senin oyuncu iyiymiş hocam.... benim 20. sezon aldığım oyuncunun tecrübesi halen korkunç :)
aslında çok güzel bir örnek verdin.... fransanın bize karşı çıkıp 48 sayı yediği maçta son çeyrek 2 tane 20 yaşında oyuncu sahaya çıksaydı maçı kaybettirmezlerdi herhalde...
maltanın şu anki kadrosu belki eğlence amaçlı ama 5-6 tane 40 yaşında oyuncu var....
40-50 sayı fark atacağımıza 20 atıp 1-2 tane genç (ısrarla söylüyorum illa 20 değil 22-24 de olabilir) oynatsak, azıcık tecrübe kazandırsak, azıcık da ant veren hocalara jest yapsak ne zararı olur...
ayrıca ben kadroyu 24-28 arası tutalım demiyorum. ama 32-34 arasında kalırsak gelecekte sıkıntı yaşayacağız. 25 yaşında yüksek maaşından dolayı yabancı ülkelere gidecek 3-5 oyuncuyu bu şekilde tanıdık hocalarımıza emanet etsek daha iyi olabilir diye düşünüyorum.
not: şu an oyundan sıkılıp sadece antrenman ve oyuncu yetiştirmek için oyuna devam eden bir çok hocamız var... ben diyorum ki önümüzdeki 2 sezonluk dönemde seçilecek mt hocamız görev süresini değil, sonraki sezonları düşünsün... açık söyleyeyim seçilmem durumunda ilk yapacağım iş 5-6 tane gönüllü çiftlik takım bulup bu takımların mt için belirli pozisyonlarda oyuncu yetiştirmelerini sağlamak olacak...
Last edited by mustafa78 at 5/2/2015 3:48:36 AM