BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > kupayı kim alır

kupayı kim alır

Set priority
Show messages by
This Post:
00
37940.22 in reply to 37940.21
Date: 7/11/2008 4:49:14 AM
Overall Posts Rated:
00
Hem kupada hem de ligde başarı sağlayabilmek büyük klüp olmanın gereği. Bizler ise kupaya asılırken ligde geriye düşen ya da ligi bırakmamak için kupadan elenen takımlar , henüz başarılı sayılabilcek başarıyı yakalayabilcek kadro yapısına ulaşabilmiş değiliz.. Oyuncuların da her geçen gün daha iyi yeteneklere sahip olacağını düşünürsek belli sistemi oturtabilmiş takımlar her kulvarda bir adım önde görünüyor. Ve bunun örneklerini şuanda yarı finale kalan ekipler olarak görüyoruz .. Kupayı kazanmak veya kaybetmek tabiki önemli ama buralara kadar gelmiş oldukları için bile Alkışlanmaya değerler .. Tebrikler , iyi olan kazansın diyelim, benim gönlüm ise Schweppes Kinder'dan yana .. Benim ilerde takımımı görmek istediğim kadro yapısıyla ve sistemiyle özenimi kazanmış durumda Kendisini bi sonraki sezon tblde görmek istiyorum ki bizim önümüz açılsın

This Post:
00
37940.23 in reply to 37940.21
Date: 7/11/2008 6:08:51 AM
Overall Posts Rated:
227227
öncellikle tabiki bend eyarı finale gelen takımları kutluyorum bence kura yönünden furkans ve reset hoca şanslı sahalarında maç ama diğer taraftan iyi içerden hücum eden bir takım yerine dışarıdan hucüm eden takım gelmesi iyi oldu finalde dışarıcılar içericilere karşı olacak bakalım hangi antreman daha iyi onu ögrenmiş olacağız :))

başlığı ben açtım bende tahminleirmi söleyim

iki takımda yakın olsa reset hoca biraz daha iyi duruyor fakat mouthinlo hocanın biriktirdiği istekliliği burda kullanmaktan çekinmyeceğini düşünürsek iki takımında CT leyeceği açık gibi saha avantajı reset hoca bir adım önde ama gönlüm moutlinho hocamın kazanmasında :) ( iyi olan kazansın tabiki )
tahmini skor : schweppes kinder: 75- reset 90 ( daha çok sayı olacak gibme geliyor)

diğer maça kendi maçıma gelince belli olmamışdır belki ama son maçda iki takımda ( illusivele ben ) CT çıktık dolayısıyla istekliliğim yerlerde tahmin edeceğiniz finale yaklaşmışken CT çıkmak pek mantıklı olmasada karşı takımdan geleceği kesin olan CT bir şekilde engellemem lazmdı 22000 maaşlı ivotu gözümü korkuttu ne yalan söleyim (eğer çıkarsam reset yada mothinlo hocaya karşı ne yapacağım orası da ayrı bir konu ) dolayısıyla bu maç sakin oynamayamacağım için normal çıkacağım acaba analaşsak furkan hocayla ligi birimiz kupayı diğeirmiz diye :)) herkesin tahmini gibi benim defansdan dlayı bir adım önde göüküyorum ama furkan hocayla birbirmiz kadrosunu az çok bildiğimiz için içerde onun biraz daha baskın olduğunu unutmamak lazm.

tahmini skor: kırkısrak eagles:120- furkans 108

From: ouzy
This Post:
00
37940.24 in reply to 37940.23
Date: 7/11/2008 7:06:14 AM
Overall Posts Rated:
33
Senelerdir son 16'da falan TBL takımı göremiyorum, enteresandır. Gerçi bu sene son 16'ya bakmadım ama galiba çeyrek finalde hiç TBL takımı yoktu. Geçen sene son 32'de bile TBL takımı yoktu galiba.

From: bağkur™

To: ouzy
This Post:
00
37940.25 in reply to 37940.24
Date: 7/11/2008 7:29:18 AM
Overall Posts Rated:
153153
oğuz hocam Reset'e ayıp olmuyor mu:)))

Azerbaycan A Milli Takım Antrenörü - Azerbaijan NT Coach

This Post:
00
37940.26 in reply to 37940.25
Date: 7/11/2008 7:40:19 AM
Overall Posts Rated:
33
Ona müstahak :P :) Valla diyorum işte bakmadım diye :) Ama geçen sene son 16'da, son 32'de falan hiç TBL takımı yoktu galiba.

This Post:
00
37940.27 in reply to 37940.25
Date: 7/11/2008 7:42:55 AM
Overall Posts Rated:
22
herkes yapmış tahminini.. bi de ben yapayım..
resetin son mağdur ettiği takım olarak resetin ne kadar güçlü olduğunu anladım sayılır. diğer taraftanda moutlinho'nun kadrosunu da neredeyse kendi takımım kadar iyi biliyorum.:) Moutlinho ile de defalarca maç yapmış biri olarak tarafların güç ayarlarını %55 e %45 reset hocaya yönelik görüyorum. Tabi malesef burada ev sahibi faktörü ortaya çıkıyor. Böyle önemli maçların, tek maç ve şans eseri seçilen takımın sahasında yapılması son derece anlamsız. En azından yarı finalde ve finalde BBB de olduğu gibi tarafsız saha kuralı gelmeli bence... Neyse efendim ev sahibi avantajı ile de resetin şansının %65-%70e çıkacağını düşünüyorum.
Diğer ayakta ise kırkısrak bir adım önde gibi. Takımları çok fazla bilmesem de eaglesightın dış oyuncuları daha ağır basıyor bence...
son olarak da final için..belki konuşmak için erken ama reset-schweppes maçının galibinin finalde içeride veya dışarıda fark etmeden maçı rahat kazanacağını düşünüyorum...

run out pants to sniff?
This Post:
00
37940.29 in reply to 37940.26
Date: 7/11/2008 12:36:14 PM
Overall Posts Rated:
3434

yarı final maçları için eaglesight in istekliliği fazla olduğu için rahat kazanacağını düşünüyorum. bizim maça gelirsek moutlinho ile daha önce hiç maç yapmadık o yüzden gücünü tam olarak kestiremiyorum. playoff maçlarının yaklaşması sebebi ile maça normal çıkacağım tahminim ortada bir maç olur bence 65 sayıyı bulan takım maçı kazanır

This Post:
00
37940.30 in reply to 37940.29
Date: 7/11/2008 12:54:08 PM
Overall Posts Rated:
1010
arkadşlar isteklilik bir maçta ki ct ye bakar ve çok fazla düşer... bütün sene rahat oynamak sadece 1 maçlık ct ye bakar.. şu anda tahminimce en az isteklilik eren hocam da yanlışsam düzeltin :)

This Post:
00
37940.31 in reply to 37940.30
Date: 7/11/2008 2:54:12 PM
Overall Posts Rated:
33
arkadşlar isteklilik bir maçta ki ct ye bakar ve çok fazla düşer... bütün sene rahat oynamak sadece 1 maçlık ct ye bakar.. şu anda tahminimce en az isteklilik eren hocam da yanlışsam düzeltin :)

O kadar da değil. Bir "Çiğnemez Zamanı"nda 4 düşürüyor, "Çiğneme Zamanı"ndan sonra da "Rahat Ol" ile oynadığında bir bir artıyor galiba ama normalde "Rahat Ol" ile iki artıyor. Yani 3-4 maç "Rahat Ol" ile oynayıp ondan sonra Çiğneme Zamanı ile oynayabilirsiniz. Liginizde sürünürsünüz, o ayrı.

From: TeXaSStorM

To: ouzy
This Post:
00
37940.32 in reply to 37940.31
Date: 7/11/2008 3:50:08 PM
Overall Posts Rated:
1010
çiğneme zamanında istekliliğin ne kadar fazla ise o oranda isteklilik düşer... gözlemlerime göre bu böyle....

keşke dediğin gibi ct yaptığında ''maça çıkarken istekliliğin kaç olursa olsun'' sadece 4 düşse :)

Advertisement