Zdravo BB - Makedonijo!!!
Ovaa sezona 17 ke mi bide 9ta vo mojata BB kariera, pa zatoa kako veke dovolno iskusen menadzer se resiv da se kandidiram za selektor na nasiot NT team. Mojata kandidatura e bazirana na mojata programa koja se sostoi vo slednoto:
- timska rabota: sekoj sto e zainteresiran da pomaga i da raboti vo funkcija na reprezentacijata e dobredojden
- visoki celi: Celta bi mi bila dokolku sum izbran vo prv red da ja vratam reprezentacijata na maksimalnoto nivo koe go postignavme vo s14, a potoa vo ramkite na moznostite i da se nadmine toa nivo
- sorabotka so "gazdite" na reprezentativcite: Menadzerot na NT timot ne moze nisto sam da napravi ako nema pomos od timovite kade sto igraat reprezentativcite. Ke se trudam kolku sto e mozno da gi motiviram gazdite da gi treniraat svoite NT ili potencijalni NT igraci i da im ja odrzuvaat formata na visoko nivo
- podmladuvanje na reprezentacijata: Za vreme na prijatelskite natprevari pri krajot na sezonata ke se zalagam za nagraduvanje na onie potencijalni mladi reprezentativci koi najdobro trenirale preku moznost za nastap vo reprezentacijata
- sorabotka so U21 timot: U21 timot e mestoto od kade sto doagaat idnite NT reprezentativci i ke se zalagam za maksimalna sorabotka so cel izgraduvanje na najdobri mozni igraci
- redovni izvestai za sostojbata na prerezentacijata na forumot
Ova se glavnite crti na mojata programa. Dokolku smetate deka sum dobar kandidat za selektor povelete glasajte :). Isto taka gi povikuvam site onie koi smetaat deka mozat da zavrsat dobra rabota kako selektori na nasiot NT tim, neka povelat neka se prijavat i neka ja prezentiraat svojata programa. Konkurencijata e dobredojdena :)
Dokolku imate bilo kakvi prasanja iskoristete go postot za debati.
pozdrav,
Xsago