והנה הזמן להצגת שחקני הסגל שהנבחרת הצעירה שלנו, רק אומר שהשנה יש סגל לא רע שיכול לעשות דברים יפים, אך זה יהיה מאד תלוי בכושר השחקנים...
גארדים
אהוד יפרח- אהוד הוא פוינט שיהיה מהמובילים העונה בנבחרת, הוא מגן מעולה , יודע לקחת ריבאונד והוא יעזור לנו העונה הרבה מאד..
אלון שפירא- פוינט שאני מאד מאד אוהב, אלון הוא לא קלעי גדול אבל הוא פוינט עם משחק פנים מעולה שיתרום לנו במשחקים העונה.
שקד עומר-רכז נוסף, שחקן נחמד מאד עם יכולות הגנתיות משובחות, העונה הוא יעלה מהספסל לרוב אך אני בטוח שהוא יוכל לתרום לנבחרת הצעירה ויעזור להצלחתה..
יוראי הלוי- הקלעי הכי טוב שיש לסגל שלנו להציע, קליעה משובחת ומשחק הגנה מעולה ... יהיה השוטינג הבכיר שלנו ויהיה דומיננטי מאד במשחק החוץ.
לאון זוויתי- שוטינג נחמד מאד, קליעה חזקה והגנה טובה, יהיה אחד ממשלימי הדקות של יוראי..
לקס סרג'נט- עוד קלעי, יהיה אופציה טובה במידה ולאון ויוראי יהיו בכושר פחות טוב ממנו, חסרים לו כמה אימונים כדי להיות שחקן מעולה, אני בטוח שהוא יקבל אותם..
יש לנו שחקני גיבוי למידה והשחקנים הבכירים יהיו בכושר רע [חס וחלילה] שהם סולימאן עבדאללה איבן אשרף , נועם שריד , סייף אל חאמדן ומיכאל יפת...
סמולים
נתנאל לוי- סמול מעולה, המשכורת נמוכה אבל אין להתווכח עם היכולות שלו, סמול מגוון עם נטייה החוצה, יהיה שחקן משמעותי השנה בסגל..
אלרן טבק- עוד סמול טוב מאד, יתחרה עם נתנאל על המקום בחמישייה, מגוון, יכול לשחק בכל סגנון משחק..
דייל לינדר סמול נוסף מסקרן שחסרות לו כמה עליות על מנת להיות משמעותי יותר, יהיה אופציה טובה מהספסל במידה שאלרן ונתנאל בכושר לא טוב..
גבוהים
אליאב בוקובזה- פאוור/סנטר מוכשר מאד, יכולות הגנתיות יפות ביותר וגם מישניות יציבות שיאפשרו לו לשחק בפ"פ...
שלב צוקרמן- עוד גבוה שיעזור לנו העונה הרבה, גוף דומיננטי בצבע שמונע זריקות קלות מהיריב, בכושר גבוה יכול לפרוח..
שקד בוברמן- פאוור/סנטר, אמנם יכולותיו ההתקפיות לא מהמרשימות ביותר בנבחרת, אך ההגנה שלו יוצאת מהכלל והוא יעצור הרבה גבוהים חזקים של היריבות שלנו
גידי משיח- חיכיתי עם הטוב לסוף, מפלצת צבע, במשחק פנימה ובכושר טוב הוא יטרוף את היריב שלו בלי לחשוב פעמיים, ראשיות חזקות מאד שיחזיקו את אזור הצבע שלנו איתן..
שחקני הגיבוי הגבוהים הם מיתר אלברמן, דין טסלר ודולב מריע
שיהיה לנו בהצלחה העונה!