Ja imam iskustva već u prevođenu određenih menadžer igara: oneskillamanger, trophymanager... Prva igra je ugašena a na drugoj sam prilikom njenog osnivanja preveo igru na Bosanski jezik, pa se snalazim i među kodovima koji se stvore i ukoliko ima neki bug, a također i kod novih tekstova jer poznajem i EN jezik odlično.
Eto voljan sam ja tu opciju LA obavljati, pod uslovom da bih se zbog obraza i nakon eventualne sitne pogreške povukao i prepustio priliku nekome drugom, ali toga neće biti. Nadalje, zbog ogromne količine vremena koju provodim online na ovoj igri, smatram da mi ništa ne bi promaknulo.
Naravno, ako ima neko kompetentniji ili tomu slično, neću da sebe stavljam odmah u prvi plan ... Bitno je samo da se radi, vrti i stvara nešto novo :). Kyve nam je proizveo svojim sistematskim i studioznim radom sigurno 4-5 generacija na BB iz koje će 100% sam uvjeren "ispasti" barem 2-3 igrača za A tim... U tom pravcu možemo i mi djelovati, poboljšanje, u vidu stvaranja povoljnijeg ambijenta/ "klime" za nove menadžere i to ne samo kako bi ih privukli nego i zadržali !
Edit: Još jednom svaka čast na inicijativi ! Kod nas se, ukoliko se dobro sjećam, svake sezone ili svake druge nađe jedan korisnik pun entuzijazma ali to onda zbog nezainteresiranosti zajednice brzo padne u vodu, nadam se da će ovo napokon malo oživjeti zajednicu :)
Last edited by enynho at 10/11/2016 7:05:00 PM