שלום לכולם, .רובכם מכירים אותי טוב אבל אני בכל זאת אציג את עצמי למי שלא מכיר:
שמי ניסן, אני המנג'ר של קבוצת אליצור דוב נמלים .השם משתמש שלי להצבעה למי שרוצה הוא
dov bearקצת רקע על הקבוצה שלי והתקופה בנבחרת הצעירה שאותה אימנתי לפני כ 5 עונות
סיכום תוצאות קבוצה:סה"כ
בחמש וחצי עונות בליגות3 ו2 הייתי בשישה גמרים כולל שלוש אליפויות.
בשבע עונות בליגת העל פעמיים חצי גמר,פעם רבע גמר,פעמיים מקום חמישי, פעמיים ירידה ממקום שביעי
בגביע: פעם אחת בגמר,שלוש פעמים בחצי גמר,פעם אחת ברבע הגמר,שלוש פעמים ב32 האחרונות
תוצאות עם הנבחרת הצעירה:בעונה הראשונה עשינו עונה מושלמת זכינו באליפות אירופה ראשונה אי פעם של הנבחרת אחרי שקודם לכן מעולם לא עלתה אפילו לשלבי הגמר וכן ציינו העפלה ראשונה אי פעם לאליפות העולם.
בעונה השנייה התמודדנו כאמור בפעם הראשונה מול הטובות בעולם באליפות העולם. למרות זה הפתענו וסיימנו עם מאזן מושלם מול כל הקבוצותלמעט הקבוצה שנהנתה מביתיות ואירחה את הטורניר צרפת .העפלנו לגמר אחרי נצחון על איטליה הגדולה בחצי הגמר והבאנו גביע כסף ומקום שני בעולם.
בעונה השלישית הגענו עד ההצלבה של אליפות אירופה והפסדנו עם הבאזר את העליה לפיינל פור בצורה אכזרית.בעונה הרביעית אחרי מאזן 8-0 והבטחת הביתיות בטורניר התנחומים הפסדנו במשחק הזוי לאוקריאנה והודחנו בשלבי הנוקאאוט.
מה עוד עשינו בתקופה ההיא בצעירה?
חוץ מההצלחה וגביעים עם הנבחרת השגנו עוד כמה דברים- בנינו צוות מצוין של סקאוטים לשחקנים,ליריבות ויועצים אחרים. הצוות השקיע המון ובעיקר בזכותם ובזכות שיתוף פעולה באוירה נעימה וכיפית הצלחנו.
יצרנו מאגר שחקנים ורשימות סקאוטינג שמאמני הנבחרות הצעירות והבוגרות נהנים ייהנו מהם מאוד בעתיד ויעזרו בקידום הנבחרות.
יצרנו תוכניות אימונים בעברית ובאנגלית שמשמשות את מאמני הנבחרות
הצלחנו לייצר עניין גדול בנבחרת- כל שבוע היה סקאוטינג מפורט,עדכונים מהנבחרת שלנו ומהיריבים,סיכומי משחקים ודיונים למעשה הכי פעילים שהיו בבאזר ישראל. בממוצע בין 20 ל30 ולפעמים יותר היו מגיעים לצ'אט של המשחק כל משחק בעונה האחרונה אפילו שהמשחקים היו בשעות הפריים-טיים ולא בשש והרבה אנשים שמעולם לא התעניינו התחילו לתמוך בנבחרת.
קידמנו שחקנים באימונים לבוגרת עפ"י הצרכים בתפקידים שיחסית חסרו בה ושעד אז לא נבנו שחקנים כאלו לעמדות הסמול והרכז ועפ"י דרישות מאמן הבוגרת בתיאום איתו והיום רואים את הפירות של זה. בנוסף קידמנו הרבה אחרים שחלקם כבר שם וחלקם יגיעו לחזק את הבוגרת בעונות הקרובות ויעמידו אותנו בין הגדולות ביותר בעולם גם שם.
אני מתגאה בזה(רוב הקרדיט כמובן מגיע למאמנים עצמם וגם לסקאוטים דאז) שכבר עכשיו 13 מתוך 16 שחקני הנבחרת הבוגרת (רוב והמועמדים לנבחרת)הם שחקנים ששיחקו ועברו תוכנית אימונים בתקופתי בצעירה .
בנוסף לתארים ראשונים ויחידים אי פעם בנבחרות גם היינו בהתאם מדורגים בדירוג השיא שלנו שמאז לא שוחזר של המקום הראשון בעולם למשך תקופה ממושכת.
מה המטרה שלי לנבחרת הבוגרת?אז לא בושה להגיד- לנסות לזכות בכל התארים האפשריים.
:אבל לא רק
אני בטוח שנוכל להביא תארים והישגים גם לנבחרת הבוגרת יחד ואולי יותר חשוב לאחד את הקהילה סביבה וליצור עניין כמו שהיה בעבר ולבנות סגל של שחקנים מדהימים שיישארו איתנו לשנים הבאות.
המטרה בקיצור היא להמשיך לקדם את הנבחרות והקהילה שלנו מכל בחינה ולגרום נחת והנאה לאוהדים של הנבחרת
וכמובן ללכת על כל תואר אפשרי.
בהצלחה לכל המתמודדים האחרים

ותודה מראש לכל מי שמצביע לי
השם משתמש שלי להצבעה למי שרוצה הוא
dov bearLast edited by LA-dov bear at 7/26/2011 6:08:03 AM
אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...