Takas dediğin zaten öyle yapılır. Yüksek paralar verirsin başka türlü başka oyuncular da devreye girebilir. Ben bir tane 10k'lık adamın 800k'ya gittiğini gördüm sadece şu anda :)Not: Galiba bu konuları forumda tartışmak yasak...
UYARI: Oyuncuya piyasa fiyatlarının çok üstünde teklif vermek BuzzerBeater kurallarına aykırıdır. Hile yakalayan araçlarımız bunu iki hesap arasında para transfer etmeye teşebbüs olarak algılayabilir ve İKİ takımda kapatılabilir.Eee o zaman bu uyarıyı hikayedenmi yapıyorlar demek oluyor ???
UYARI: Oyuncuya piyasa fiyatlarının çok üstünde teklif vermek BuzzerBeater kurallarına aykırıdır. Hile yakalayan araçlarımız bunu iki hesap arasında para transfer etmeye teşebbüs olarak algılayabilir ve İKİ takımda kapatılabilir.
UYARI: Oyuncuya piyasa fiyatlarının çok üstünde teklif vermek BuzzerBeater kurallarına aykırıdır. Hile yakalayan araçlarımız bunu iki hesap arasında para transfer etmeye teşebbüs olarak algılayabilir ve İKİ takımda kapatılabilir.Eee o zaman bu uyarıyı hikayedenmi yapıyorlar demek oluyor ???Ben daha yeni başladığımda bir GM'ye mesaj atmıştım. Takas da ancak iki oyuncu için de yüksek fiyatlar verilebilir demişti. GM'ler büyük ihtimalle bunları göz önünde bulunduruyor olabilirler.
Para TransferleriBir oyuncuya piyasa değerlerinin üzerinde teklif vermek BuzzerBeater kurallarına aykırıdır. Hile algılayıcı aygıtlarımız bunu tespit edebilir ve HEM ALICI HEM DE SATICI TAKIMLAR oyundan yasaklanabilir.Ayrıca değiş-tokuş yapmak amacıyla da oyuncuya piyasa fiyatının üzerinde telif tapmak kural dışıdır. Buna ek olarak kullanıcılarımızı transfer listesindeki aşırı yüksek teklifleri bildirme konusunda cesaretlendiriyoruz.Arkadaşlar, yakınlar, iş arkadaşları veya birbirini tanıyan kişiler arasında yapılan transferleri kapsayan durumlarda GM’ler durumun içinde bulunan takımlara karşı sert yaptırımlar uygulayabilir. Yukarıda bahsi geçen kişilerin birinden adam alıyor veya onlara adam satıyorsanız GM’lerin durumun detaylarını gözden geçirmesi muhtemeldir . Bu durumda, takımınız ve diğer takımlar ceza alırsa hatta banlanırsa şaşırmayınız. Takımlar arasında gereğinden fazla miktar karşılığı, haksız olarak yapılan transferler her zaman sorunlara yol açar ve çoğunlukla takımların banlanması noktasına kadar varır.Kaynak: Oyun klavuzu ---- Davranış kurallarıSanırım başka söze gerek yok :)