mogu ti reci da je komunikacija izmedju mene i U21 izbornika (i ovog, a i onih prijasnjih) uvik bila poprilicno losa...
imas pravo da je bitan dobar odnos izmedju dva izbornika, ali isto tako moras biti svjestan da je ode rijec ipak o dva izrazito lijena izbornika... ja priznam da sam lijen za nesto pametnog napisati... ali on ti je lijen za upaliti komp, kamoli ista drugo ;)
tako da sta se toga tice stvari bas ne funkcioniraju kako bi mozda trebale, ali sve drugo je jos puno gore, tako da nije to bas nesto sta me pretjerano uznemirava :)
zajednicki eksterni ili ti privatni forum imamo, ali sve manje ljudi tamo komentiraju repku... ali to su ti tamo uglavnom sve neke babe koje samo znaju nesto laprdati u prazno...
i sad kad ja ovako lipo pisem o njima, kazes nije ni cudo da nitko nista nece da pise... slazem se, ali mislim da je i bolje tako, jer samo da ti vidis koji su to komentari... pa to je za upucati se :)
sta se tice tvoje ponude oko pomoci... bija bi vise nego dobrodosao.
vjerujem da ces nam biti od velike pomoci... to velike kazem jer dosad mi nitko nije bija od ikakve pomoci, pa i mala pomoc s tvoje strane ce biti velika.
salim se ja naravno, svatiti ces s vremenom da imam izrazito los smisao za humor ;)
uglavnom ako se oces prikljuciti nasoj maloj zajednici javi se ovom liku
(40975) i neka te pozove u nasu federaciju, jeli ako oces... samo pazi nemoj dati da te udavi s pricom, lik je izraztito star, i godine su tu vec ucinile svoje ;)