Piševka, v drugi ligi bi mogel ostati, ker se toliko dogaja

Prva liga je za "elito" in če ne bi imel Navršnika, se mi ne bi mudilo tja gor. Ko bo Navršnik šel v penzijo, pa verjetno pridem spet dol in upam, da pristanem tu.
Skratka, huda borba za vrh! Vrtec in Grupa TNT sta glavna kandidata, Skica pa se še odloča, kaj bo naredila - ima pa potencial za presenetiti. Sem pa vesel, da se je ekipa, ki je moj "varovanec" (Hellokitty) uvrstila v to drugo ligo, tako da imam več razlogov, da vsake toliko pogledam sem. Mimogrede, če me bo še naprej tako fajn poslušala, vas bo vse stresla iz hlač v roku nekaj sezon, tako da pazite se...

Drugače pa je letos na moji strani lige SKL podobno, kot je bilo lani pri vas, ko so se še od 6. do 8. mesta našle ekipe, ki bi v kakšni drugi D.II ligi bile vsaj pete. Ker pri nas ni tankerjev, kot lani Elana in kot letos na drugi strani (doc+Nazarje+Silver club), je že za obstanek konkurenca zelo huda. Zaenrkat izgleda, da bo kar Šumljak, ki se je lani brez težav uvrstil v prvo ligo, iz nje tudi izpadel. Resda me lovi za eno zmago, ampak naslednji teden začnem trenirati proste mete, kar pomeni, da bom imel proste roke pri sestavi postave in bom končno videl, česa je ta ekipa zmožna. Mislim, da bi se moral s prvo postavo (Bayol-Udoučič-Anžic-Navršnik-random center) kar kosati z večino SKL ekip.