BuzzerBeater Forums

BB Israel > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
191295.23 in reply to 191295.14
Date: 7/26/2011 8:25:52 AM
Overall Posts Rated:
100100
התגובה שלי נמחקה.

From: LA-dov bear

To: ig
This Post:
00
191295.24 in reply to 191295.17
Date: 7/26/2011 8:27:07 AM
Overall Posts Rated:
114114
איגור- תודה רבה על הפרגון.
1. כן. אני מכיר את חומר השחקנים כולל התכונות שלהם וחושב שאפשר לעשות את זה. אנחנו נמצאים במקום שעדיין יש כמה נבחרות יותר טובות מאיתנו אבל לא בפערים בלתי ניתנים לגישור כמו פעם,ויש די הרבה נבחרות ברמתנו מבחינת סגל ולכן אנחנו יכולים בדיוק כמוהם להתמודד- כדי לעשות את ההבדל נצטרך להיות נכונים יותר טקטית בכל הזדמנות, נצטרך לעשות לפעמים דברים מפתיעים בזימונים,בשיבוצים בחמישיה ובספסל,בטקטיקות, נצטרך לעשות הכל לשמור על כושר והתלהבות גבוהים. ריאלית גם אם נעשה את כל אלו יכול להיות שזה לא יספיק במקרים מסוימים- אבל עדיין - זה אפשרי ואין סיבה אחת שאני יכול לחשוב עליה שלא נוכל
לנסות לעשות את זה.אני מסתכל על זה בתמונה רחבה מאוד וחושב שזה ריאלי.

2. איך אתמודד עם רף הציפיות- אעשה את הטוב ביותר שלי ואשקיע. אני מקווה שנצליח ואם לא לפחות שיהיה מותח מעניין וכיפי וננסה מיד בעונה שאחרי לעשות את זה שוב:)

3.אני ויהודה דווקא מסתדרים בסדר גמור. הייו בינינו חילוקי דעות פעם אבל הם כבר לא שייכים לעניין ו"עברנו הלאה" מזמן

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
From: Ehud

This Post:
00
191295.25 in reply to 191295.21
Date: 7/26/2011 8:31:34 AM
Overall Posts Rated:
274274
אני מגיב לך ואני מקווה שגם מי שהפנת את השאלה יגיב

קודם כל אני חושב שזאת שאלה יפה
שנית - מאחל לך המון בהצלחה

לעיניין - אני חושב שיש טעם בדבריך, ואני מהראשונים שתומכים בזה שמדובר במשחק ובהחלט מגיע לכמה שיותר אנשים לחוות כמה שיותר ממה שיש למשחק להציע (חלק מהדברים זה לאמן את הנבחרת) - אבל הנבחרת חשובה לקהילה ולכן יש תהליך בחירות בו הקהילה נותנת את המושכות למי שהיא סומכת עליו לנהל את העיניינים.

אני חושב שמדובר בתהליך טבעי, בו צריך לגלות סוג מסוים של בשלות במשחק בשביל להיות מועמד אמיתי ורציני לאימון הנבחרת. אני בהחלט חושב שהצעד שאתה לוקח עכשיו ומנסה לאמן נבחרת במדינה קטנה הוא צעד ראוי שאם יצליח יעמוד מאחוריך לעד.

בכלל אני אומר, מי שרוצה לאמן נבחרת ומרגיש שאין לו סיכוי עדיין בארץ כי התחרות בקמפיין הזה קשה אז שיפנה למדינות אחרות וינסה את מזלו, זה מבורך.

מדובר במשחק גלובלי וזה חלק מהמשחק

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
This Post:
00
191295.26 in reply to 191295.21
Date: 7/26/2011 8:47:21 AM
Overall Posts Rated:
114114
שלום לכולם.
אין ספק שגם ניסן וגם ניר הם שני מאמנים עם רזומה מכובד, גם בנבחרות וגם בעבודה שהם עושים בקבוצה האישית שלהם.
השאלה שלי היא כזאת לשני המתמודדים:

האם אתם חושבים שיש לתת צ"אנס למישהו לא מוכר, אני לא מדבר על אחד שהוא עונה שנייה או שלישית בבאזר, אבל מאמן וותיק שבדרך כלל צפה מהצד בדיונים שלכם אבל בגלל שלא היה לו מה להגיד בדיון הוא לא היה פעיל.

אני לדוגמא רצתי עונה שעברה לצעירה: נכון הייתי לא מוכר, אבל אני חושב שהצגתי במהלך הבחירות בשנה שעברה גישה מאוד אסרטיבית עם מוטיבציה גבוהה .

.

היי ברוך- ברור שאפשר לתת צ'אנס- למה יש בחירות דמוקרטיות ודיון שבו תוכל להציג את עמדתך?
לדעתי בעונה שעברה כשרצת קיבלת סיכוי שווה ויחס מאוד הוגן מרוב האנשים ובאופן די מובן העדיפו את הניסיון של יהודה. יכול להיות שאם היית מצביע אובייקטיבי בעונה הקודמת גם אתה היית עושה את זה.
ברמה האישית אם אתה זוכר דווקא קיבלת ממני יחס מפרגן מאוד אבל כשלא הסכמתי איתך גם אמרתי את זה.
בעיני אופן טבעי כשאנשים בוחרים מאמן הם יבחרו את מי שלדעתם הכי מתאים ויעשה את העבודה הכי טובה.
אבל תבין- מעולם לא אימנתי את הנבחרת הבוגרת וגם ניר לא. למה שלא נתמודד וננסה לחוות את זה וגם לתרום לאחרים? אם אנשים רוצים יבחרו אחד מאיתנו ה"וותיקים" שהם מכירים. אם לא ירצו אז לא יבחרו אלא יילכו עם מישהו שהם לא מכירים.

בהצלחה בבחירות שלך , על איזה מדינה הלכת?

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
From: Zvi
This Post:
00
191295.27 in reply to 191295.26
Date: 7/26/2011 8:52:43 AM
Elitzur Bney Ha'Yeshivot
III.7
Overall Posts Rated:
9898
Second Team:
Lulu & Cookie
אני רואה שהעונה סוף סוף יש תחרות בין שני מועמדים איכותיים. ראיתי שיש עוד מועמד, והייתי שמח אם הוא היה כותב נאום ועונה כאן לשאלות.

From: LA-Nir
This Post:
00
191295.28 in reply to 191295.18
Date: 7/26/2011 8:53:02 AM
Overall Posts Rated:
343343
לניסן

לא ריאלי לבוא בהצהרות כאלה שאנחנו הולכים לזכות בהכול אתה רוצה לעשות את זה? סבבה

זו לא הדרך שלי אני לא הולך לבוא בהצהרות שאני לא בטוח שאני יכול לממש אותם אני יכול להבטיח נבחרת תחרותית אני יכול להבטיח לעשות את המקסימום אני לא יכול להבטיח תואר השאיפה היא לתואר זה כן

לברוך

אני מעולם לא אימנתי נבחרת ישראל לא צעירה לא בוגרת ואני חושב שיש לי מה לתרום לפי איך שאני רואה את זה הצבעה בי היא כן רענון שורות מבחינת מאמן הנבחרת

בנוגע למועמדות שלך בעונה שעברה אני חייב להגיד שלא התלהבתי ממה שהצגת
ואני אגלה לך סוד לא הצבעתי בכלל בבחירות הקודמות לא בגלל שלא עקבתי כי כן עקבתי פשוט לא חשבתי שאתה בשל לאמן את המנבחרת (שפשוף בנבחרת זרה קטנה יכול לעשות לך רק טוב) וגם מכיוון וגם אמרתי את זה ליהודה שהגיע הזמן שהוא יתן לנבחרות מנוחה לא הצבעתי לו וחוץ משניכם לא היה מאמנים רלוונטים אחרים לכן לא הצבעתי

אני כן יכול להגיד שאני עוקב אחרי הסיכומי מחזור שלך בליגה 2.2 ואתה עושה יופי של עבודה גם אני הייתי ב 2.2 וגם אני סיכמתי שם את המחזורים

לאיגור

1) אתה טועה היחסים שלי עם יהודה דווקא טובים ויהודה מוזמן לתקן אותי אבל אנחנו בקשר מסנג'רי בקשר לבאזר על בסיס כמעט יומי הדעות שלו לעיתי מעט קיצוניות לדעתי ואני מעיר לו על זה כמו שקרה מספר פעמים בעבר (קראה מקרה התבוסתנות) ולא תמיד אנחנו תמימי דעים בנוגע לגישות שלנו במשחק אבל בהחלט עזרתי לו יותר מפעם העונה עם הצעירה

בנוגע לחלק בנאום היה סתם עקיצה ידידותית כלפי יהודה שתדרוד בימיים אלא עם הגבוהים של טיוואן ואיך לשבור אותם

2) אני בעד השחקנים הטובים ביותר ברגע נתון יהיו בסגל יש חשיבות לאימון השחקנים אבל ברגע שזה מגיע לבוגרת הכי חשוב שהשחקנים עם התכונות הטובות ביותר יהיו בסגל (בכושר הכי טוב כמובן) אפשר לשחרר שחקן אחד בשבוע בלי לפגוע בהתלהבות ויש בסגל 18 מקומות אין יותר מדי בעיה של אפשרויות רוטציה אם צריך וזו הפריבילגיה של מאמני הנבחרות שצריכים לדעת להשתמש בה ערן עשה את זה נהדר בעונה האחרונה למשל

בנוגע לשחקני מטרה אין לי בעיה איתם כבר כמובן שהם שחקנים למשחק ספציפי בדרך כלל וימצאו את דרכם החוצה בסיומו לרוב

מבחינת האני מאמין שלי היא שחקנים כמה שיותר שלמים אבל כמובן שלא כולם יכולים להיות מושלמים ולכן אני אוהב לשחק עם החסרונות של אחד בעזרת יתרונות של אחר למשל אם יש טיפה בעיה בריבאונד אצל הגבוהים (מה שאכן יש) אם יש שני שחקנים דומים בעמדת הגארד ואחד טיפה פחות טוב מהשני (אני מדבר על הבדל של רמה שתיים ולא בתכונה שחיונית לאותו משחק למשל השחקן צריך לשמור על השוטינג של היריבה עם 500 אלף משכורת אני לא אתפשר על הגנה) אני אבחר בגארד עם הריבאונד לחפות מעט על החיסרון של של הגבוהים

והחיסרון של להיות בליגה העליונה במשך מספר עונות רבות ולא להתנדנד בין ליגות המשנה היא פחות ערבוב עם השחקנים האחרים ליגת העל הפכה להיות קהילה די סגורה אני מודע לזה אבל אנשים תמיד מוזמנים לרשום ולהגיב

אני דווקא כן מכיר אותך קצת וכן עוקב אחרי כל הליגת 2 והפורומים להם ואם זכור לך התעניינתי ברן באס העונה

מקווה שעניתי בסדר לכולם ועל כל השאלות שהם רצו

אה כן וארבל עכשיו שדרור ירד ליגה הפציעות אמורות לפחות

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
From: Arbelon

This Post:
00
191295.29 in reply to 191295.21
Date: 7/26/2011 9:05:06 AM
Ramat-Ilan Pilots
II.3
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
כל הכבוד על ההתמודדות במדינה אחרת, לדעתי זה רעיון מעולה לכל מאמן שרוצה לרכוש ניסיון. אני ניסיתי ולצערי לא הצלחתי, מקווה שתצליח.
לדעתי על מנת להיבחר כאן בקהילה שלנו קודם כל צריך להיות מוכר בקהילה, להגיב בפורומים, להיות פעיל, וגם להיות בליגה מובילה, אם זו אחת מהליגות השניות ומן הסתם ליגת העל. ככל שמאמן יענה יותר בשאלות ותשובות ויראה את הידע שלו, יעלה הצעות במשחקים של הנבחרות, יבקש להיות סקאוט של מאמני נבחרות כך המוניטין שלו יגדל ויהיה לו סיכוי טוב להיבחר. אם תשים לב, כל המאמנים שנבחרו בבאזרביטר הם כאלה.
בנבחרת הבוגרת:
המלך בבר, קני, יהודה, אהוד.
בנבחרת הצעירה:
יהודה, עומר, ניסן
לצערי אני לא זוכר רחוק יותר מי היו המאמנים.

עומר וערן (המלך בבר) נבחרו שניהם כשהיו בליגה השנייה (באותה ליגה אגב), לא הרבה אחרי שעלו מליגה שלישית, והם עשו זאת אחרי שהיו עוזרים של מאמני נבחרות במשך זמן רב, והיו מוכרים בקהילה. יהודה גם היה בליגה השנייה אבל בגלגול קודם שלו נדמה לו שהוא היה חזק בקהילה ממש בהתחלתה.

From: baruch2

This Post:
00
191295.30 in reply to 191295.28
Date: 7/26/2011 9:19:52 AM
neve hof b.c
III.9
Overall Posts Rated:
111111
[

לברוך

אני מעולם לא אימנתי נבחרת ישראל לא צעירה לא בוגרת ואני חושב שיש לי מה לתרום לפי איך שאני רואה את זה הצבעה בי היא כן רענון שורות מבחינת מאמן הנבחרת

בנוגע למועמדות שלך בעונה שעברה אני חייב להגיד שלא התלהבתי ממה שהצגת
ואני אגלה לך סוד לא הצבעתי בכלל בבחירות הקודמות לא בגלל שלא עקבתי כי כן עקבתי פשוט לא חשבתי שאתה בשל לאמן את המנבחרת (שפשוף בנבחרת זרה קטנה יכול לעשות לך רק טוב) וגם מכיוון וגם אמרתי את זה ליהודה שהגיע הזמן שהוא יתן לנבחרות מנוחה לא הצבעתי לו וחוץ משניכם לא היה מאמנים רלוונטים אחרים לכן לא הצבעתי

אני כן יכול להגיד שאני עוקב אחרי הסיכומי מחזור שלך בליגה 2.2 ואתה עושה יופי של עבודה :) גם אני הייתי ב 2.2 וגם אני סיכמתי שם את המחזורים

אני מאוד מכבד את דעתך להימנע בבחירות האחרונות מלהצביע.
כמו שאמרתי, שנה שעברה הגעתי כאנדרדוג וניסיתי להציג את האני מאמין שלי.
באמת למי שלא מכיר אותי מספיק היה קצת קשה לחוות דעה אחרי קמפיין אחד.

אני בהחלט חושב ששניכם מועמדים ראויים, כל אחד עם היתרונות והמגרעות שלו.
אני את האמת עדיין לא נקטתי עמדה, נראה כיצד הקמפיין הזה של שניכם יתפתח.

לניסן אני יכול לומר שבהחלט אני זוכר שעמדת לצידי בבחירות אולם זה לא מה שיקבע למי אני מצביע.

כרגע אני מה שנקרא "קול צף"

לשאלתו של ניסן אז המדינה שאני מתמודד בה היא גאנה, כאשר כרגע הפורום שם רדום לחלוטין אולם יש עוד מתמודד מגרמניה חוץ ממני.

נקווה לטוב( אני אופטימי)

This Post:
00
191295.31 in reply to 191295.30
Date: 7/26/2011 9:26:37 AM
Overall Posts Rated:
114114
יאללה בהצלחה-
אולי גם תצליח לסדר לי משחק ידידות עם קבוצה מגאנה.. אני כבר שבועות מנסה להשיג את הדגל שלהם:)

This Post:
00
191295.32 in reply to 191295.31
Date: 7/26/2011 9:27:30 AM
Overall Posts Rated:
343343
מישהו מתמודד על מאלטה? הדגל הקטן האחרון שלי לא מצליח כבר חודשיים

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
From: ig

This Post:
00
191295.33 in reply to 191295.28
Date: 7/26/2011 9:37:59 AM
Jerusalem TET
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
207207
Second Team:
Jerusalem TET Utopia
אחלה תשובות, גם מצידך וגם מצד ניסן (וכן, אני גם בהחלט מכיר אותך, אבל לא כמו את ניסן שבילה איתי בליגה עונה שלמה ועקבתי אחריו בשתי הקדנציות שלו נבחרת).

מכל האמור, נשארה לי השאלה. עד כמה רחוק יכולה הנבחרת שלנו להגיע מנקודת מבטך, ואני לוקח את התרחיש האופטימי ביותר, שכל התוכניות יצאו לפועל וגם קצת מזל ישחק לטובטינו? הרי אתה בדיוק כמו ניסן מכיר את חומר השחקנים וניסן חושב שאנו יכולים לזכות בכל התארים. האם "הנבחרת הכי תחרותית שיש" כדבריך יכולה להגיע לרמות האלה או שלדעתך בכל זאת יש רף שהנבחרת הנוכחית לא תוכל לעבור בשום מצב?

ואפרופו רן באס - אם אין לי חוזה חתום שהוא יהיה בנבחרת-אין לכם קול ממני

Last edited by ig at 7/26/2011 9:39:05 AM

Advertisement