Częstochowa CF --Śląsk Wrocław
No to zgodnie z ustaleniami nie typuję meczów Śląska ;)
Hippo-hondrics -- KS Goldena 1
Pierwszy typ i od razu mecze beniaminków ;) Nie miałem czasu bardziej się przyjrzeć nowym drużynom poza pozycją w tabeli i statom z ostatniego meczu,a z tego co widziałem Hippo wyglądają mi na mocniejszą drużynę
Kings of Magic -- Obiboki Radzikowo 1 - w zeszłym sezonie wydaje mi się że drużyna m4tiego była silniejsza, w tym może się to zmieniło, ale nie miałem czasu tego sprawdzić, więc typ bazujący na zeszłym sezonie ;)
Potaplaczki Bulls -- Hery 1 - co się dzieje z Herami? Fakt że przez ostatnie kilka sezonów szło im coraz gorzej, ale 0-8 ?? A po tym meczu pewnie będzie 0-9
Apator Team -- Krzysie 2
Znowu pojedynek beniaminków, stawiam na Krzysie. Niech B8 też coś powygrywa :)
New York Yankees -- Górale United 1
Jankesi to Jankesi, Góralom idzie bardzo dobrze w tym sezonie, ale jeśli Wang nie wymyśli nic dziwnego powinien to wygrać
Same Ronalda ;) -- Centralne Biuro Antykorupcyjne 2
Pozycja CBA w lidze to dla mnie drugie największe zaskoczenie sezonu. Ponoć tyr0x odpuszcza sporo meczów na rzecz treningu, ale mam nadzieję że nie liczy na wygranie baraży w tym sezonie, bo nie raz grając w finałach się przekonał że jedna kontuzja może wygraną serię zamienić na przegraną. A 3 liga to trochę za niskie progi jak na niego. Dlatego sądzę, że w tym meczu pokaże pełnię swoich możliwości
Ostry Team Zgorzelec -- Saint Emi'lly 2
Cóż, Janek zawsze był mocny u siebie i tyle w temacie :P