1 - Częstochowa CF -- Śląsk Wrocław - eh slask mnie z tym treningiem formy denerwuje, gra staruchami, wiec mam nadzieje ze przemek wygra :)
1 - Hippo-hondrics -- KS Goldena - czas dla goldeny wygrac, ale jak ze z hippo przegralem to stawiam na gosci :)
1 Potaplaczki Bulls -- Hery - mecz dwoch ostatnich druzyn ze swoim dywizji, patrzac na osiagniecia Hery, to nie daje im wiekszych szans, sa glownymi kandydatami do spadku, dla bullsow jest to szansa na wyjscie na prosta w bardzo wyrownanej G8 i mysle ze z niej skorzystaja
2 - Apator Team -- Krzysie wyrownane spotkanie, stawiam tu na gospodarzy ktorzy powinni wykorzystac atut swojej hali
2 - New York Yankees -- Górale United - mecz kolejki, kazdy wynik mozliwy i te male czynniki powinny zawazyc na wyniku, obie druzyny odpadly z PP wiec skupiaja sie tylko na lidze, mysle ze przewazy atut wlasnej hali
2 - Same Ronalda ;) -- Centralne Biuro Antykorup... - ciezko wytypowac, cba gra cokolwiek dziwnie ostatnio, ronalda graja bardziej hmm stabilnie :), jesli CBA zagra normalnym skladem i w sposob normalny to wygra , jesli znowu cos wydziwi to przegra.. i badz tu madry... stawiam ze CBA zagra normalnie, po to zeby utrzymac sie w srodku tabeli, wiec wygra
2 - Ostry Team Zgorzelec -- Saint Emi'lly - kolejne wyrownane spotkanie, wg mnie przewazy element wlasnej hali i to ze swieci sa z B8:)))