tai as grizau paatostogaves

emiau kabynetis prie naujoku ir siaip kazka diskutuoti ir vel atsigavo, nes kazkam nepatinku ir isikarsciave ima diskutuoti, kam patinka mano nuomone, tie palaikancias zinutes raso ir atsigauna

:D forumams gi reikalingi tokie kurie kipisus kelia, kitaip mirsta forumas. Kokie durniai dave Kazlekui bana 2 men tai nesuvokiu. Koks grybas bebutu vien del to kad kazlekai kazkam neskanu nereik tokiom bausmem baust. Po paskutinio bajerio uz kuri jis gavo toki bana man pilvas vos neplyso is juoko

ir daug ka jis tiesiog iki asaru prajuokino, per meeta dar su zyzla apkalbejom, bet ne paeme pyst 2 men ir tylu ramu

Zbs kazkas patenkintas trina rankas kad maziau darbo turi dabar ir nereik moderuoti zinuciu ar patrinti per daug isisiautejusiu. Manau, isvis skusti sava lietuvi bunant lietuviu yra ziauru uz forumo juokelius...Visokie moderatoriai pratrintu ar perspejima parasytu paciam zmogui kad kazkur perzenge ribas, kad pats istrintu ar pan. Dabar paskundzia ir laimingi jauciasi kito nelaime...Neikertu tokiu zmogenu. Man net Kaliosas patiko. Kiek forumu prirase visi del jo, kiek pridiskutavo

Neesme bloga ar gera jo nuomone buvo, bent zmones aktyvesni buvo.