dobro veče svima, vrijeme je za još jedan game report...
danas su naši mladi reprezentativci odigrali drugu utakmicu na eurobasketu, i svladali Bjeloruse +16,
(38832)na obje strane bez gdpa, uz jači trud Bjelorusa...
slična postavka Bjelorusa kao i u prvom kolu protiv Estonije, samo je danas igrao m2m obranu, i nije gadjao inside.. stoga su bili nešto bolji u ratinzima i obrani, pa smo ih dobili sa manjom razlikom nego Estonci, 16 naprama 21...
što se tiče same utakmice, nakon početne nervoze, sredinom prve četvrtine naši momci preuzimaju kontrolu i odvajaju se na desetak razlike...
tu su prednost više manje održavali čitavu utakmicu, pred kraj je malo i povećali...
svih pet startera kod nas dvocifreno, zbog problema s formom Sarića i Korolije, uletili su Drvendžija i Tatomir, te opravdali očekivanja...
najbolji u našim redovima su bili Bošnjak sa 29p 16 skokova i 7 blokada... imao je nezahvalan posao čuvati njihovog najboljeg vanjskoj koji je imao na centru, minuse u obrani je nadoknadio u napadu...
odlični su još bili Krapić sa 19p 8 asista, Rizvanović sa 19p 6 skokova, Drvendžija sa 17p 5 asista i Tatomir sa 14p...
rezerve se nisu nešto naigrale danas, a i ono što su igrali, nisu bili baš raspoloženi...
ostali rezultati u skupini:
Španija +61 protiv Azerbejdžana uz jači trud Azera,
(38830)Škotska +22 protiv Makedonije, CT protiv laganice,
(38831)Estonija +17 protiv Portugala, isti trud,
(38833)naš sljedeći protivnik je upravo Portugal... imaju solidnu ekipu po platama, sigurno su jači od Bjelorusa...
imali su tu nesreću da prva 3 kola igraju protiv 3 najjače ekipe u skupini, Španija, Estonija pa mi...
nadao sam se da će probat iznenadit nekog sa jačim trudom, ali ništa od toga...
više o njima nakon treninga u petak, forma im je zasad odlična, valjda se smanji razlika na treningu...
ostali parovi idućeg kola:
Španija protiv Škotske koja je danas ispucala ent, tako da će Španci dodatno nabit koš razliku...
Makedonija protiv Bjelorusije, Makedonci imaju prednost u entu, to će biti pravo zanimljiva tekma...
Estonci protiv Azerbejdžana, nabijanje koš razlike za Estonce...
toliko do mene za sada, čujemo se nakon treninga u petak...