BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > [REP U21] Kandidati

[REP U21] Kandidati (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: copatar

This Post:
00
107066.199 in reply to 107066.198
Date: 12/25/2010 1:59:01 PM
Overall Posts Rated:
130130
Uh,povprečno 20 točk,8 skokov,7 podaj..,za take stastistike,je pa treba že prav razmisliti,kateri igralci so v povprečju na poziciji krila imeli take stat. za podaje in skoke.Ne vem koliko je imel recimo Oscar Robertson,ampak on je igral v drugih časih....Ne vem koliko jih ima Lebron James trenutno...Mogoče Grant Hill v svojih najboljših letih...
Mogoče je ravno on najboljši primer vsestranskega igralca,ki ni imel ravno ne vem kako dobrega meta,pa je kljub temu bil eden najboljših kril.
Nisem šel preverjat kakšne stat. je imel v svojih najboljših letih. Nekako takole je izgledal:

Skok iz meta:16 Razdalja meta:14
Zunajna obramba:18 Vodenje žoge:17
Prodiranje:18 Podajanje:10
Met pod košem:9 Obr. pod košem:8
skok:10 Blokade:5

Bil sem še malo pristranski...verjetno bi si zaslužil še malo višje zun. skile in malo manjše notranje skile...
Ko sem videl stat. tvojega igralca sem najprej pomislil:.. Marko Milič...tudi on "ni znal" zadeti nevem kako dobro,bil pa je zato neverjeto vsestranski igralec....skoki,prodori,podaje,zabijanja.....Ampak tudi naš Milko mislim,da si zasluži malo višje zun skille v metu z skoka in razdalje,predvsem pa v prodiranju in zunajni obrambi.Notranje skille bi mu pustil kar približno iste kot jih ima tvoj igralec.
Milko res,da teh stat. ni imel V NBA,vendar ,če bi v EU ligi igrali 48 min in bi podaje enako točkovali,bi prav gotovo tudi on imel pov:20 točk,8 skokov,7 podaj...
Torej:notranji skili se ujemajo pri obedveh igralcih,zunajni pa niti ne,glede na tvojega igalca,ampak efektivnost je pa ista!!!!
Ne najbolj razvita obadva zunajna meta... pa kjub temu 20 točk,zato pa je proderen ima zelo visoko razvit met pod košem za krinega igralca...in ravno tu je poanta...
Pri BB-ju se še vedno premalo prevzema zun.igralce,ki prodirajo pod koš,poleg tega se krilom še vedno preveč zanemarja obr. pod košem in notranji skilli nasploh...
In na koncu imam še eno vprašanje in s tem tudi ubistvu odgovor na...
Pred parim sezonam sva igrala v isti ligi in spomnim se,da je bil tvoj "zaščitni znak" Igra pod koš in" Supermen" Jasmin Smredu....Kljub obrambi 2-3,ni kaj dosti pomagalo...
Jasmin Smredu+zgoraj tvoj opisan igralec verjetno lepo sodelujeta..namenoma nisem šel preverit,kako igraš v napadu...če je tako kot mislim,potem je vse skupaj logično,da ta igralec daje 20 pik pov...bojšega ne bi mogel imeti za to plačo,ki jo prejemo,verjetno ni prav visoka...
Torej,igra pod koš?

This Post:
22
107066.200 in reply to 107066.199
Date: 12/25/2010 4:13:14 PM
Overall Posts Rated:
22
Pozdravljeni vsi

Dolgo se nisem oglasil ,ker preprosto nimam več zadosti prostega časa, ampak ko malce prebiram vaše izjave moram pripomnitni ,da nekateri zelo dobro zastopijo to simulacijo.
Igra ima zelo veliko faktorjev ki vplivajo na rezultat tako ,da je včasih težko predvideti kaj je najboljše igrati ampak moram pohvaliti razmišlanje koperboya,ker odlično razume določene faktorje te igre in bi bil vesel če bi se bolj angažiral pri treniranju mladih igralcev...
Nočem grajati delo trenerjev ,ampak mislim da bi bilo dobro da bi to delo prevzel nekdo ,ki odlično razume določene dele te igre in je škoda ,da se ne uporabi to znanje-probaj ne bo ti žal...

From: braco

This Post:
00
107066.201 in reply to 107066.199
Date: 12/26/2010 7:47:39 AM
Overall Posts Rated:
3434
Ja moram priznati da sem takrat dal vse na svojega aduta Jasmina, vendar pa se je to spremenilo, preveč so močne ekipe v SKL da bi igral tako predvideno in enolično, tako da je moja igra v napadu prilagojena nasprotniku ter tudi razpoloženju. Zato so tudi nihanja tega igralca, enkrat ima čez 30 točk, drugič čez 10 podaj, vendar so pa skoki vedno visoki in zelo pripomore k skoku. Osebno se mi zdi najbolše igrati podajo navzven, ko krilaš nima toliko košov, vendar ima pa veliko podaj za krilaša..Torej moj napad ni več tako enoličen kakor je bil pred nekaj sezonami, vendar pa ko igram pod košem se kar dobro obnese tudi to krilo z svojimi prodori..seveda je vse skupaj tudi odvisno od nasprotnikove obrambe..

Mislim da smo tokrat malo "zalutali" z temo.
Ob tej priliki pozivam vse igralce ki mislijo da bi lahko njihov igralec pomagal reprezentanci U21 z trenutno starostjo 20 ali 19 let naj mi pošljejo njihove skille.

lp, braco

This Post:
00
107066.202 in reply to 107066.201
Date: 12/26/2010 1:01:42 PM
Overall Posts Rated:
130130
Ne,ne,ne....vse kar je bilo izrečeno glede igre pod koš-se nanaša izključno na tvojega igralca.
Tisto,kako si igral,takrat,je bilo mišljeno,da mi je pomagolo najti rešitev-glede 20 točk pov.
Lahko bi nasplošno vrgli debato o tem,če se splača igrat igro pod koš(glede na ekipo,glede na to ,da pričakuješ 2-3 odgovor,itd.)Glede na to kako si igral,igraš, in boš igral...pa ne mislim obrekovati.Mogoče ni bilo najbolje vse napisano,predstavljeno,da ne bo kakšnih zamer po nepotrebnem.
In res smo zalutali od tega kako je najbolje natrenirati igralca za U21,,,pa do tega,kako naj bi izgledal idealno krilo.

Tukaj so stat. mojega igralca,ke sem ga hotel oz. hočem spraviti v U21
Primer je zelo podoben tistemu,zaradi katerega se je debata sploh začela.
to so njegove stat. na začetku sezone:

met iz skoka-zadovoljiv met z razdalje:zadovoljiv
zunajna oramba-povprečen vodenje žoge:obupen
prodiranje:slab podajane:povprečen
met pod košem:zadovoljiv obramba pod košem:grozljiv
skok:obupen blokade:nezadosten
vzdržljivost:povprečen prosti meti:nezadosten

Na začetku,je bil Branilec,nekaj tednov nazaj se je spremil v OI,morda zaradi treninga,ki je bil prilagojen za OI,kar je bil tudi moj namen...
Torej kako bi se lotili treninga tega igralca......?
l.p.

This Post:
00
107066.203 in reply to 107066.202
Date: 12/26/2010 3:25:47 PM
Overall Posts Rated:
3434
višina?

This Post:
00
107066.204 in reply to 107066.203
Date: 12/26/2010 3:56:33 PM
Overall Posts Rated:
130130
183

This Post:
00
107066.205 in reply to 107066.203
Date: 12/27/2010 12:55:25 PM
Overall Posts Rated:
130130
starost/18
potencial/zvezdnik
6"0/"183"

This Post:
00
107066.206 in reply to 107066.200
Date: 12/27/2010 5:19:51 PM
Overall Posts Rated:
952952
Dolgo se nisem oglasil ,ker preprosto nimam več zadosti prostega časa, ampak ko malce prebiram vaše izjave moram pripomnitni ,da nekateri zelo dobro zastopijo to simulacijo.
Igra ima zelo veliko faktorjev ki vplivajo na rezultat tako ,da je včasih težko predvideti kaj je najboljše igrati ampak moram pohvaliti razmišlanje koperboya,ker odlično razume določene faktorje te igre in bi bil vesel če bi se bolj angažiral pri treniranju mladih igralcev...
Nočem grajati delo trenerjev ,ampak mislim da bi bilo dobro da bi to delo prevzel nekdo ,ki odlično razume določene dele te igre in je škoda ,da se ne uporabi to znanje-probaj ne bo ti žal...

Hvala za pohvalo. Igra mi je res všeč in sem kar padel not ter precej prebral in tudi sam preizkušal. Vseeno pa mislim, da so izkušnje tisto, kar je najbolj pomembno pri tej igri. Moji dve sezoni in pol se ne moreta kej dosti meriti z nekaterimi tukaj, ki igrajo po pet sezon in več.

Naslednjo sezono nameravam napredovati v drugo ligo in če se to zgodi, bom poskušal tudi sam nekaj prispevati k U-21 reprezentanci - v načrtu imam nakup dveh ali treh perspektivnih slovenskih igralcev in jih enopozicijsko trenirati s trenerjem vsaj 5. stopnje.

Braco, kako pa se razvija naša U-21 reprezentanca zadnjih par sezon? Ali kvaliteta pada ali raste?

From: Cveto

This Post:
00
107066.207 in reply to 107066.206
Date: 12/27/2010 6:29:43 PM
Overall Posts Rated:
3636
To sezono je padla, drugače pa je rasla do sedaj...

Lp Cveto

This Post:
00
107066.208 in reply to 107066.206
Date: 12/28/2010 6:03:11 AM
Overall Posts Rated:
3434
padla in mislim da bo naslednjo sezono zares porazna postava..razen Duleta Gačiča kateri je res svetel primerek te generacije in kateri bi moral z 22 z pravilnim treningom tudi priti v člansko reprezentanco.

Če želiš lahko že naslednjo sezono začneš pomagati reprezetanci, tudi sam sem opazil tvojo zagretost in sem mnenja da imaš velik potencial biti odličen meneger. Če imaš željo kandidirati čez dve sezoni se lahko dogovoriva da naslednjo sezono že delaš z mano oz.z reprezentanco kot nekakšne priprave, oz.da pridobiš čimveč izkušenj, ker sem mnenja da bi lahko z svojo zagretostjo bil odličen selektor.

Lahko mi sporočiš svojo odločitev tudi preko ZS, če se odločiš da bi rad bil mladinski selektor drugi mandat te bom javno tudi podpru.

lp, braco

This Post:
00
107066.209 in reply to 107066.208
Date: 12/28/2010 4:38:39 PM
Overall Posts Rated:
130130
[Slovenija]
Sebastijan Mohorič (17061306)
Organizator igre
Klub: vrtec