al ste pričljivi zadnjih dana pišete sve u šesnejst na forumu, baš vam služi na čast..............
ispada ko da sam sebi pišem poruke na forumu....
i onda sam sebi odgovaram, ajmo komentari na sunce jesem vam bigulicu ljenjivci jedni, ili vas je sve GM-Kivan banao pa nemate pristup forumima...................
A zadnje sučeljavanje sa protivničkom konfom a ni jednog komentara, od nikoga pa čak ni od tebe Ray!!!!!!!!!
Evo parova sutrašnjeg kola:
18.5.2010 18:00:00 KC Pirates Mala Truba
- još jedna pobijeda trubadura nad Piratima, bez beda
18.5.2010 18:00:00 KK Žirafe KK ENDURO
- Žirafe su u naletu i gaze sve pred sobom mislim da Enduro unatoč prednosti domačeg terena nema nikakve šanse
18.5.2010 18:00:00 MAX BEARS SANAC
- nažalost kao ni SANAC protiv MAXA baš nema previše šanse, bar se meni tako čini.......
18.5.2010 18:00:00 Springfield Bulls KK Lokarda
-A još jedna Lokardina laganica, prema naslovu pobijednika lige
18.5.2010 18:00:00 Jugoplastika Hvar Critters
-- to če definitivno biti derbi kola, nezahvalno za prognozirat svi imaju i mana i prednosti, evo ipak mala prednost Critersu ali bilo bu mu teško
18.5.2010 18:00:00 Zvijer-zmaj kk ponko
- evo ponko ima šansu osvojiti bodove protiv zvjeri , nadam se da bu to i uspio
18.5.2010 18:00:00 Olympiacos Pulaeus KK Plutoni
-- isto napeta tekma plutoni imaju prednost domačeg terena ali ipak je tu sve moguče, ali oprt prednost plutonima zato kaj su iz naše konfe
i šečer na kraju
18.5.2010 18:00:00 Kladioničari dugave
- prednost domačeg terena, veliki ent , odmorena prva ekipa spremna da odradi svoj posao, divlji gledaoci koji mi ne bi oprostili još jedan kiks pred domačom publikom, i ovako me buju kaznili nedolaskom na utakmicu , nadam se da bu ih bar 10 000 došlo, da nagrade , momke za trud u prvoj sezoni u drugoj ligi,gdje za sada držimo sasvim pristojno 4 mijesto, i nadamo se da smo osigurali opstanak, još da uspijemo osigurati play off puna brada šake ili tako nekako.............pobijeda dugava,nedam ove bodove trebaju mi
Last edited by marijoh (NTscout) at 5/17/2010 9:51:18 AM
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!