BuzzerBeater Forums

BB Israel > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
191294.2 in reply to 191294.1
Date: 7/26/2011 5:06:18 AM
Overall Posts Rated:
11
טרד זה הוא לנאומים בלבד, נאום אחד למועמד . אתה יכול למצוא את החוקים המלאים של הבחירות ב (191293.1) (191295.1) ואת טרד הדיונים ב .

You got to know when to hold em, know when to fold em, Know when to walk away and know when to run. You never count your money when youre sittin at the table. Therell be time enough for countin when the dealins done.
This Post:
11
191294.3 in reply to 191294.1
Date: 7/26/2011 6:04:02 AM
Overall Posts Rated:
114114
שלום לכולם, .רובכם מכירים אותי טוב אבל אני בכל זאת אציג את עצמי למי שלא מכיר:
שמי ניסן, אני המנג'ר של קבוצת אליצור דוב נמלים .השם משתמש שלי להצבעה למי שרוצה הוא
dov bear
קצת רקע על הקבוצה שלי והתקופה בנבחרת הצעירה שאותה אימנתי לפני כ 5 עונות
סיכום תוצאות קבוצה:
סה"כ בחמש וחצי עונות בליגות3 ו2 הייתי בשישה גמרים כולל שלוש אליפויות. בשבע עונות בליגת העל פעמיים חצי גמר,פעם רבע גמר,פעמיים מקום חמישי, פעמיים ירידה ממקום שביעי בגביע: פעם אחת בגמר,שלוש פעמים בחצי גמר,פעם אחת ברבע הגמר,שלוש פעמים ב32 האחרונות
תוצאות עם הנבחרת הצעירה:
בעונה הראשונה עשינו עונה מושלמת זכינו באליפות אירופה ראשונה אי פעם של הנבחרת אחרי שקודם לכן מעולם לא עלתה אפילו לשלבי הגמר וכן ציינו העפלה ראשונה אי פעם לאליפות העולם.
בעונה השנייה התמודדנו כאמור בפעם הראשונה מול הטובות בעולם באליפות העולם. למרות זה הפתענו וסיימנו עם מאזן מושלם מול כל הקבוצותלמעט הקבוצה שנהנתה מביתיות ואירחה את הטורניר צרפת .העפלנו לגמר אחרי נצחון על איטליה הגדולה בחצי הגמר והבאנו גביע כסף ומקום שני בעולם.
בעונה השלישית הגענו עד ההצלבה של אליפות אירופה והפסדנו עם הבאזר את העליה לפיינל פור בצורה אכזרית.בעונה הרביעית אחרי מאזן 8-0 והבטחת הביתיות בטורניר התנחומים הפסדנו במשחק הזוי לאוקריאנה והודחנו בשלבי הנוקאאוט.
מה עוד עשינו בתקופה ההיא בצעירה?
חוץ מההצלחה וגביעים עם הנבחרת השגנו עוד כמה דברים- בנינו צוות מצוין של סקאוטים לשחקנים,ליריבות ויועצים אחרים. הצוות השקיע המון ובעיקר בזכותם ובזכות שיתוף פעולה באוירה נעימה וכיפית הצלחנו.
יצרנו מאגר שחקנים ורשימות סקאוטינג שמאמני הנבחרות הצעירות והבוגרות נהנים ייהנו מהם מאוד בעתיד ויעזרו בקידום הנבחרות.
יצרנו תוכניות אימונים בעברית ובאנגלית שמשמשות את מאמני הנבחרות
הצלחנו לייצר עניין גדול בנבחרת- כל שבוע היה סקאוטינג מפורט,עדכונים מהנבחרת שלנו ומהיריבים,סיכומי משחקים ודיונים למעשה הכי פעילים שהיו בבאזר ישראל. בממוצע בין 20 ל30 ולפעמים יותר היו מגיעים לצ'אט של המשחק כל משחק בעונה האחרונה אפילו שהמשחקים היו בשעות הפריים-טיים ולא בשש והרבה אנשים שמעולם לא התעניינו התחילו לתמוך בנבחרת.
קידמנו שחקנים באימונים לבוגרת עפ"י הצרכים בתפקידים שיחסית חסרו בה ושעד אז לא נבנו שחקנים כאלו לעמדות הסמול והרכז ועפ"י דרישות מאמן הבוגרת בתיאום איתו והיום רואים את הפירות של זה. בנוסף קידמנו הרבה אחרים שחלקם כבר שם וחלקם יגיעו לחזק את הבוגרת בעונות הקרובות ויעמידו אותנו בין הגדולות ביותר בעולם גם שם.
אני מתגאה בזה(רוב הקרדיט כמובן מגיע למאמנים עצמם וגם לסקאוטים דאז) שכבר עכשיו 13 מתוך 16 שחקני הנבחרת הבוגרת (רוב והמועמדים לנבחרת)הם שחקנים ששיחקו ועברו תוכנית אימונים בתקופתי בצעירה .
בנוסף לתארים ראשונים ויחידים אי פעם בנבחרות גם היינו בהתאם מדורגים בדירוג השיא שלנו שמאז לא שוחזר של המקום הראשון בעולם למשך תקופה ממושכת.
מה המטרה שלי לנבחרת הבוגרת?
אז לא בושה להגיד- לנסות לזכות בכל התארים האפשריים.
:אבל לא רק
אני בטוח שנוכל להביא תארים והישגים גם לנבחרת הבוגרת יחד ואולי יותר חשוב לאחד את הקהילה סביבה וליצור עניין כמו שהיה בעבר ולבנות סגל של שחקנים מדהימים שיישארו איתנו לשנים הבאות.
המטרה בקיצור היא להמשיך לקדם את הנבחרות והקהילה שלנו מכל בחינה ולגרום נחת והנאה לאוהדים של הנבחרת
וכמובן ללכת על כל תואר אפשרי.
בהצלחה לכל המתמודדים האחרים
ותודה מראש לכל מי שמצביע לי
השם משתמש שלי להצבעה למי שרוצה הוא
dov bear

Last edited by LA-dov bear at 7/26/2011 6:08:03 AM

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
From: LA-Nir
This Post:
11
191294.4 in reply to 191294.3
Date: 7/26/2011 6:36:01 AM
Overall Posts Rated:
343343
טוב אחרי הפעם הקודמת שהתמודדתי הפעם אין לי נאום מפוצץ

שמי ניר מאמן מכבי נירמן מועדון הכדורסל במשחק מעונה 6 אחרי 2 עונות של עליות רצופות לליגה 2 עשיתי שלוש עונות בניה בליגה 2.2 שהייתה מהחזקות באותם עונות ומעונה 11 בליגת העל פעמיים מקום חמישי בעונות 11-12 שלוש פעמים מקום רביעי עונות 13-15 והעונה מקום שלישי בבית כאשר הבאתי פייט יפה מול אריות הליגה למרות עונת פציעות לא פשוטה

ברפרטואר אין לי כל כל הרבה גמרים כמו לניסן כולה 4 גמרים אחד לכל ליגה שעליתי וגמר גביע מעונה 11 שניצחתי את ניסן

אני מתרגם של האתר מעונה 7 ועזרתי לכל מאמן נבחרת שביקש ממני עזרה (אפילו יהודה בעונה האחרונה בצעירה שבאופן שיטתי לא מזכיר אותי בנאומים שלו)

בעונות 8-10 אימנתי את נבחרת דרום קוראה הצעירה עזרתי לקדם שם את הצעירים אבל לצערי הקהילה שם לא הייתה תומכת בכלל ורוב המאמנים לא ממש הקשיבו אבל עדיין הצלחתי באותם עונות להביא להם יותר נצחונות ממה שהיה להם בכל שאר העונות ביחד

המטרות שלי הם להיות הכי תחרותיים שאפשר אני לא יודע אם אנחנו יכולים באמת להתמודד על כל התארים לכן אני לא אגיד את זה אני מכיר חלק לא קטן מהסגל כבר עכשיו ולצערי אני מכיר במגבלות של הסגל כמו סמול טבעי ברמה וכמה בעיות בגזרת הריבאונד

אחרי לא מעט התלבטויות (ושכנועים מצד אהוד) החלטתי לרוץ לבוגרת העונה

את הגישה שלי רוב האנשים פה מכירים לטוב ולרע ההחלטה אצלכם

LA-Nirman

Last edited by LA-Nir at 7/26/2011 7:19:19 AM

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
From: aharon
This Post:
11
191294.5 in reply to 191294.4
Date: 7/26/2011 3:22:48 PM
Overall Posts Rated:
5858
שלום לכולם לי קוראים אהרן והכינוי שלי הוא כמו שמי
aharon
אני משחק בבאזר ביטר מאז עונה 9(יש פה חבר'ה הרבה יותר ותיקים ממני)
הרבה יחשבו שמי הוא בכלל והוא לא ראוי לרוץ לנבחרת חבר'ה אני מתמודד כאן בשביל הכיף והכיף בלבד
אני מתמודד מול חבר'ה שהם נמצאים בין המאמנים הגדולים הטובים והמועילים בקהילה הנחמדה שלנואבל אני אומר שאם לא ננסה לעולם לא נדע
אם ע"י עיוות סטטיסטי כלשהו אני אבחר אני אשתדל להביא את הנבחרת למקומות הגבוהים ביותר ולימי הזוהר שלה בתקופה בה אהוד היה המאמן
טוב אין לי יותר מדי מה לכתוב אני לא חשוב או מיוחד (אבל אני כן יודע לעשות ג'נגלינג :) סתם.
טוב חבר'ה עכשיו ברצינות יש לנו קהילה מלאה במאמנים מי יותר טוב מי פחות טוב אבל כולם באמת אנשים טובים שהתחרותיות הפכה אותם לחברים ולקהילה שבא כל אחד מוכן לעזור לשני בכל שאלה
אז אם תבחרו בי יהיה לי לכבוד לייצג את הקהילה שלנו בתור מנג'ר הנבחרת

מקווה שהעלתי חיוך על הפנים שלכם
בהצלחה בעונה השבעה עשרה אנשים טובים
שלכם בכל זמן
אהרן
אולי המאמן הבא של הנבחרת :)))))