Bravo! Bio sam izabran jer su ljudi glasali za mene, nadam se da ti nije trebalo ovoliko godina i sezona da to zakljucis :S
Nemam potrebe pricati o sebi il ti ga o svojim kvalitetima, kliknes na moj klub i malo skrolas prema dole, nisam ti ja splico pa da nisam postigo nista na BB-u.
Kakva izdaja? Niste dali glas boljem menadzeru zbog toga da se uvucete nekome ko ce napraviti cirkus sa nasom reprezentacijom i sl, nego kao u inat meni glasali za splicu, a Gule nema nikakve veze samnom, bas ste mene zajebali sto niste dali glas Guletu, kazem ti kad se ja opet prijavim glasovi tebe i slicnih nece biti bitni. Ti mjesas kruske i jabuke, ko je sta mene ne zanima, ja pricam o igrici i menadzerima koji pokazuju svoje hajmo reci znanje na istoj.
Cinjenica je da je Gule bolji menadzer od splice i zbog toga mi je krivo sto nije izabran, bas sam zato i mislio da ce ga ljudi izabrati pa mu napisao nesto tipa "sretno iduce 2 sezone" stali vec.
Istina, dosla su vremena da se zbog kompleksa najbolji igraci izbacuju iz reprezentacije, da se pravi cirkus od pocetne stranice s rekom, ljepota, trazili ste gledajte.
This is where we hold them!