BLUZERI PROTIVNIK PO MERI
Menadžer Svetog Vida, Gomeljski prokomentarisao je za naš list večerašnju utakmicu sa ekipom koju sa klupe predvodi prevejani strateg Bluesman: "U dosadašnjem toku sezone smo igrali sa protivnicima koji su od nas bili objektivno slabiji ili objektivno jači, pa u skladu sa tim smo i dobijali ili gubili. Sada nam u goste dolazi ekipa koja na papiru ima igrače sa kojima možemo da se ravnopravno nosimo. Naši navijači će biti šesti igrač, ali su Bluzeri svakako u boljoj formi. Predviđam neizvesnu utakmicu, ali ne bih smeo da uložim novac ni na jednu stranu."
FINDACKI: ZNAMO SNAGU NJIHOVE CENTARSKE LINIJE
Ako se baci pogled na sastav Bluzera upada u oči masivan "frontcourt". Makedonski potencijalni reprezentativac u dresu Svetog Vida ipak veruje da se sa Jolačićem i ostalima može igrati: "Kada ispred vas stane igrač od 211 koji pri tom ima platu od 111 hiljada nedeljno zaista vam nije svejedno. Međutim, mi nismo naučili da prihvatamo ulogu autsajdera, možda u timu nemamo više kolose poput Baraća, ali ja i momci želimo da dokažemo da smo njegovi dostojni naslednici"
ANĐELIĆ: NE DOZVOLITI IM DA SE ODLEPE
Kapiten je kao i uvek najsmireniji: "Bilo šta da se desi, kako god da utakmica krene, mi moramo da igramo svoju igru. Ne smemo da dozvolimo jurnjavu po terenu već da strpljivo ispoštujemo dogovor iz svlačionice, jer jedino tako ovaj tim koji nema pravu zvezdu može do pobede. Pozivam navijače da dođu i podrže ove momke, svi znamo da je klub u finansijskoj krizi i da je svaka prodata ulaznica zlata vredna. Uostalom kako prošle nedelje u Proviđenju nije bilo košarke, verujem da su se ljudi malo i uželeli, pa će iz tog razloga doći u većem broju nego obično."
BEZ TV PRENOSA?
Dodatni motiv navijačima da ispune halu je i činjenica da slike na malim ekranima neće biti, barem ne iz Proviđenja, s obzirom da se državna televizija odlučila da prenosi utakmicu iz Preljine gde će domaći Geckosi ugostiti lidera na tabeli, ekipu Passantes.