BuzzerBeater Forums

BB Bosna i Hercegovina > Reprezentacija

Reprezentacija

Set priority
Show messages by
This Post:
22
249027.232 in reply to 249027.230
Date: 5/6/2014 11:52:44 AM
Overall Posts Rated:
437437
Evo ja ću ti objasniti. Ti si TREĆA liga, donji nivo, u svakom pogledu hahahahahahah

Message deleted
This Post:
00
249027.234 in reply to 249027.223
Date: 5/6/2014 1:13:10 PM
Overall Posts Rated:
876876
Lijep pozdrav svim patriotama i ljudima koji nemaju rezervnu domovinu

Zamislite da je ovo neko napisao na Njemačkom, Švedskom, Danskom ili drugom civilizovanom forumu.

Kakvi smo mi kraljevi.DDD Baš smo legende.

This Post:
22
249027.235 in reply to 249027.233
Date: 5/6/2014 2:07:34 PM
ŽKK Željezničar
III.1
Overall Posts Rated:
386386
cujem ubili vas hrvati i makedonci u kvalfikacijama za svjetsko.. cuj nebeski narod a ne igraju svjetsko.. pff svi su protiv vas... aj ako nista mozda se i plasirate na euro.. bio sam u beogradu 20 dana nekidan.. citam u novinama vracate mihajlovica ponovo na klupu hahahah

dok mi budemo igrali protiv argentine na marakani ti mozes da rokces sa krmadi na svom selu...

Last edited by Giuseppe Marotta at 5/6/2014 2:10:33 PM

This Post:
00
249027.236 in reply to 249027.235
Date: 5/6/2014 2:11:45 PM
Overall Posts Rated:
876876

dok mi budemo igrali protiv argentine na marakani ti mozes da rokces sa krmadi u svom selu...

O čemu i zbog čega se meni obraćaš? Nemoj molim te!

Drago mi je da bar u ovom postu bar nisi psovao, nego si samo vrijeđao! Svi znaju biti prostaci. Nije to nikakav uspjeh!

Svejedno ovo je mjesto gdje bi trebalo pisati i pohvaliti selektora za pobjedu protiv Bugarske (kao što sam ja već učinio) i za dobro izabranu taktiku i dobro ispucan CT. Ne moramo ga samo ni hvaliti. Mogli bi ga malo i kuditi, a ima razloga za to ili dati neki konstruktivan prijedlog. Učiniti sve ovo zanimljivijem, kao i kod drugih BB zajednica, ako neko od vas prati nopr. forum reprezentacije Srbije, gdje igraju prognozu rezultata reprezentacije i pobjednik dobija suporter... itd...

Ruku na srce i do selektora je zašto se ovdje više piše o glupostima nego o reprezentaciji.

Last edited by Partibrejkers at 5/6/2014 2:24:51 PM

This Post:
44
249027.237 in reply to 249027.235
Date: 5/6/2014 4:15:50 PM
Overall Posts Rated:
329329
e hajde nek meni GULE obasni samo jednu stvar, znači sve uredu tekst samo mi GULE molim te objasni šta ti znači zadnja rečenica, pozdrav svima koji nemaju rezervne domovine????????
Mislim ono znam ići će CT Srbiji, to je jasno ali što izazivaš?
Kakve veze ima tvoja zadnja rečenica sa svim ovim, sa buzzerom, sa repkom????????
I šta se Marota odmah javlja a trebao bi biti manji od makova zrna???
Prvo tako provocirate onako hinjski pa onda ko ?, šta?, kako sam ga uvrijedio, gdje vidiš uvredu ovdje?

Eto GULE molim te da mi odgovoriš na pitanje(a)!

Last edited by NightWalker at 5/6/2014 4:17:06 PM

This Post:
00
249027.238 in reply to 249027.237
Date: 5/6/2014 4:46:10 PM
Bosnian Tigers
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
597597
Second Team:
Bosnian Tigers Junior Team
Nije nikakav problem da ti objasnim, ja nisam nikog mislio da vrijedjam ili nesto slicno, ako se neki pale na jednu takvu glupost onda je problem u njima a ne u meni jer su se ocigledno pronasli u tome pa me optuzuju za ko zna kakve stvari, i cisto da se zna da cu svaki izvjestaj zavrsavati sa istim rijecima u budunosti jer u njma ne vidim nista lose, onaj ko vidi i hvata se za neke gluposti da bi stvarao cirkus ovdje na forumu to je samo njegov problem, zasto bi moja recenica smetala ikome na forumu ovdje? Cime sam ja to nekoga uvrijedio? S tim sto sam pozdravio sve patriote i one koji nemaju rezervnu domovin, ko je ovdje lud?

Evo da ja pitam ove sto su se javili cime sam ja to nekog uvrijedio da mi napisu, sta sam to napisao sto je nekog moglo uvrijediti, samo sam svoje pozdrave usmjerio prema patriotama i onim koji nemaju rezervnu domovinu kao ja, ne vidim razllog da se jedan Radex javi i mene optuzuje za nacionalizam koji ja kao sirim ovdje s tim pozdravom, sramota sta sve necu procitati ovdje, jesam li mozda tebe uvrijedio tim pozdravm i ako si se uvrijedio napisi mi kako sam te to uvrijedio i ja cu ti se javno izvinuti a i svim ostalim koji me prozivaju ovdje nek mi napisu cime sam ih uvrijedio i ja cu javno da se izvinem i pojedinacno svakom od njih.

I ti nemas pojma kome cu ja odigrati CT do kraja (ostro zvuci ali bez uvrede naravno), da li ce to biti Portugal ili Srbija, cak sta vise mislim da Srbija ima kvalitetniji sastav od Portugala, plus sto ako ne odigram Portugalu i ptice na grani ce znati da cu Srbiji odigrati, naravno da li ce Portugal biti taj kojem cu odigrati CT zavisi od dosta faktora te sedmice, prije svega forme nasih igraca a i njihovih, plus kolo prije igraju medjusobno Srbija i Portugal i vrlo moguce da ce Portugal tu odigrati CT jer vjerovatno imaju sigurnu pobjedu protiv Spanije u zadnjem kolu tako da bi mogli biti ranjivi u nasem mecu, sad sam ti siroko objasnio da nemas pojma kome cu CT opaliti jer nemam ni ja i to ce zavisiti od dosta faktora a ne od tog jednog faktora na koji ti aludiras vjerovatno (iskreno se nadam da grijesim sa ovom konstatacijom)

This Post:
00
249027.239 in reply to 249027.237
Date: 5/6/2014 4:47:53 PM
Overall Posts Rated:
876876
Šta vam je ljudi?

Nema potrebe za tenzijama!

Iako si pitao Guleta, evo jedan odgovor za CT protiv Srbije. Naravno da će ga igrati jer je zadnja utakmica sezone. Tako da će vjerovatno CT biti obostran. Čudi me da to pitaš s obzirom da si bio selektor.

This Post:
00
249027.240 in reply to 249027.238
Date: 5/6/2014 5:03:36 PM
Overall Posts Rated:
329329
brate kontam ja tebe, al ti ne kontaš šta ja tebi pričam..........
poštujem ti voliš BiH i sve to (milsim volim je i ja, volim i Sarajevo, tu sam rođen i odrastao) ali i sam znaš da svi u BiH ne misle tako, a znaš i zbog čega ne misle. I zašto onda dizati tenzije bezveze, sve si fino objasnio i rekao šta i kako oko repke al ona ti zadnja rečenica ne treba. Mislim u normalnim društvima ona može proći a pošto naše nije normalno i lako je zapaljivo mislim nema je potrebe spominjati.........

This Post:
00
249027.241 in reply to 249027.239
Date: 5/6/2014 5:05:10 PM
Overall Posts Rated:
329329
To sam napisao jer se tako protumači iz konteksta :)
Jbg bio sam selektor u Egiptu tamo se svaka osim finala igra TIE :)

This Post:
00
249027.242 in reply to 249027.240
Date: 5/6/2014 5:54:58 PM
Bosnian Tigers
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
597597
Second Team:
Bosnian Tigers Junior Team
Ja cu opet ponoviti, moj problem nije sto se neko nasao uvrijedjen na moj pozdrav, ponavljam opet meni je zao zbog toga ali to nije moj problem i sa tim bi trebali da se pozabave oni koji su se eventualno uvrijedili. Nase je drustvo takvo kakvo je i ja ne mislim nikog ispravljati a niti to ocekujem od nekoga, sve postujem ali to ne znaci da opravdavam ali to nije moj problem da bih zalazio u to i sa tim zavrsavam bilo kakvu diskusiju dalju na tu temu i dobronamjerno savjetujem sve ostale da se ne bave tudjim problemima a pogotovo da ne stvaraju probleme tamo gdje ih nema.

Advertisement