продовжим..
Якою ви бачете співпрацю з тренером молодіжної збірної (на даний момент зі мною)?
постараюсь коротше, є такий гравець
(34775465) якому я радив почати тренити внешку, але коли молодіжна збірна закінчить виступ, на мене тоді наїхав ир. "маньяк" хоча тренером молодіжки на той час не був, я доступно тоді пояснив навіщо вона потрібна, у відповідь було сказано що робить як у інших не значить правильно, но то вже таке.
Коли м.збірна закінчила свій похід я нагадав менеджеру лідера молодіжки, що потрібно починати тренити зовнішній захист на що власник відповів що почну це робити з початком наступного сезону бо є на драфті підходящий кандидат їм обом і почну, а потреню поки прохід та кидок в стрибку, що теж в принципі потрібно(бо як я потім побачив, що закупив молодих іноземців з метой напевно майбутнього продажу за кращу ціну, звичайно економіку теж потрібно тримати і т.п.) пройшло 6-ть тижнів і думаю пару підвищень в зовнішньому захисті гравець отримав би.
Ось гравець який прийшов з драфту
(38058547) теж великий і ось питання як тепер тренити зовнішній захист коли в першу чергу йде молодіжка, але поспілкувавшись з тренером Кампотом ми знайшли як на мене вихід і золоту серидину в цьому питанні.
Так шо є випадки коли можна і не тягти та не ділити паволоку чи ковдру...