Twoim zdaniem Gurak, Tłustochowicz, Stańczak, Opara, Weryszko niczym nie różnią się od JW i Hasana?Generalnie różnią się głównie tym, że Hasan i JW bardzo szybko przestali być trenowani.Bzdura. Stańczak i Opara mają obecnie 23 lata, Weryszko 24, a przecież sezon dopiero się zaczął. JW z tego co pamiętam trenowany był do około 25 roku życia. Przez bodajże dwa sezony był nawet szlifowany w farmie...dzięki temu wygląda na górze trochę lepiej niż Hasan. Hasan też był trenowany przynajmniej do 23 roku życia, bo z tego co pamiętam to w U-21 nie grał, a gdyby miał takie skille jak ma obecnie to na pewno w U-21 by się znalazł.
Twoim zdaniem Gurak, Tłustochowicz, Stańczak, Opara, Weryszko niczym nie różnią się od JW i Hasana?
Generalnie różnią się głównie tym, że Hasan i JW bardzo szybko przestali być trenowani.
Po pierwsze kłamiesz - nie pierwszy raz zresztą. Tomza nigdy nie miał takich skilli, jak napisałeś. Chyba, że w wieku 25 lat jakiś skill mu spadł ;-)
Po pierwsze kłamiesz - nie pierwszy raz zresztą. Tomza nigdy nie miał takich skilli, jak napisałeś. Chyba, że w wieku 25 lat jakiś skill mu spadł ;-)Ja kłamię? Oto dowód że to ty łżesz w żywe oczy :) http://www.wrzucaj.com/1665.Poza tym nie udawaj głupa, że nie wiesz jaki wpływ mają zbiórki na pensję SG....no i jaki wpływ ma koniec potencjału na trening zawodnika.... Brak słów....
A ja z czasem coraz bardziej się wciągam ;-)Bo tak na prawdę mamy tu małe starcie dwóch myśli szkoleniowych i jak tak sobie poczytam i od każdego wezmę po trochu, przełożę to na swój język to dzięki nim wiem o tej grze znacznie więcej...może trochę momentami odchodzą od tematu...ale widziałem już gorsze rzeczy na tym forum ;-)