BuzzerBeater Forums

Poland - II.3 > "Nowy" typerek - kolejka 9

"Nowy" typerek - kolejka 9

Set priority
Show messages by
From: Wang

This Post:
00
141463.17 in reply to 141463.6
Date: 4/24/2010 6:38:28 AM
Overall Posts Rated:
22
Częstochowa CF -- Śląsk Wrocław 2
Era Śląska moim zdaniem powoli się kończy... przegrana z Ostrym powinna dać sporo do myślenia trenerowi druzyny z Wrocławia. Ale po co narzekać? jednego groźnego rywala bedzie mniej w najblizszym sezonie. Za to dzisiejszy mecz powinien jeszcze zdołać wygrać:) Choć Przemek tanio skóry nie sprzeda.

Hippo-hondrics -- KS Goldena 2
Jeżeli Kozlik4 przyłozy się do tego meczu i zagra optymalnym składem, powinien to spotkanie wygrać. Własna hala+przekupieni sędziowie musi dać zwycięstwo.

Kings of Magic -- Obiboki Radzikowo 1
m4ti_ :**... i wszystko jasne? z całym szacunkiem dla drużyny z Radzikowa, ale jeżeli nie dadzą wygrać KOM to pozniej Kroon i spółka zemszczą się! hihi

Potaplaczki Bulls -- Hery 2
Po ostatnim meczu Hery-KOM, Hery pokazali, że są w stanie jeszcze wygrac pare meczy. To jest ostatnia szansa dla drużyny Herka.

Apator Team -- Krzysie X
A zaryzykuje i postawie tutaj na dogrywkę. Pojedynek beniaminków-super bieniaminków. Krzysie jak i Apator zasługują na druga lige.

New York Yankees -- Górale United ?
Z pozdrowieniami dla rywala:) oby bez dogrywki i kontuzji.

Same Ronalda ;) -- Centralne Biuro Antykorupcyjne 2
Pojedynek gigantów. Zespół CBA musi to spotkanie wygrac, jeżeli chce miec dobrą pozycję na koniec sezonu. każda porażka bedzie ich oddalać od PO. Nie ma taryfy ulgowej dla spadkowiczów z PLK;P

Ostry Team Zgorzelec -- Saint Emi'lly 2
No Lewy... 'pokaż na co Cię stać' :P Święci po wtorkowym meczu (ktory powinni wygrac gdyby wszystko był odograne jak należy) dzisiaj się odbiją i Ostry bedzie musiał zasmakować porażki.

Pozdrowienia dla wszystkich typujących :)

From: człoWeniu

To: Wang
This Post:
00
141463.18 in reply to 141463.17
Date: 4/24/2010 7:10:51 AM
Overall Posts Rated:
270270
Częstochowa CF --Śląsk Wrocław
No to zgodnie z ustaleniami nie typuję meczów Śląska ;)

Hippo-hondrics -- KS Goldena 1
Pierwszy typ i od razu mecze beniaminków ;) Nie miałem czasu bardziej się przyjrzeć nowym drużynom poza pozycją w tabeli i statom z ostatniego meczu,a z tego co widziałem Hippo wyglądają mi na mocniejszą drużynę

Kings of Magic -- Obiboki Radzikowo 1 - w zeszłym sezonie wydaje mi się że drużyna m4tiego była silniejsza, w tym może się to zmieniło, ale nie miałem czasu tego sprawdzić, więc typ bazujący na zeszłym sezonie ;)

Potaplaczki Bulls -- Hery 1 - co się dzieje z Herami? Fakt że przez ostatnie kilka sezonów szło im coraz gorzej, ale 0-8 ?? A po tym meczu pewnie będzie 0-9

Apator Team -- Krzysie 2
Znowu pojedynek beniaminków, stawiam na Krzysie. Niech B8 też coś powygrywa :)

New York Yankees -- Górale United 1
Jankesi to Jankesi, Góralom idzie bardzo dobrze w tym sezonie, ale jeśli Wang nie wymyśli nic dziwnego powinien to wygrać

Same Ronalda ;) -- Centralne Biuro Antykorupcyjne 2
Pozycja CBA w lidze to dla mnie drugie największe zaskoczenie sezonu. Ponoć tyr0x odpuszcza sporo meczów na rzecz treningu, ale mam nadzieję że nie liczy na wygranie baraży w tym sezonie, bo nie raz grając w finałach się przekonał że jedna kontuzja może wygraną serię zamienić na przegraną. A 3 liga to trochę za niskie progi jak na niego. Dlatego sądzę, że w tym meczu pokaże pełnię swoich możliwości

Ostry Team Zgorzelec -- Saint Emi'lly 2
Cóż, Janek zawsze był mocny u siebie i tyle w temacie :P

This Post:
00
141463.19 in reply to 141463.18
Date: 4/24/2010 10:02:27 AM
Overall Posts Rated:
1010
Śląsk jak na razie jeszcze nie do pokonania u siebie i do tego wszystkie sprawne i jedna silna forma u kluczowych zawodników.

Myślę, ze beniaminek z G8 powinien zniwelować przewagę parkietu i podtrzymać passę zwycięstw :)

Kings of Magic -- Obiboki Radzikowo X
Ciężko wytypować mi faworyta tego spotkania więc stawiam na dogrywkę. KoM ma silniejszą drużynę ale znowu Obiboki grają we własnej hali i do tego już udowodnili, że ich R&G może pokonać niejedną mocniejszą drużynę od ich własnej.

Potaplaczki Bulls -- Hery 1
Czarna seria będzie trwać nadal...

Apator Team -- Krzysie 2
Krzysie już od dawna nie odniosły zwycięstwa ale w tym meczu stać ich jak najbardziej na przełamanie :)

New York Yankees -- Górale United 1
Hit kolejki, gdyby nie odpadnięcie Górali z PP bez wahania postawiłbym na Wanga, mimo to myślę, że Kroon, Sieracki i spółka będą chcieli wszystkim pokazać, że zajęcie innego miejsca niż 1 w tym sezonie nie wchodzi w grę :D
go go Yankees! ;p

Same Ronalda ;) -- Centralne Biuro Antykorup... 2
Kolejne trudne spotkanie. Ronalda - dobry atak ale przeciętna obrona. CBA - własna hala lecz kontuzja jednego z SG, mimo to wierzę w ich zwycięstwo ;)

This Post:
00
141463.20 in reply to 141463.1
Date: 4/24/2010 11:04:39 AM
Overall Posts Rated:
00
Całe życie kibicuje Śląskowi
Hippo wyglądają epiej
Kings of Magic -- Obiboki Radzikowo 2
Choć to obiboki to grają bardzo dobrze