pozdrav svima, vrijeme je za trening report...
u petak jako skroman trening, tek 6 zelenih na 15 igrača... mnogo igrača je podbacilo, očekujem da nadoknade idući tjedan...
idemo redom:
Mumović +1 IS, ide dalje trening unutrašnje odbrane, vlasnik je zeznuo postavu, pa je forma tek 7 ovaj tjedan...
Krapić +1 OD, ide dalje trening skok šuta...
Sarić +1 OD, ide trening skok šuta...
Korolija +1 JS, nastavljamo dalje sa treningom skok šuta...
Vojvoda +1 IS, nastavlja dalje trening unutrašnjeg šuta...
Čorluka +1 handling, i dalje trening passinga...
pozvao sam još jednog centra od 21g u roster, Antiša Kresović
(38063919), skilovi nisu sjajni, kao ni komunikacija sa managerom (Argentinac koji je na Vi sa engleskim isto kao i ja sa španskim)
Kresović je imao dva fina upa u petak, +1 na driving i +1 na handling, ako ništa, poslužit će da prepada protivnike sa platom... koliko sam pratio proteklih sedmica, uvijek ima dobre tjedne minute, i forma je uvijek 8+...
za razliku od prošlog tjedna, ovaj tjedan imamo fantastičnu formu... 4 startera su skočila, i nekoliko rezervi...
pad u formi su upisali samo spomenuti Mumović (vlasnik se nije stigao logirat i prijateljsku mu odigrala default postava) te Tatomir, naša all round rezerva za vanjske pozicije... iako je imao odličnih 70 minuta ovaj tjedan, forma pala sa 8 na 7...
protivnik u ponedjeljak je Portugal... imaju solidan roster, i solidnu formu... očekuje nas teška utakmica i pravi test vrijednosti ove generacije...
igra se u 15:30, navratite na chat i podržite naše momke...
čujemo se nakon tekme...
lijep pozdrav svima...