Provide wygrywa z Dream Teamem - i w ten oto sposób w Włocławku króla nie ma, bo każdy z pretendentów (Polo, Provide, Dream Team) raz wygrał, raz dostał w czambuł. Żeby sprawę wyjaśnić, ktoś jeszcze musiałby się przyznać do bycia włocławianinem. Biorąc pod uwagę, jak wielu jest ich w BB, nie można wykluczyć scenariusza, że komuś po prostu się nie chce przyznać.
Onufer powinien postawić Bobrom piwo, bo dzięki wygranej nad nimi unika w ostatniej chwili bojkotu - no i zalicza pierwsze zwycięstwo w II lidze. aimar zaś nie powinien szukać procentów dla Tomiego - zwycięstwo ASPK przyklepało bojkot Wilków. Pewnym pocieszeniem jest to, że najpewniej we wtorek zdobędą one na mnie łatwe punkty

W meczu na szczycie niebieskich bez niespodzianek - Zbikoo pokonał Pronout, choć pojedynek był bardziej wyrównany, niż przewidywałem, wynik był długo na styku. Jastrzębie i Polo po prostu wykonały swoją robotę w swoich spotkaniach. Kac po pobudce na stacji Powiśle znów zasnął i przegrał z Flobotami.
galaxtixos zaś opłaci się zauważyć, że nie każdy rywal gra LI i ignoruje ciągle tak samo rzucane GDP. Ba, powinni zauważyć, że granie 2-3 w każdym meczu nie jest mądrym pomysłem. Po prostu szkoda, żeby jeden z droższych zespołów w lidze już na starcie marnował swój potencjał - bo potem można to wykorzystać.
Last edited by Siwy at 11/17/2018 5:30:54 PM
Leniwy, stary, wyliniały kocur. Czasem jeszcze zerknie na polskie tłumaczenia.