ok, evo da pokušam, zasad ću samo za našu stranu jer se ovi drugi uopće ne javljaju :S
Svjetlost Brod @ Molvekenodma zajebana utakmica za početak, obojica imaju dosta ujednačene ekipe bez nekih prevelikih zvijezda (dok se Vukoja još ne razvije

molveken doma zna bit opasan sa svojim run and gunom, a i ima i solidne igrače pod košem. još nisam upoznat s obrambenim dijelom brođana, pa ipak prognoziram pobjedu domaćina
znači MOLVEKEN
ZoBlazers @ niko&juraju prošloj sezoni pred playoff niko je dobija domaću utakmicu, al ovaj put prognoziram pobjedu gostiju. zobla nije uspija prodat korejanskog šutera, u ovom momentu ima jači roster od nike, virujem da će obojica igrat normal za prvu utakmicu sezone, a tad dajem prednost bivšem prvoligašu
ZO BLAZERS
kk orlando croatians @ KK Starostatu će presudit današnji transferi, stvar je jednostavna, ko više igrača proda, taj sutra sigurno gubi utakmicu

mislim da ću to bit ja, jer su moji ipak po dosta nižim cijenama, dvojica već sigurno odlaze, imaju ponudu, dok su kod orlanda cijene dosta visoke (ipak prodaje glavne igrače)
na moju žalost, pobjeda za ORLANDO
KK Galeb @ The Borgtu neće bit dileme, pri kraju prošle sezone Borg se dosta pojača, sad će konkurirat za playoff, po plaćama ima jednu od jačih ekipa, samo triba vidit kako će to sve posložit i kakav će bit u ogledu s jačim ekipama. Galeb je novak, po meni ipak glavni kandidat za ispadanje
dakle THE BORG
dakle