ערן - קיבלת כדור גדול ממני.
אבל אחרי שנתתי כדור ואני מביא עוד מחמאה ואומר לך כל הכבוד אני אכנס לנעלים המבאסות של ג'יאם ואחדד כמה נקודות.
א. באזרביטר הוא משחק גלובלי ואחד האיסורים הגדולים במשחק הזה הוא השמעת דעות / קיום ויכוחים פוליטים. אנא הימנעו מכל דבר שכזה, כי החוקים מאווווווווד נוקשים בנושא.
ב. עזרה למשתמשים - אפשר לעזור במספר דרכים ורעיונות - הן מורליות והן מעשיות. בפועל אין להיכנס לחשבון של משתמש אחר ולנהל בשבילו את הקבוצה. הדבר אסור בתכלית האיסור. משתמשים שיעשו כאלו פעולות יהיו אחראים למעשים שלהם.
כשאני אומר אחראים למעשים שלהם אני מתכוון לזה שחוקי המשחק מקפידים על כך שמתשמשים ינהלו אך ורק חשבון אחד. כשמשתמשים נסכנסים לחשבון של משתמש אחר - הדבר נרשם ואם אפילו בעתיד הרחוק יהיה חשד שמדובר במשתמש עם מספר חשבונות - יהיה קשה ובעייתי להוכיח שהדבר לא נכון (לא אני ולא ג'יאמים ישראלים אחרים יכולים להבטיח שהם ינהלו תיקים עם חשדות כאלו - יכול להיות שיכנס ג'יאם מצרפת שיחשוד ויראה חיבורים לכמה קבוצות ויעשה את מה שהוא אמור לעשות)
עם כל מה שנאמר לעיל - ערן אני שוב רוצה להגיד לך כל הכבוד. מאוד מקווה שלא ביאסתי אף אחד, זאת ממש לא הכוונה.
"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy