BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > U21 Antrenman Önerileri

U21 Antrenman Önerileri

Set priority
Show messages by
This Post:
00
168263.18 in reply to 168263.16
Date: 1/6/2011 12:00:40 PM
Overall Posts Rated:
198198
hocam belli bi zorlugu var ama abartılcak gibi degil bence benim takımadki davutun potansiyeli daimi alstar olmasaydı ben cokda zorlanmadan yapcaktım böyle bi oyuncuyu ama nasip olmadı iç sut def rib 13 15 14 top sürme menzil ve sutta 9 dayken pot doldu sıkıntı cekmeye basladı antremanda bende daha fazla zorlamadım eger bunların yanına biraz dıs defde ekleyebilseydim tam bahsettigimiz oyuncu olcaktı yani asıl sorun potansiyel potansiyeli olduktan sonra işi bilen adam bu tür bi oyuncuyu fazla zorlanmadan yetistirir ha tabi bide maas problemi var nası maası abartmadan iyi bi uzun yapcaksın buda bi sorun

This Post:
00
168263.19 in reply to 168263.18
Date: 1/6/2011 1:05:02 PM
Overall Posts Rated:
3434
ben kısa oyuncularda içerden defansın önemli olduğuna katılmıyorum hatta blok iç defansdan daha önemli özellikle kf pozisyonu için içerden defans çok gereksiz eğer önemli olsaydı kf pozisyonunda mürşit e karşı hiç bir oyuncu üstünlük sağlayamazdı ama bu motorda takip ediyorumki içerden defansı çok düşük olan kf ler sadece uzaktan şut u var diye tek başına maç kazandırıyor aynı şekilde içerden şut u olan kf çok büyük üstünlüğü olsada maça hiç yansımıyor çok düşük iç defanslı kf ler rahatlıkla durduruyor. bu oyunda dış defansın sağlamsa iç oyuncların iç savunması çok düşük bile olsa rakibi rahatlıkla durdrabiliyosun

isteyen bunu deniyebilir eğer ok şg ve kf pozisyonlarında dış defansın çok yüksek geliyorsa uf pozisyonuna 2-3 iç defansı olan bir gard koyup maçı çok rahat kazanabiliyosun hatta rakip uf nin eline top bile deymiyor. tahminim uzunlara karşı önden savunma diye bişey eklemek istemişler ama bunu öle bi abartmışlar ki uznların eline top deymiyor

oyundaki şans faktörünün öne çıktığnını sandığımız çoğu maç bu şekilde bug a girdiği için değişik sonuçlar çıkıyor ve bazı takımların kadrosu oyunun bu açıklarına çok uygun ben iddia ediyorum ki bu oynda aynı takımlar aynı oyuncu form ve taktikler ile 10 maç yapsınlar hepside birbirinin aynısı olur şans diye bişeyin olduğun düşünmüyorum sadece belli kadro yapıları belli takımlara karşı inanılmaz üstünlük sağlıyor buda çok beklenmeyen sonuçlar alınmasına sebeb oluyor ama bu şans değil motordaki açıklardan meydana geliyor 10 maç yapsalar hepside birbirine çok yakın geçer diye düşünüyorum

This Post:
00
168263.22 in reply to 168263.21
Date: 1/8/2011 5:17:38 PM
Overall Posts Rated:
118118
senin oyuncuların yorumları da pek bi hoş oluyor hocam. anlamak zor olacak hocam direk skor tabelasında görülmeyen bi etkiden bahsediliyor çünkü. drive eden oyuncuların yüzdesinin düşmesi gibi. deuya ve mugiye karşı maçlarına dikkat edecem:)

This Post:
00
168263.24 in reply to 168263.23
Date: 1/8/2011 5:50:27 PM
Overall Posts Rated:
102102
son özel lig maçım bu konu için biçilmiş kaftan olan maçlardan birisi hocam..
(29528802)
maçı canlı izledim..M. Sparamonti, yani rakibin oyunkurucusu sürekli olarak içeri dalarak sayı buldu. üstelik formu sadece 6 idi. iki takımında içeri bak/adam adama uyguladığı maçta niye böyle olduğunu düşündüm. çünkü "6 form" olan rakibi 9 form Acar ile savunmuştum. dış defansı harikulade, iç defansı ise iyi seviyede. blok özelliği ise 1.
bunun yanında rakibin şutör gardının sadece 14'te 4 atabildiğini görüyoruz. karşısında onu savunan oyuncu ise 16 dış defans, 6 iç defans, ama en önemlisi 7 blok.
bu iki veri üzerinden hareket ederek öyle formsuz bir oyuncundan nasıl bu kadar turnike yediğimi anlamak adına sahibinden oyuncunun özelliklerini istedim. oyuncunun iç şutu "1", top sürmesi ise 14. dış şut özelliği de az çok var ancak sayıları hep turnike üzerinden bulduğundan beni pek alakadar etmiyor. bunun yanında şu anda kadromda bulunan Jonathan adlı oyuncumun bloğu 1 ve şu ana kadar izlediğim tüm maçlarda ne zaman bir kısa onun üzerinden oynasa turnikeyi bıraktı.

This Post:
00
168263.25 in reply to 168263.23
Date: 1/9/2011 1:06:02 AM
Overall Posts Rated:
6565
hocam blogu yıyen oyuncuların kımler olduguna dıkkat ettıysen, kı etmıssın gıbı, en azından temel bı varsayım elde edılebılır. lıstelemedıgım oyuncuları yazıym kendın bı bak. bana en cok tonıs'ın performansı garıp geldı, onun uzerınden gıdılebılır. form durumları da onemlı yer tutuyordur mutlaka.

[Hong Kong]
Mo Yingde (12150230)
Small Forward
Owner: indiana pacerizers

Weekly salary: $ 19 711
Role: draws a paycheck
(BuzzerBeta)

DMI: 132500
Height: 6'2" / 188 cm
Potential: allstar
Game Shape: strong

Jump Shot: tremendous Jump Range: proficient