BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > NT 2.0

NT 2.0 (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: sunman

This Post:
00
142146.183 in reply to 142146.180
Date: 9/6/2010 5:01:34 AM
Overall Posts Rated:
891891
vec sam ti napisao da prvo moram prodat zerbina, pitanje je koliko cu za njega dobit. ja bi ga trenirao kao pf, znaci 1on1 i js za forwarde. ali i ja ne zelim sve svoje ciljeve sa mojom momcad zbog jednog igraca zaj... mogu ti ponudit mozda neki trade: u izboru su zerbino i moj pg hrvoje vrkljan (hrvat).

From: choda

This Post:
00
142146.184 in reply to 142146.183
Date: 9/6/2010 5:13:54 AM
Overall Posts Rated:
155155
pozdrav majstore... odma da ti cestitam na strasnom poslu i odlicnoj repci sta ste sastavili tamo u svicarskoj...
bolesno ste jaki i sigurno glavni favoriti za naslov ove godine i mogu ti reci da cu i navijati za vas pogotovo kad sam sad skuzija da si ti na celu :)
Kasie ti je odgovorija na sva tvoja pitanja... a ja ti mogu reci da sam ja, kao izbornik koji je vec 3 mandat na celu repke, iznimno zadovoljan kako napredujemo u zadnjih par sezona... imali smo jednu rupu gdje smo izgubili draftirce s odlicnim potencijalom (one koji bi sad imali 25-26 godina) i lagano ispastamo vec neko vrime zbog toga.
Imamo ustvari jako malen fond igraca, imamo 16-17 igraca preko 22 godine koji su uopce na listi za repku... svi drugi nisu vrijedni spomena, znaci snalazimo se sa onim sta imamo, a ono sta imamo je zajebanih 16-17 igraca koji se kad im je dobar dan mogu nositi sa bilo kojom repkom.
Veliki posa smo napravili i s tim sta smo sve osim jednog (onog najboljeg) uspili vratiti ili zadrzati kod nas, sta nije nikako nebitna cinjenica. Za razilku od drugih repki imamo jako malo igraca u farmama, tocnije trenutno jednoga, ali i on ce na kraju sezone naci nekakav normalan klub. Sigurno je bolje, da ih bude sta vise na farmi, ali ja sam osobno protiv toga, osim ako nisu u pitanju centri preko 300 tisuca place.

Sta se tice skautinga, uglavnom smo svi skautovi (iako imamo i sluzbenu postavu) i kad vidimo nekog potencijalnog reprezentativca pokusavamo ustvari svi, koji nesto znamo, pomoci da taj nakraju i zavrsi kako treba...
Najveci su mi problem ustvari nasi prvoligasi... zakurac su mi gotovo svi sta se tice pomaganja oko repke, ali su zato zakon ekipa ;)
Tako da odgovor na tvoje pitanje je, fala ti na pitanju... zabavljamo se i dobro nam je ;)
A rezultat... on ce vec jednom doci ;) Uglavnom... sretno ti bilo i javi se katkad... nebudi stranac, kako bi se reklo ;)

This Post:
00
142146.185 in reply to 142146.184
Date: 9/6/2010 6:06:31 AM
Overall Posts Rated:
891891
bok choda! mi nemamo sada niti jednog igraca u farmi. nasi big-men su gotovo trenirani i sada samo pazimo na formu.
ali jedno mi pitanje niste odgovorili: jeli u21 i NT rade zajedno i jer imate zajednicki eksterni forum? to je stvarno najveca "bitka" koju smo dobili!

ne zelim nikome stati na nogu, ali ako bi htjeli bi vam se iduce sezone pridruzio kao skaut ili pomocnik... ili da malo filozofiramo o sastavu i taktici. mogli bi malo usporediti nase dvije repke (ch i hr) i tako dalje...

pozdrav iz svice

This Post:
00
142146.186 in reply to 142146.184
Date: 9/6/2010 6:07:53 AM
Overall Posts Rated:
891891
i hvala ti, sta ces navijati za svicarsku ;)

This Post:
00
142146.187 in reply to 142146.186
Date: 9/6/2010 8:50:01 AM
Overall Posts Rated:
155155
mogu ti reci da je komunikacija izmedju mene i U21 izbornika (i ovog, a i onih prijasnjih) uvik bila poprilicno losa...
imas pravo da je bitan dobar odnos izmedju dva izbornika, ali isto tako moras biti svjestan da je ode rijec ipak o dva izrazito lijena izbornika... ja priznam da sam lijen za nesto pametnog napisati... ali on ti je lijen za upaliti komp, kamoli ista drugo ;)
tako da sta se toga tice stvari bas ne funkcioniraju kako bi mozda trebale, ali sve drugo je jos puno gore, tako da nije to bas nesto sta me pretjerano uznemirava :)

zajednicki eksterni ili ti privatni forum imamo, ali sve manje ljudi tamo komentiraju repku... ali to su ti tamo uglavnom sve neke babe koje samo znaju nesto laprdati u prazno...
i sad kad ja ovako lipo pisem o njima, kazes nije ni cudo da nitko nista nece da pise... slazem se, ali mislim da je i bolje tako, jer samo da ti vidis koji su to komentari... pa to je za upucati se :)

sta se tice tvoje ponude oko pomoci... bija bi vise nego dobrodosao.
vjerujem da ces nam biti od velike pomoci... to velike kazem jer dosad mi nitko nije bija od ikakve pomoci, pa i mala pomoc s tvoje strane ce biti velika.
salim se ja naravno, svatiti ces s vremenom da imam izrazito los smisao za humor ;)
uglavnom ako se oces prikljuciti nasoj maloj zajednici javi se ovom liku (40975) i neka te pozove u nasu federaciju, jeli ako oces... samo pazi nemoj dati da te udavi s pricom, lik je izraztito star, i godine su tu vec ucinile svoje ;)

This Post:
00
142146.188 in reply to 142146.187
Date: 9/6/2010 9:28:53 AM
Overall Posts Rated:
891891
ulaz u forum samo onima dajes, koji stobom rade. znaci ti, trener od u21 i tvoji i njegovi skauti. jako je vazno, da u21 i NT imaju zajedinski skauting sistem. svako ima pravo odlucivati u svojoj ekipi, ali je puno lakse ako bi zajedno radili. pa nema smisla da ti i on imate jednu listu sa igracima - bilo bi puno lakse da se brinute o zajednickoj. isto je onda lakse usporedjivat i skaut dobro zna, sta mladom igracu jos treba, da dodje u repku.

nema beda, prijavit cu se. ove sezone jos necu biti tako aktivan, ali od iduce sve vise. prvo moram sa svicarskom europsku titulu pobjedit ;)

This Post:
33
142146.189 in reply to 142146.187
Date: 9/6/2010 9:58:45 AM
Overall Posts Rated:
22462246
tak mi smo babe ,a koliko sam ti ja smo poruka na PM poslao, choda jel treba ovo choda jel treba ono a ti , sad sam na godišnjem ,sad sam kod babe, sad nemam vremena ...bum ti se javil i još što šta...i na kraju mi se nikad nisi ni javio....

daču ti ja babe....ti si onda babac i to onaj pravi......em ti izbornika.....

Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!
This Post:
11
142146.190 in reply to 142146.189
Date: 9/6/2010 3:51:13 PM
Overall Posts Rated:
141141
nemaš brige izglasat ćemo mu nepovjerenje, zalit katranom i perjem i provesti gradom da ga svi vide:))

ka izbornik gori je čak i od vrankovića, a to nije malo;)
svaki put kad izgubi kriva mu je nesreća, dobro da nemamo jadnog kusa, uvijek bi se na njega vadio:))

vječna dilema, da li je bolje zabiti koš više ili primiti koš manje?
This Post:
00
142146.191 in reply to 142146.190
Date: 9/7/2010 11:40:02 AM
Overall Posts Rated:
22462246
kuki u potpunosti se slažem sa tobom treba ga katranom i perjem .....možda se trgne iz letargije u koju je upal , pa onda smo mu svi mi krivi i babe a on jadan i neshvačen........:)LOL

Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!
This Post:
00
142146.192 in reply to 142146.191
Date: 10/10/2010 2:15:00 PM
Overall Posts Rated:
10361036
choda, rezime prošle sezone, šta se u ovoj očekuje?
najveći dobitak, najveće razočaranje (iako mislim da znam ko je)
ajde da te čujemo

This Post:
22
142146.193 in reply to 142146.192
Date: 10/13/2010 2:11:22 PM
Overall Posts Rated:
155155
fala na pitanju :)
situacija je sljedeca... mi i dalje imamo rupa u ekipi koje nazalost niti ove sezone necemo uspiti
zakrpati s nekim novim snagama... mladih igraca ove sezone, znaci ovih sta sad imaju 22-23, je malo i losi su...
cak jako malo je njih koji ce imati ikad sanse da dodju i blizu repke... a napredak starih je spor ali i dalje ide.

i sad opet moram reci ono najbitnije... previse je kao prvo kod nas menadjera kojem je klub ispred repke, a ako ocete trenirati igraca
za repku to nikako nesmije biti slucaj... tom jednom ili dvojici igraca se mora podrediti sve kako bi ukonacnici imali mocnu repku.
I sad ja to vec pilim sezonama, ja vas ki zadnja budala pokusavam animirati sezonama kako bi tu vidija nekakav napredak, ali njega nazalost nema.
Tako da budem iskren nevidim nas glavni problem u tome sta je malo dobrih treniraca, vec je glavni problem u tome sta imamo jako malo entuzijasticnih menadjera...
i to je ono sta nas uistinu koci, a tu ja sam pokusao sve i neide... tek je sacica entuzijasta koji to obavljaju na pravilan nacin.

nemojte me krivo svatiti... iste stvari koje zamjeram vama u konacnici zamjeram i sebi... zamjeram je kriva rijec, ne zamjeram ja nikom nista
meni svjedno kako cete vi voditi vase momcadi, ali samo morate znati da s takvim pristupom koji imamo mi nemozemo pratiti momcadi koji su rankingom ispred nas.
Jedino sta ja sad mogu promjeniti je da vratim repku u sistem kad je vecina igraca iz repke bila na farmama i napredovala ki blesava. ali ja to necu napraviti.
Tako da dok se sve to ne promjeni mi cemo sve vise zaostajati za repkama iz samog vrha gdje valjda u konacnici ocekivamo da budemo...

Prosle sezone smo imali dobru sansu da barem se rezultatski zadrzimo u samom vrhu, ali eto ja sam uspja ujebati jos jedne kvalifikacije i samim time nas
osuditi na trecu europsku jakosnu skupinu... nije sad to ko zna kakav debakl, lose je, ali ustvari razlika izmedju druge i trece je minimalna, katastrofa bi nastala
tek u slucaju da se strmopizdimo u cetvrtu, i iz tog razloga opet nam je dosta bitno da odigramo bar solidan utjesni turnir koji igramo ove sezone.
I onda sljedece sezone kad ova generacija dosegne svoj maksimum probamo odraditi uz malo srece napokon jedne dobre kvalifikacije.

Kao sta sam rekao treba nam solidat turnir, ali ja se naravno necu zadovoljiti sa solidnim... i dalje uz sve te rupe mi imamo jednu zajebanu ekipu koja
se netreba bojati niti jedne repke na ovom turniru, mislim da imamo jednu od boljih ekipa i da uz malo srece sa zdrijebom mozemo jako daleko dogurati.

Za kraj moram jos nesto vam reci... nazalost imamo jos jedan problem a to sam ja. Nemogu si vise priustiti da budem toliko aktivan izbornik kao do sad, tako
da cu puno toga prepustati svojim prijateljima da oni preuzmu. Nadam se nekako da do sredine turnira cu si opet stvoriti uvjete da mogu provesti nesto vise
vremena sta tu na forumu sta uz repku.

To vam je to... vidim da vam kao i obicno nis pametnog nisam rekao, ali tako vam je to valjda, sta das toliko i dobijes nazad...
Tako da cu evo i po stoti put apelirati da se svi vise aktivirate oko te repke i probate animirati malo nas izbornike a ne da je uvik suprotno.

Zivjeli vi meni

Advertisement