su se ocigledno pronasli u tome pa me optuzuju za ko zna kakve stvari, i cisto da se zna da cu svaki izvjestaj zavrsavati sa istim rijecima u budunosti jer u njma ne vidim nista lose, onaj ko vidi i hvata se za neke gluposti da bi stvarao cirkus ovdje na forumu to je samo njegov problem, zasto bi moja recenica smetala ikome na forumu ovdje? Cime sam ja to nekoga uvrijedio? S tim sto sam pozdravio sve patriote i one koji nemaju rezervnu domovin, ko je ovdje lud?
Evo da ja pitam ove sto su se javili cime sam ja to nekog uvrijedio da mi napisu, sta sam to napisao sto je nekog moglo uvrijediti, samo sam svoje pozdrave usmjerio prema patriotama i onim koji nemaju rezervnu domovinu kao ja, ne vidim razllog da se jedan Radex javi i mene optuzuje za nacionalizam koji ja kao sirim ovdje s tim pozdravom, sramota sta sve necu procitati ovdje, jesam li mozda tebe uvrijedio tim pozdravm i ako si se uvrijedio napisi mi kako sam te to uvrijedio i ja cu ti se javno izvinuti a i svim ostalim koji me prozivaju ovdje nek mi napisu cime sam ih uvrijedio i ja cu javno da se izvinem i pojedinacno svakom od njih.
I ti nemas pojma kome cu ja odigrati CT do kraja (ostro zvuci ali bez uvrede naravno), da li ce to biti Portugal ili Srbija, cak sta vise mislim da Srbija ima kvalitetniji sastav od Portugala, plus sto ako ne odigram Portugalu i ptice na grani ce znati da cu Srbiji odigrati, naravno da li ce Portugal biti taj kojem cu odigrati CT zavisi od dosta faktora te sedmice, prije svega forme nasih igraca a i njihovih, plus kolo prije igraju medjusobno Srbija i Portugal i vrlo moguce da ce Portugal tu odigrati CT jer vjerovatno imaju sigurnu pobjedu protiv Spanije u zadnjem kolu tako da bi mogli biti ranjivi u nasem mecu, sad sam ti siroko objasnio da nemas pojma kome cu CT opaliti jer nemam ni ja i to ce zavisiti od dosta faktora a ne od tog jednog faktora na koji ti aludiras vjerovatno (iskreno se nadam da grijesim sa ovom konstatacijom)