Par pohvala na forumu za u21 je bilo dovoljno da postaneš "ucitelj".
Da ne citiram tvoje pametovanje, samo cu te podsjetiti da vodim slabasni Luksemburg 10 sezona i znam sta je prijateljska utakmica, napredovanje na rankingu, utjesni turnir itd.
Ja sam od onih koji ne vole crvene rezultate, pa čak ni u prijateljskim utakmicama, povezujem to sa losom navikom ili kao Tarik navikne se na to, pa postane normalno, a usput koliko toliko napredujes na rang listi...
Nisam imao lose namjeru u komentaru, ali eto sami ste sebi dovoljni i radite sta hocete...
Imam ja svoj Lux... pozdrav Sensei
nepotreban sarkazam, nisam od onih koji sebe uzdižu ponižavajući druge... o mojim (ne)kvalitetama nek sude drugi...
znam da znaš kako funkcionira NT ranking, možda se nismo uvijek slagali u razmišljanjima, al u najmanju ruku bih bio bezobrazan kad bih dovodio u pitanje tvoje menagersko znanje i kvalitete, uostalom rezultati Luxa pod tvojom palicom govore sami za sebe...
ono što sigurno znam je da NT ranking ne utječe na žrijeb utješnog turnira... to je čisti random ili sreća, zovi to kako hoćeš... u pravilima i na globalu se može naći jako malo informacija o tome...
iz mojih analiza U21 utješnih turnira, Bjelorusija kao 42. reprezentacija 8-0 score u sezoni 33, samo jedan protivnik bolje rangiran od njih, Urugvaj 28., dok smo mi kao 53. imali čak 2 top 20 i 23. reprezentaciju u prvih 8 tekmi...
nema šešira, nema jakosnih grupa... to je samo jedan primjer u moru drugih...
mogu se složit da previše poraza nije dobro, ali pričati o nekom mentalitetu pobjedjivanja na online igrici, to je malo previše... takve floskule se mogu prodavat samo raji u RL...
ono što znam sigurno je da Tarik daje sve od sebe, znam koliko vremena i truda ulaže u sve ovo jer se čujemo oko igrača i treninga gotovo na dnevnoj bazi, i znam da je njemu više krivo od bilo koga ovdje...
i onda šlag na kraju, na forumu ili mrtvilo, ili neki useri dodju, pogledaju rezultat, ah opet gubimo, samo gubiš, luzerski mentalitet, nemaš pojma, u sezoni 6 kad sam ja bio selektor, itd itd
kad je zadnji put BiH napravila neki rezultat sa NT da mi možemo očekivat pobjede ko na traci?
zadnji plasman dalje na utješnom turniru u sezoni 30, i ispadanje odmah u knockout fazi...
na eurobasketu redovno smo treći četvrti pot, redovno izmedju 2 i 4 pobjede, kako nas sreća zapadne...
nisu uspjeli Kenny i Leonidas, nisu ni Gule ni tićo... nemoguće da svi oni ne znaju...
jedini koji nisu bili selektori a da su nešto osvojili zadnjih 15 sezona (prvu ligu ili kup) su kokošar, radex i ti...
za jaku reprezentaciju treba složna i jaka zajednica, mi to nikad nismo imali, a vjerojatno i nećemo... previše sujete, rivaliteta, čim dodje do razilaženja u mišljenju, krenu teške riječi, ismijavanje, a argumenti i činjenice, to je očito za budale...
uglavnom, sretno i tebi i Tariku u radu s reprezentacijama, neću više da se petljam i komentiram, sensei out