Evet arkadaşlar 30 sezon yarışmamız ödüllerin de dağıtımıyla sona erdi. Ödül dağıtımı konusunda bana yardımcı olan
satarak ve
arda hocama çok teşekkür ediyorum.
Yeni sezonun ilk programını yayınladık. Bu programdaki maçları hazırlamada bana yardımcı olan
Nehana hocama teşekkür ediyorum ve ekibe hoşgeldin diyorum. Ayrıca ödül dağıtımı konusunda arda ve satarak hocamın dışında gönüllü olan
ÖmerHayyam hocama da hoşgeldin diyor ve teşeşkkür ediyorum.
kurallarda değişiklik yapmadık. hersey eskisi gibi. Ödül konusunda yine ilk 3 olarak yazacak kurallarda. zaten 3 arkadaşımız ödül veriyor. Benim ödül şimdidlik gizli kalacak. Sezon sonu 3 arkadaşımızdan birisinin sorun yaşaması halinde ben devreye girip ödülü vereceğim. Eğer sorun çıkmaz ise garanti vermeyerek 4. sıradaki arkadaşımızın da ödül alabileceğini buradan duyurayım.
Beraberlik konusunda ne olacağını şimdiden söyliyelim. Öncelikle en son kim kupon tutturdu ona bakacagız. burda eşitlik bozulmaz ise en yüksek puanlı kuponu kim tutturdu ona bakacağız. Burda eşitlik bozulmaz ise bu 2 arkadaşın kupa finali özel programında aldığı puana bakacağız. bu 3ünde de eşitlik bozulmaz ise ben bir ödül daha veririm

Yeni dönem hepimize hayırlı olsun. Rica ediyorum katılımı biraz artıralım