(kljub ,ki mi je prodal Goran Pereca ) a sem ga nehal trenirat ker je za zunajno obrambo rabil več kot dva tedna.
Nisem še slišal slabšega razloga za prekinitev treninga. Anžic je pri 18. rabil tri tedne za preskok v razdalji meta, pa ga zato nisem odpustil (visok je 201 cm). Res da si v drugi ligi, ampak če primerjam tvoja sporočila s tvojimi dejanji, lahko vsak opazi, da "you can talk the talk, but you can't walk the walk". Še posebej tvoji nasveti za mojo ekipo so me zabavali, kako moram paziti, da ne padem v to ligo...res je sicer, da se s kakšno poškodbo načrti vedno lahko sesujejo, ampak realno gledano bi moral naslednje leto iz vsake druge lige z lahkoto napredovati.
Če tej tvoji "oceni" dodamo, da si hotel videti, koliko si močen proti Skici (in izgubil na vso moč), pa kako si nehal trenirati igralca, ker ni skočil v zunanji obrambi v dveh tednih...
Vem, da ta moj odgovor ni bil potreben, ampak ko berem ta tvoja sporočila, se jim niti smejat več ne morem. Treba se je spustiti na trdna tla in pojesti še malo polente, preden lahko tako vehementno modruješ vsem po spisku.
Last edited by Koperboy at 10/7/2013 9:36:28 AM