BuzzerBeater Forums

BB Bosna i Hercegovina > Reprezentacija

Reprezentacija

Set priority
Show messages by
This Post:
00
249027.19 in reply to 249027.17
Date: 9/27/2013 4:12:37 PM
Overall Posts Rated:
329329
(249027.17)
Ovdje si i sam rekao da NIKAD nisi bio izabran za selektora zato što si kvalitetan menadžer.

Last edited by NightWalker at 9/27/2013 4:12:57 PM

Message deleted
This Post:
00
249027.21 in reply to 249027.18
Date: 9/27/2013 4:33:15 PM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52585258
Second Team:
Spartan Kids
Bravo! Bio sam izabran jer su ljudi glasali za mene, nadam se da ti nije trebalo ovoliko godina i sezona da to zakljucis :S

Nemam potrebe pricati o sebi il ti ga o svojim kvalitetima, kliknes na moj klub i malo skrolas prema dole, nisam ti ja splico pa da nisam postigo nista na BB-u.

Kakva izdaja? Niste dali glas boljem menadzeru zbog toga da se uvucete nekome ko ce napraviti cirkus sa nasom reprezentacijom i sl, nego kao u inat meni glasali za splicu, a Gule nema nikakve veze samnom, bas ste mene zajebali sto niste dali glas Guletu, kazem ti kad se ja opet prijavim glasovi tebe i slicnih nece biti bitni. Ti mjesas kruske i jabuke, ko je sta mene ne zanima, ja pricam o igrici i menadzerima koji pokazuju svoje hajmo reci znanje na istoj.

Cinjenica je da je Gule bolji menadzer od splice i zbog toga mi je krivo sto nije izabran, bas sam zato i mislio da ce ga ljudi izabrati pa mu napisao nesto tipa "sretno iduce 2 sezone" stali vec.

Istina, dosla su vremena da se zbog kompleksa najbolji igraci izbacuju iz reprezentacije, da se pravi cirkus od pocetne stranice s rekom, ljepota, trazili ste gledajte.

This is where we hold them!
This Post:
11
249027.22 in reply to 249027.17
Date: 9/27/2013 4:34:09 PM
KK Zulfikars
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
663663
Second Team:
Falcons BC
To je samo u tvojim ocima. Nista ti nisi veci Bosnjak od mene jer pomazem covjeku iz BiH koji je srpske nacionalnosti...

Vidis kakvim se glupostima bavis, ne znam jesi li ponudio kakvu pomoc novom selektoru. Pored toga, dobio sam opet motivaciju za pracenje reprezentacije i stvari oko nje.
Za vrijeme tvojih mandata nije bila toliko aktivna zajednica, a izvjestaji sa tekmi bi znali stizati i u utorak, srijedu...

Last edited by Tarikz at 9/27/2013 4:36:21 PM

This Post:
00
249027.23 in reply to 249027.22
Date: 9/27/2013 4:44:39 PM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52585258
Second Team:
Spartan Kids
Sta koga briga sto si ti bosnjak il ja? Kakve to veze ima sa BB-om?
Kao sto BHF-u napisah, izrada je glasati za nekvalitetnijeg menadzera samo u inat recimo meni, koji nemam nikakve veze s guletom koji se prijavio na mjesto selektora. Valjda je u cilju da sto kvalitetniji covjek vodi reprezentaciju, bar ja tako glasam.

Haj da sam se ja prijavio pa vi glasali za splicu, al nije mi jasno sto niste za guleta, o tome pricam, mada je sada vec nebitno, vas obraz. Ja mu mogu ponuditi samo neku terapiju da se izlijeci od kompleksa, na raspolaganju sam. I meni je zanimljivo pratit ovaj cirkus, ludilo.

Izvjestaji su vecinom, ma skoro uvijek bili na vrijeme, osim u ovo posljednje vrijeme, i to ne dugo, kad su me privatne obaveze stisle, zato se nisam ni prijavio opet.

This Post:
00
249027.24 in reply to 249027.23
Date: 9/27/2013 4:49:52 PM
KK Zulfikars
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
663663
Second Team:
Falcons BC
"Tarik i ekipica, prodali ste se za sitnis, ovakvo nesto samo mi bosnje mozemo uraditi, al Boze moj, djecija posla, pazite da ne potonete skroz, jos vam noge vire iz njihovih .. straznjica"

"nebitno, ako nista sada si dobar potrcko u njihovim ocima, nadam se da si zadovoljan"

Da ne bude da sam ja poceo povlaciti pricu o nacionalnosti... Svi znamo na sta se ovi boldani dijelovi odnose...

This Post:
00
249027.25 in reply to 249027.24
Date: 9/27/2013 4:57:34 PM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52585258
Second Team:
Spartan Kids
Pa i splico i ekipica su bosnje, priznali to oni il ne, svi zivimo u bih, pa ujendo je to naziv za ljude s ovih prostora, sto bi Frenki reko "Napacenji Bosnjo", taki smo kaki smo.

(http://www.youtube.com/watch?v=tmnpSs8rRnk)

"Njihovih" se odnosi na splicu radeksa partija i ekipicu, nadam se da ti je udobno tamo.
Takoi mlad a vec imas toliko iskvaren pogled na svijet, los odgoj. I prestani mi trpat rijeci u usta, to mrzim, u skolicu pa se igraj s djecom tako ;)

This Post:
00
249027.26 in reply to 249027.25
Date: 9/27/2013 5:04:40 PM
KK Zulfikars
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
663663
Second Team:
Falcons BC
Ama covjece, prelistaj par postova unazad pa ces vidjeti da si sve to sam rekao.
Prije bih rekao da ti imas taj netolerantni i iskvaren pogled na svijet, ne ja. O tvom prosudjivanju mog odgoja da ne pricamo, kao da me znas licno.
I nemoj tih fazona, "tako mlad", "u skolicu", k'o da si stariji 25+ godina od mene, a ustvari maksimalno 6-7...

This Post:
22
249027.27 in reply to 249027.1
Date: 9/27/2013 5:49:52 PM
Bosnian Tigers
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
597597
Second Team:
Bosnian Tigers Junior Team
Da se i ja oglasim ovdje na forumu.

Prije svega da cestitam tici, tico cestitke od mene jos jednom na izboru. O izborima necu puno, vode se neke diskusije koje nisu zdrave i koje vise nisu bitne, oni faktori koji su meni odmogli tici su pomogli sto je bilo sasvim logicno i kojih sam ja bio svjestan i sad mozda zvuci smijesno ali dan-dva prije konacnih rezultata ja sam pretpostavio ishod.

Sto se tice podmladjivanja reprezentacije sa tim se slazem naravno dok ono ne ugrozava rezultate reprezentacije, sad da li je izbacivanje nekih igraca opravdano ili ne to ce vrijeme pokazati. Moje licno misljenje sto se konkretno tice SF-a Gligica je to da on moze pomoci ovoj reprezentaciji i da ce sa njim reprezentacija imati vecu sirinu, naravno ovo pisem ne znajuci raspored skilova igraca koji su tu da ga zamjene kao sto su Dejan, Salih ili ovaj momak sto je pozivan bio a vise nije u repci cini mi se Igor da mu je ime ali mozda grijesim.

Sto se tice loga i banera reprezentacije, o tome necu puno osim sto cu reci da nije uredu sto su uklonjena obiljezja drzave, razumijem da novi selektor to zeli da mjenja i da ima neku svoju zamisao ali je isto tako sramota da nama stoji npr. kao sad zec na logu dok ta zamisao ugleda svijetlo dana. Mozda ja ne vidim pozadinu iza toga, neku siru sliku ako je tako onda je do mene jbg.

Jos jednom zelim da pozelim srecu selektoru i timu oko njega i da predstave nasu reprezentaciju u najboljem svijetlu.

This Post:
22
249027.28 in reply to 249027.27
Date: 9/27/2013 5:54:25 PM
Overall Posts Rated:
876876
:)
Imao si dobrog PR menadžera.

This Post:
00
249027.29 in reply to 249027.28
Date: 9/27/2013 6:01:31 PM
Overall Posts Rated:
876876
Kad smo već kod zečeva.

Kakva je ono recitacija bila na strani reprezentacije do Tićinog dolaska?

Je li to neka zvanična i opše prihvaćena himna Bosne?
Ja sam taj tekst prvi put vidio ovdje.

Mislim da je zeko simpatičniji.

Pogotovo onaj spot "zajedno" mi se dopao, i mislim da treba da bude zajedno!

Tićo, imaš puno posla. Samo naprijed.

Last edited by Partibrejkers at 9/27/2013 6:03:50 PM

Advertisement