mario nie dawaj sie poniesc rozgoryczeniu, bo rzeczywiscie troche marudzisz:P mnie juz silnik tez nie raz wyruchal, ze np przegralem po buzzerze, raz z wiktoriami w poprzednim PO 1 punktem, gdy wygrywalem, mial 1 sekunde na rzut i trafil ktos tam, w pucharze tak samo z 2 ligowcem, raz po 3 dogrywkach z typem przegralem, mimo ze 2 pierwsze razy przed dogrywka prowadzilem +2 i koles mnie dochodzil;p natomiast sam nigdy po buzzerze nie wygralem:P ten silnik jest wredny i trzeba do tego przywyknac...
Moje typy:
6 Pyry na gazie -- 2 targowianka
nie wiem czemu po raz kolejny stawiam na zawodzaca targowianke:P moze dlatego ze teraz musi wygrywac jesli chce awansowac do 2 ligi... pyry moga sprawdzic niespodzianke, ciekawy sklad, ale kontuzja podstawowego C wiec musi targowianka wygrac:P
4 Pedziwiatr -- 3 Odpadki TV
sklad odpadkow mnie nie przekonuje, ale pedziwiatr nie ma podkoszowych i gra wyjazd wiec podpieram sie hala:P
8 Polpharma Ac Milan Club S... -- 1 The In Your Face Dunkers
5 Flying Machines -- 7 Przemo z Niemiec
Przemo raczej nie da rady, choc gra u siebie:P
6 Chicago Bulls 96/98 -- 7 Orzech
bo orzech jest slaby:P
8 WKS Ultima Ratio -- 3 Anwil Broniszew
4 Iron Wings -- 2 Wiktorie
mysle, ze wiktorie nie dadza rady mojemu backcourtowi:) ent powoli przestaje ciagnac mnie w dol;d
5 Odlewnictwo 1 Mikrusy z Widzewa
za mikrusami nie przepadam, ale mysle ze da rade;p choc jak mario sie zepnie to moze sprawic niespodzianke;)