בהמשך לניסיון שלי להוכיח שהטענה שלי לגבי הקבוצה של עינברים ופגיעותה נכונה, הנה עוד כמה פרטים.
אגב, זה לא ממש משפר את הסיכוי שאקבל בליגה את עינברים מוחלשת אלא להפך (ומנגד, בכך לא באמת פועל הפוך מהטענה שלי לגבי הגביע)
מעבר לנושא הדקות, הסגל הצר של שבעה שחקנים בכירים וקיום משחק הטלוויזיה ביום שלישי יש עוד פרט מעניין לבחון.
הגילאים של הסגל.
נזכיר שמגיל 33 היכולות יורדות וככל שהגיל עולה הקצב ירידה מהיר יותר;
הש"ג (השחקן היקר בסגל) בן 34.
הגארד המישני בן 35
הס"פ בן 34
שחקן הפנים השני (לפי מחיר) בן 36!
ארבעה שחקנים בגיל 34 פלוס!!!
אין לדעת איזה תכונות נפגעו ואיזה בסדר.
אולי הלחץ נובע מהעידכון האחרון ביום שישי.
אין לדעת
אגב, אני מעריך (וזו באמת רק הערכה) ש-שניים מאלה ישחקו מולי ושניים מול ארסנל. השאלה מי?
עריכה:
ניסיתי להבין מה מלחיץ כ"כ את עינברים ואיך הנתונים שהבאתי למעלה קשורים לזה.
מבט על המשחק האחרון שלו בליגה כנראה מספר המון מהסיפור.
הוא שיחק בחוץ מול קבוצה שמדורגת 4-6 משותף, עם השחקנים הכי טובים שלו, ובגישה זהה.
נראה שהיריבה שלו שלחה את ה-ס"פ המחליף (ציון 14.5 לפותח, ו-16.5 למחליף) יחד עם הרביעיה החזקה ביותר שלו
למרות זאת, המשחק לא הגיע לגארבג' (מה שגרם לו לבעיית דקות).
נכון, הוא ניצח בסופו ב-20 הפרש, אבל ביחס לנתונים לעיל, ברור שיש כאן היחלשות ברורה.
גם כשמסתכלים על מי תיפקד ואיך, מגלים שבעיקר הסנטר היה מצויין והיתר בינוניים ביותר.
ונזכיר, הוא לא יוכל לשחק עם החמישיה הטובה ביותר שלו בשני המשחקים (אלא אם הוא רוצה לזרוק לפח את המשך הליגה והגביע)
לכן, אני מעריך שהלחץ שהוא מפגין בצורה ברורה נובע מאיבוד תכונות קריטי שמתווסף לבעיית חלוקת דקות לקראת שני המשחקים.
עריכה 2:
יש לזכור שלעינברים יהיו שלושה משחקים לא פשוטים בכלל בשבוע הבא - מקום שני ושלישי בבית שלו ואם יעבור סיבוב בגביע עוד משחק גביע (לא פשוט בכלל כנראה לאור השלב).
כך שהסיכון של כושר משחק ירוד בהחלט יכול לייצר כדור שלג לא פשוט.
Last edited by Pini פיני at 6/22/2015 4:31:04 PM