Jakiego kolejnego meczu? Mnie w play-off nie będzie. A Ciebie nie powinno być w przyszłym sezonie w tej lidze, jak przypuszczam
Nie wiem kiedy będzie - ale jak będzie ( za sezon, dwa lub dziesięć ) to go wygram ;)
Jeśli chodzi o ME to nie zgodzę się z tym co napisałeś:
W meczu z Rosją miał szczęście, że pojedynczym zrywem Błaszczykowski go uratował.
Akurat w tamtym meczu wcale nie byliśmy gorsi od Rosji....powiem więcej - oddaliśmy więcej strzałów, byliśmy groźniejsi i to raczej dla Rosjan ten wynik był szczęśliwy.
Smuda musi odejść i dobrze, że odchodzi. Bo on już nic więcej nie wymyśli. To nie jest taktyk. Nigdy nim nie był. Miał szczęscie. Teraz mu go zabrakło.
Obawiam się że taktyka to my w ogóle nie mamy....
Jak dla mnie to nawet jakby dzisiaj Smuda wystawił skład 3-5-2 to i tak nic by nie dało. To piłkarze przegrali ten mecz ( najpewniej w głowach albo w przygotowaniu fizycznym ) a nie trener. Sam byłem wielkim optymistą przed Euro....po Grecji zwątpiłem...ale po R%osji znowu uwierzyłem..... Jednak prawda jest taka że od europejskiej piłki dzieli nas jeszcze spory dystans ( by nie powiedzieć lata świetlne ) i nawet własne stadiony i kibice nie są w stanie zniwelować tej różnicy.
Obawiam się tego, że nowy trener ( czyżby Skorża ? ) wywróci wszystko do góry nogami i zaczniemy od nowa.... A mimo wszystko chyba jednak jakieś podwaliny pod przyzwoitą drużynę już są....