Kao prvo i prvo, zelio bih da se zahvalim svima na interesovanju, ali daj ljudi prestanite vise pristupati ovome kao da sam neki moron koji se po prvi put ulogovao na sajt. Te jesi li siguran da si uradio ovo, te jesi li siguran da si uradio ono. Jesam ljudi, sta vam je :/ Jeli toliko cudno da je ziv covjek u pravu naspram kompjuterskog programa :/ Fino sam rekao da mi je BB ispremjestao igrace, znaci nisam lud da namjestim jednu stvar, a da se onda na to isto zalim :/
Drugo, na Popajev savjet sam iz padajuceg menija provjerio sta sam za taj dan namjestio i samo sam dobio potvrdu onog sto sam prethodno i sam znao, znaci namjestio sam sve upravo onako kako sam i mislio da sam namjestio, odnosno onako kako sam i rekao u prvom postu. Mislim ono, da li stvarno ima potrebe da ponavljam istu stvar u svakom novom postu koji napisem:/
Trece, BB igram vec par sezona i ovo nije prvi put da se ovako nesto desava, milion bagova ove vrste je do sad prijavljeno, tako da ovo i nije neka novina, jedino sto se nije jako dugo desavalo.
I za kraj, utakmica o kojoj pricam je Kup utakmica protiv BanovoBrdskih Lenjivaca. Naredba treneru je bila `Prati postavu do 4. cetvrtine`, sto je, koliko ja znam, jednako validna naredba kao i `Striktno prati prvu postavu` s tom razlikom sto ti trener s ovom sto sam ja igrao zadnju cetvrtinu uvede rezerve da zavrse utakmicu [ovo naravno, ako si do te zadnje cetvrtine vec rjesio utakmicu].
Last edited by Kumboky at 9/26/2009 5:14:19 AM