BuzzerBeater Forums

Poland - II.3 > "Nowy" typerek - kolejka 9

"Nowy" typerek - kolejka 9

Set priority
Show messages by
This Post:
00
141463.2 in reply to 141463.1
Date: 4/21/2010 9:19:44 AM
Overall Posts Rated:
270270
Skoro anulujecie wyniki dotychczasowych typerków to ja bym się chętnie przyłączył, tylko że powstaje problem taki, że mianowicie nie ma moich meczów ;) Czyli mógłbym typować 8 meczów i przez to zdobywać więcej punktów od managerów stąd. Jakiś pomysł jak temu zaradzić? Ja na szybko mam dwa :
a) zakaz typowania w ogóle :P
b) wybiorę sobie drużynę (np. Saint Emi'lly Janka bo w zeszłym sezonie byli moimi rywalami) i konsekwentnie nie będę typował ich meczów

From: Wang

This Post:
00
141463.4 in reply to 141463.3
Date: 4/21/2010 10:00:14 AM
Overall Posts Rated:
22
mi to jest obojetne. niech zadecyduje sam zainteresowany :)

This Post:
00
141463.5 in reply to 141463.2
Date: 4/21/2010 12:31:36 PM
Overall Posts Rated:
2121
Moim zdaniem kozlik4 ma racje;] lepiej zastąpić kogoś kto nie typuje;]

From: m4ti_
This Post:
00
141463.6 in reply to 141463.1
Date: 4/22/2010 7:45:58 AM
Overall Posts Rated:
2121
Częstochowa CF -- Śląsk Wrocław 2 - Coś czuje, że z Przemkiem przyjdzie mi walczyć o PO lub też baraże więc każde potknięcie jest mile przyjmowane przez prezesa KoM. Śląsk mimo iż nie aktywny na forum i społecznie to ma dobrą ekipę która u siebie powinna odnieść zwycięstwo w tym meczu.

Hippo-hondrics -- KS Goldena 2 - kolzikowi4 jak mało komu pasuje granie z Hippo, bo to będzie pojedynek trumniarzy z których KS Goldena pewnie wyjdzie zwycięsko. Dla kozlik4'a to najwyższy czas aby wziął się do roboty jak chce grać w następnym sezonie w II lidze.

Potaplaczki Bulls -- Hery 1 - mecz pomiędzy druzynami znajdującymi się na ostatnim miejscu w tabeli. Każdy inny wynik niż wygrana Byków będzie dla mnie wielką niespodzianką.

Apator Team -- Krzysie 2 - pojedynek beniaminków i to silnych beniaminków. Krzysie bardzo mnie zaskakują w tym sezonie bo bardzo dobrze sobie radzą i są bardzo mocni, szczególnie na obwodzie. Apator też sobie dobrze radzi ale tutaj trudno będzie mu odnieść zwycięstwo.

New York Yankees -- Górale United 1 - lider:* będzie chciał zrobić kolejny krok do awansu w tym sezonie. Mam nadzieje, że Górale będą jego kolejną ofiarą. Go Bronx Go!!!!!

Same Ronalda ;) -- Centralne Biuro Antykorup... 2 hit kolejki, CBA ostatnio w lidze zawodzi, Ronalda też nie zachwycają, do tego pewnie mają gorsze morale od tyr0xa tak że wątpie w to aby ten mecz zakonczył się zwycięstwem przyjezdnych.

Ostry Team Zgorzelec -- Saint Emi'lly 2 - trudno tutaj o faworyta ale chyba jednak własna hala "zrobi robote" i ostry2k nie polepszy swojego dorobku punktowego(ku radości innych managerów z Great8:) )

This Post:
00
141463.7 in reply to 141463.3
Date: 4/22/2010 10:31:45 AM
Overall Posts Rated:
270270
Spoko, mogę nie typować meczów Śląska. Pomysł z dorzuceniem moich meczów jest chyba nie najlepszy bo:
a) to w końcu typerek II.3 :)
b) za łatwo wytypować i skomentować, 90% meczów możnaby skomentować na zasadzie, beniaminek, stara się ale jednak jest za słaby , porażka :P

p.s. zauważyłem że ostatnio lubię pisać w podpunktach :)

pózniej wypiszę typy na sobotę. mam powód aby bliżej przyjrzeć się nowym zespołom w lidze ;)

From: adelos

This Post:
00
141463.8 in reply to 141463.1
Date: 4/23/2010 3:24:03 AM
Overall Posts Rated:
00
1 - Częstochowa CF -- Śląsk Wrocław - eh slask mnie z tym treningiem formy denerwuje, gra staruchami, wiec mam nadzieje ze przemek wygra :)

1 - Hippo-hondrics -- KS Goldena - czas dla goldeny wygrac, ale jak ze z hippo przegralem to stawiam na gosci :)

1 Potaplaczki Bulls -- Hery - mecz dwoch ostatnich druzyn ze swoim dywizji, patrzac na osiagniecia Hery, to nie daje im wiekszych szans, sa glownymi kandydatami do spadku, dla bullsow jest to szansa na wyjscie na prosta w bardzo wyrownanej G8 i mysle ze z niej skorzystaja

2 - Apator Team -- Krzysie wyrownane spotkanie, stawiam tu na gospodarzy ktorzy powinni wykorzystac atut swojej hali

2 - New York Yankees -- Górale United - mecz kolejki, kazdy wynik mozliwy i te male czynniki powinny zawazyc na wyniku, obie druzyny odpadly z PP wiec skupiaja sie tylko na lidze, mysle ze przewazy atut wlasnej hali

2 - Same Ronalda ;) -- Centralne Biuro Antykorup... - ciezko wytypowac, cba gra cokolwiek dziwnie ostatnio, ronalda graja bardziej hmm stabilnie :), jesli CBA zagra normalnym skladem i w sposob normalny to wygra , jesli znowu cos wydziwi to przegra.. i badz tu madry... stawiam ze CBA zagra normalnie, po to zeby utrzymac sie w srodku tabeli, wiec wygra

2 - Ostry Team Zgorzelec -- Saint Emi'lly - kolejne wyrownane spotkanie, wg mnie przewazy element wlasnej hali i to ze swieci sa z B8:)))

From: ostry2k
This Post:
00
141463.9 in reply to 141463.8
Date: 4/23/2010 5:31:43 AM
Overall Posts Rated:
00
2 - Częstochowa CF -- Śląsk Wrocław - kibicuje zawsze przeciw slaskowi ale niestety we wlasnej hali ciezko go pokonac.

2 - Hippo-hondrics -- KS Goldena - pojedynek beniaminkow, stawiam na gospodaza

1 Potaplaczki Bulls -- Hery - byki sa lepsze a hrery jesli maja zamiar sie przelamac to nie w tym meczu.

2 - Apator Team -- Krzysie kolejny mecz miedzy beniaminkami, stawiam na krzysie

2 - New York Yankees -- Górale United - czy ktos pokona NY oprocz mnie? dam mu jutro bana:P

2 - Same Ronalda ;) -- Centralne Biuro Antykorup... - tyrox cos ostatnio miesza ale kibicuje i stawiam na niego zwlaszcza ze gra u siebie.

2 - Kings of Magic -- Obiboki Radzikow - atut parkietu.

Last edited by ostry2k at 4/23/2010 9:06:24 AM

From: adelos

This Post:
00
141463.10 in reply to 141463.9
Date: 4/23/2010 7:09:28 AM
Overall Posts Rated:
00
mojego nie typowales a swoj typowales :P
a to na odwrot trzeba :) swoich nie typujemy

From: ostry2k

This Post: