ajde da se i jos jedan cetveroligas pravi pametan :D
prva stvar koja svima mora bit jasna je da su nam potrebna krila za bilo kakav rezultat,al to vec i pticice znaju
druga stvar je da su nam potrebne farme koje ce to placat i trenirat formu kad to treba
kad se ti uvjeti zadovolje onda mozemo pricat o plasmanu repke i o uspjesima i neuspjesima
sto se tice kandidata,garge nemas sanse iz razloga sto si cetveroligas i isto ko i 1st 2nd banuo si odnikud na forum
za zalaganje za repku to necu ulazit ali 2-3 zonu i takve stvari repka ne trpi iz cistog razloga sto takve taktike za neki uspjeh engine ne dozvoljava,mozemo pricat o celicnim mudima i o ne znam cemu al po ovome sto citam i sto sam vidio u kandidaturi jednostavno moj glas sigurno nece otic tebi.sto znaci ostajemo na 2 kandidata.
sto se tice chode sam je covjek napisao da nema enta vise,a vodit repku nije isto sto i vodit klub i toga moramo svi bit svjesni isto ko i stvari da jednostavno je potrebno vrijeme za pohvatat stvari..
kod staroste pak koji je upoznat s radom repke maksimalno smo pali po rankinzima i to mu je ogromni minus
iskreno idealnog kandidata ne vidim ali mislim da ce moj glas otic starosti iz razloga jer se repka nece morat uhodavat,a i to je iz razloga sto nas cekaju ceska,latvija i portugal i englezi(jebes ih al ukoliko skinu nekog od ove trojke ranije nekim cudom mogli bi nas trgat ili nesto slicno)
i samo suma sumarum jos za ovo prvenstvo,imamo dobar raspored,trebali bi to nekak iskoristiti i ko god da dobije izbore sretno mu bilo jer ova skupina ce nam bit i vise nego interesantna...
no dobro napisao sam i previse :D
Last edited by LooKA at 2/8/2012 7:39:41 PM