Στην Καλαμαριά ήμουνα για να συναντηθώ με τον μέγιστο Χάρρυ Κλυν τον οποίο θέλω να προσλάβω ειδικά για το ματς με τους Πελασγούς, προκειμένου να μου γράψει το δελτίο τύπου πριν τον αγώνα της χρονιάς. Πάμε στα προγνωστικά τώρα:
jk69er - aetos : Οπως το βλέπει ο Andy το βλέπω και εγώ, ντέρμπι μέχρι τέλους, η ανωτερότητα του Αετού ισοσκελίζεται απο την έδρα.
Autokratoras - Great Alexander : Αλλο ένα παιχνίδι που θα κριθεί λογικά στις λεπτομέρειες...
Panathinaikos2009 - basilissa21 : Εδώ βλέπω ντέρμπι και μόνο λόγω έδρας δίνω ένα μικρό προβάδισμα στον Παναθηναϊκό.
revence - Pelasgoi : Το χάντικαπ έχει πάει στους 40.5 πόντους... αυτό τα λέει όλα.
ARIS salonica3 -Cholargos Legends :Θα διαφωνήσω με τον Andy και θα δώσω έδρα.
panionios - Condores : Καλύτερη ομάδα οι Κόνδορες, έχουν το μειονέκτημα της έδρας, αλλά λογικά θα κερδίσουν
phoenix kalamarias - Rhino Warriors : Αφού ξεκαθάρισα τον λόγο της επισκέψης μου στην Καλαμαριά θα δώσω το διπλό για τους Πολεμιστές.
SymTeam - nikolas2007 : Ο Ιτούδης επιμένει για διπλό, εγώ επιμένω για άσο και δεν μπλοφάρω. Ατσάλινη άμυνα οι γηπεδούχοι, δύσκολα θα χάσουν μέσα στο Μπαρουτάδικο... next year που έλεγε και η διαφήμιση