BuzzerBeater Forums

BB Bosna i Hercegovina > A Reprezentacija S36

A Reprezentacija S36

Set priority
Show messages by
This Post:
00
281997.17 in reply to 281997.16
Date: 9/13/2016 12:50:14 PM
KK Zulfikars
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
663663
Second Team:
Falcons BC
Ne, napisao sam upravo ono sto sam mislio. Ocekivao sam upravo ovakvu postavu od njih.

U prvoj postavi su sve igraci sa vrlo jakim IS (PG im baca ratinge od 13 - 14 na krilnim pozicijama, bek i krilo imaju sezone i sezone treninga 1 na 1 na krilu) a pored toga su im centri bili u puno jacoj formi od nasih. Naravno, postojala je mogucnost da zaigraju vani (sto su i radili cesto prosle sezone) ali sam zato stavio postavu sa prilicno visokom OD za nase uslove na svim pozicijama.

Zbog toga sam gadjao Inside. ;)

Inace, hvala svima na podrsci - pogotovo Kyveu. Necemo dozvoliti da se pokolebamo!

Naprijed BiH!

From: Cr3at0r

This Post:
11
281997.18 in reply to 281997.17
Date: 9/13/2016 2:37:54 PM
Overall Posts Rated:
132132
Ajde bila je dobra tekma za gledat :-D ocekiva sam da ces gadat Inside, pa sam udario vanjsku, budimo realni, imali smo losu formu obojica al sreca je bila ovaj put na mojoj strani. Nisu ni ovi moji nista posebno al krpam se :-) jedino sta sam mislio da ces i ti igrat Tie, skok je presudio,msm 18 napadackih skokova, iako su ovi starteri trice fulali kao ludi al klupa je pridonijela, bolje su reagirali od tvoje klupe :-P

Last edited by Cr3at0r at 9/13/2016 2:38:19 PM

From: Tarikz

This Post:
11
281997.19 in reply to 281997.18
Date: 9/13/2016 3:02:42 PM
KK Zulfikars
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
663663
Second Team:
Falcons BC
Nema sta, tebi svaka cast, i mislio sam da citas ovu temu, ali nisam ocekivao da ces se javiti

Sa srecom i nastavi pobjedjivati i dalje, da se malo bolje osjecam ;)

This Post:
00
281997.20 in reply to 281997.15
Date: 9/13/2016 4:51:17 PM
Overall Posts Rated:
876876

Par pohvala na forumu za u21 je bilo dovoljno da postaneš "ucitelj".

Da ne citiram tvoje pametovanje, samo cu te podsjetiti da vodim slabasni Luksemburg 10 sezona i znam sta je prijateljska utakmica, napredovanje na rankingu, utjesni turnir itd.

Ja sam od onih koji ne vole crvene rezultate, pa čak ni u prijateljskim utakmicama, povezujem to sa losom navikom ili kao Tarik navikne se na to, pa postane normalno, a usput koliko toliko napredujes na rang listi...

Nisam imao lose namjeru u komentaru, ali eto sami ste sebi dovoljni i radite sta hocete...

Imam ja svoj Lux... pozdrav Sensei

This Post:
00
281997.21 in reply to 281997.17
Date: 9/13/2016 5:32:37 PM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52585258
Second Team:
Spartan Kids
Mozda si ocekivao kakve vrste igraca ce izvesti ali si taktiku skroz drugu ocekivao, jbga.

Slazem se sa jednim velikim gospodinom koji vodi fudbalski klub iz BG-a, prijateljske se trebaju pobjedjivat, kakva uigravanja i glupiranja, i tu raste rating, ja sam uvijek isao da pobjedim, s kim god da igram, izvodio sam najbolje, nema nekog velikog mudrovanja, znas kakve igrace imas i sta mozes igrati, to sam vec skrenuo paznju da se meni licno ne svidja.

Samo lagano u iducim tekmama, moramo se negdje i izvadit, vakat nam je za pobjede, dobar posao radis, samo da jos malo rezultatski krene, mada s rosterom kojiimamo kao i obicno nas domet je veoma nizak

This is where we hold them!
This Post:
11
281997.22 in reply to 281997.20
Date: 9/13/2016 6:40:56 PM
Champions United
II.1
Overall Posts Rated:
14941494

Par pohvala na forumu za u21 je bilo dovoljno da postaneš "ucitelj".

Da ne citiram tvoje pametovanje, samo cu te podsjetiti da vodim slabasni Luksemburg 10 sezona i znam sta je prijateljska utakmica, napredovanje na rankingu, utjesni turnir itd.

Ja sam od onih koji ne vole crvene rezultate, pa čak ni u prijateljskim utakmicama, povezujem to sa losom navikom ili kao Tarik navikne se na to, pa postane normalno, a usput koliko toliko napredujes na rang listi...

Nisam imao lose namjeru u komentaru, ali eto sami ste sebi dovoljni i radite sta hocete...

Imam ja svoj Lux... pozdrav Sensei

nepotreban sarkazam, nisam od onih koji sebe uzdižu ponižavajući druge... o mojim (ne)kvalitetama nek sude drugi...
znam da znaš kako funkcionira NT ranking, možda se nismo uvijek slagali u razmišljanjima, al u najmanju ruku bih bio bezobrazan kad bih dovodio u pitanje tvoje menagersko znanje i kvalitete, uostalom rezultati Luxa pod tvojom palicom govore sami za sebe...

ono što sigurno znam je da NT ranking ne utječe na žrijeb utješnog turnira... to je čisti random ili sreća, zovi to kako hoćeš... u pravilima i na globalu se može naći jako malo informacija o tome...
iz mojih analiza U21 utješnih turnira, Bjelorusija kao 42. reprezentacija 8-0 score u sezoni 33, samo jedan protivnik bolje rangiran od njih, Urugvaj 28., dok smo mi kao 53. imali čak 2 top 20 i 23. reprezentaciju u prvih 8 tekmi...
nema šešira, nema jakosnih grupa... to je samo jedan primjer u moru drugih...

mogu se složit da previše poraza nije dobro, ali pričati o nekom mentalitetu pobjedjivanja na online igrici, to je malo previše... takve floskule se mogu prodavat samo raji u RL...
ono što znam sigurno je da Tarik daje sve od sebe, znam koliko vremena i truda ulaže u sve ovo jer se čujemo oko igrača i treninga gotovo na dnevnoj bazi, i znam da je njemu više krivo od bilo koga ovdje...
i onda šlag na kraju, na forumu ili mrtvilo, ili neki useri dodju, pogledaju rezultat, ah opet gubimo, samo gubiš, luzerski mentalitet, nemaš pojma, u sezoni 6 kad sam ja bio selektor, itd itd

kad je zadnji put BiH napravila neki rezultat sa NT da mi možemo očekivat pobjede ko na traci?
zadnji plasman dalje na utješnom turniru u sezoni 30, i ispadanje odmah u knockout fazi...
na eurobasketu redovno smo treći četvrti pot, redovno izmedju 2 i 4 pobjede, kako nas sreća zapadne...
nisu uspjeli Kenny i Leonidas, nisu ni Gule ni tićo... nemoguće da svi oni ne znaju...
jedini koji nisu bili selektori a da su nešto osvojili zadnjih 15 sezona (prvu ligu ili kup) su kokošar, radex i ti...

za jaku reprezentaciju treba složna i jaka zajednica, mi to nikad nismo imali, a vjerojatno i nećemo... previše sujete, rivaliteta, čim dodje do razilaženja u mišljenju, krenu teške riječi, ismijavanje, a argumenti i činjenice, to je očito za budale...

uglavnom, sretno i tebi i Tariku u radu s reprezentacijama, neću više da se petljam i komentiram, sensei out

This Post:
22
281997.23 in reply to 281997.22
Date: 9/13/2016 6:55:25 PM
K.K MILLENIUM
II.1
Overall Posts Rated:
617617
Second Team:
K.K MILLENIUM II
Podrška Tariku. :D

Message deleted
This Post:
22
281997.25 in reply to 281997.23
Date: 9/18/2016 5:18:17 PM
KK Zulfikars
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
663663
Second Team:
Falcons BC
Pozdrav svima,

solidan trening nase reprezentacije u petak:

- Dzafer je nastavio da se poboljsava, u inat svim kriticarima koji misle da mu nije mjesto u reprezentaciji. U petak je podigao Driving.

- Cefarin je takodjer nastavio da dize skillove, i on je popravio Driving.

Forme su nam prilicno dobre:

- Ivan, Dzafer i Puklek imaju devetke, od ovih bitnijih igraca. Tu su sa devetkama jos Cefarin, Turcinov i Safet.
- Osmice imaju Salih, Aleksa, Djuricko, Cordas i Milijas.
- Sedmice imaju Tomaljak, Zausnig, Crnogaj i Ibrahimbegovic, ali ce i oni biti u kombinacijama za ovaj mec.

Sutra igramo mec protiv Juzne Koreje na domacem terenu i tu ocekujemo pobjedu. Utakmica je u 18.40, dodjite i podrzite nase momke u momentima blage rezultatske krize!

Naprijed BiH

This Post:
11
281997.26 in reply to 281997.25
Date: 9/19/2016 2:28:51 PM
KK Zulfikars
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
663663
Second Team:
Falcons BC
Danas smo ostvarili vrlo vaznu pobjedu protiv Juzne Koreje, za podizanje morala, : (39155)

Na kraju prvog poluvremena smo cak imali zaostatak. Svakakve misli su mi se motali po glavi ali sam znao da ce nas krenuti igra u drugom poluvremenu. Tako je i bilo, u drugom poluvremenu smo ubacivali gotovo sve sto smo pokusali.

Od startera su izdominirali Puklek i Ivan, a odlican doprinos sa klupe su dali Cordas i Cefarin.

Veceras izlazi raspored za nastavak Utjesnog Turnira, ocekuje nas najmanje 6 utakmica. Nadam se povoljnom rasporedu (a to prije svega podrazumijeva teze protivnike kuci a lakse u gostima - bice i jednih i drugih).

Hvala i svima koji su dosli na chat i podrzali ove igrace do pobjede.

Naprijed BiH!

This Post:
11
281997.27 in reply to 281997.26
Date: 9/19/2016 4:20:47 PM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52585258
Second Team:
Spartan Kids
Cestitke na pobjedi, cekamo raspored da vidimo sta mozemo ocekivati dalje (Y)

This is where we hold them!
Advertisement